پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت

ش گودرزی

تعداد سوال: ۱

گل برگ انجیری ویژه

تعداد بازدید ۱۳۵

سلام‌شبتوت بخیر ‌ گل برگ انجیلی من بانکها همه زرد شدن دوتا از باهاش مونده البته بغل یه جوانه زده ولی کلا اون برگ زردها رو قیچی کردم یه برگ سبز که جوانه کنارش هست مونده خواهشن راهنمایی کنید باید چیکار کنم اسفند ماه خریدم نمیدونم چرا اینجوری شده. الان ابیاری هر موقع خاک خشک هست با ی چوب تا چند سانت در خاک میزنم اگه نچسبه کود و خیس نباشه باش میدم . عکس هم براتون فرستادم نمیدونم چرا جواب ندادین

۱۴۰۳-۰۲-۱۱ ۱۸:۴۱:۴۶

کارشناس شماره ۱

تعداد سوال: ۰

سلام وقت بخیر لطفا عکس گیاه را ارسال کنید

۱۴۰۳-۰۲-۱۱ ۱۸:۵۳:۲۵

ش گودرزی

ع

تصاویر ارسالی
۱۴۰۳-۰۲-۱۱ ۱۹:۰۳:۰۶

کارشناس شماره ۱

عکس ارسال نشده است لطفا عکس را به همراه نام کاربری از طریق واتس اپ به شماره ۰۹۹۰۱۱۶۸۲۳۶ ارسال کنید .

۱۴۰۳-۰۲-۱۱ ۱۹:۰۴:۲۹

ش گودرزی

ممنونم . فرستادم عکس گل برگ انجیلی رو

تصاویر ارسالی
۱۴۰۳-۰۲-۱۱ ۱۹:۰۵:۱۴

ش گودرزی

وقتتون بخیر . عکس گل برگ انجیری رو براتون رو واتساپ فرستادم

۱۴۰۳-۰۲-۱۱ ۱۹:۳۱:۰۴

کارشناس شماره ۱

تصاویر ارسالی
۱۴۰۳-۰۲-۱۱ ۲۳:۵۳:۰۰

کارشناس شماره ۱

اگر خاک گلدان کوکوپیت و پرلیت است انرا تعويض کرده و از خاکبرگ استفاده کنید. بعد از تعویض خاک گیاه را سیراب کنید و دو سه روز گلدان را در محلی نسبتا خنک با تهویه ی خوب و نیمسایه قرار دهید . بعد از ان گلدان را به محیط اصلی که محیطی با نور کافی و تهویه ی خوب باشد قرار دهید . برای گیاه جزیره بسازید تا رطوبت بصورت یکنواخت تامین شود . بین دو آبیاری اجازه دهید خاک گلدان نسبتا خشک شده و بعد آبیاری را انجام دهید و گیاه را در این فصل سیراب کنید. اگر گلدان لایه ی زهکش ندارد در هنگام تعویض خاک ۱۰ الی ۱۵ سانت از ته گلدان را لایه ی زهکش بریزید میتوانید از پوکه و تکه های زغال برای لایه ی زهکش استفاده کنید. فعلا از هیچ نوع کود و یا مواد تقویت کننده ای استفاده نکنید.

۱۴۰۳-۰۲-۱۱ ۲۳:۵۸:۰۴

ش گودرزی

ببخشید خودم میتونم اینکار رو انجام بدم چون خاک گلدون از همون خاکی هست که شما گفتین. گلفروشیها بسته آماده خاک برگ دارن .فقط خاک برگ تنها رو بریزم به این جوانه ایی که بغلش زده آسیب نمیرسه . بعد چه مدتی میتونم از این پودرهای تقویتی استفاده کنم چون میخوام رشد خوبی داشته باشه. ممنون از راهنمایهاتون

۱۴۰۳-۰۲-۱۲ ۰۰:۴۴:۲۱

کارشناس شماره ۱

بله خودتان هم میتوانید اینکار را انجام دهید فقط مراقب باشید در زمان تعویض ، ریشه دچار آسیب نشود. بله فقط از خاکبرگ استفاده کنید . در حین کار مراقب جوانه ها تم باشید و با احتیاط اینکار را انجام دهید . با استفاده از خاکبرگ نیازی به مصرف کودهای تقویتی نیست . تنها رطوبت رسانی مداوم و درست و آبیاری و نور کافی و تهویه ی مناسب محیط ، موجب بهتر رشدن رشد گیاه میشود .

۱۴۰۳-۰۲-۱۲ ۱۰:۳۴:۳۵
کافه گلدون

کافه گلدون از سال 96 با نام گلدوناریوم فعالیت خود را  آغاز کرد و در سال 97  کافه گلدان ، با تیم جوانی متشکل از متخصصین حوزه های مدیریت کسب و کار، کشاورزی، بازاریابی، روانشناسی و معماری، به راه اندازی وبسایت کافه گلدون پرداخت تا منبعی جامع برای تمامی دوست داران گل و گیاه باشد.
درباره ما

تلفن ثابت: ۰۲۱۷۱۰۵۳۱۹۳

کانال تلگرام و پیج اینستاگرام:
cafegoldoon_com@