پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت
کارشناس شماره ۱
تعداد سوال: ۰
سلام وقت بخیر . گیاه بسیار ضعیف است و عکس گیاه واضح نیست لطفا گیاه را از کنار پنجره بردارید و تصویری واضح از گیاه ارسال کنید
کارشناس شماره ۱
تصویر ارسال نشده لطفا از طریق واتس اپ ارسال کنید
کارشناس شماره ۱
سلام وقت بخیر از ترکیب خاک باغچه و کمی خاکبرگ و ماسه استفاده کنید . بافت خاک سبک نباشد . اگر ریشه خیلی در اب رشد کرده و از دو سه سانت بیشتر شده آنرا هرس کنید و بعد گیاه را در خاک بکارید . بعد از کاشت گیاه را کاملا سیراب کنید یا گلدان را در ظرف آب قرار دهید تا گیاه که به محیط اب عادت کرده بود دچار خشکی نشود . چند روز گلدان را در محیطی نسبتا سایه و خنک قرار دهید و بعد انرا به محیط پرنور منتقل کنید .فعلا به کوددهی نیاز ندارد .
محبوبه حاجی یی
تعداد سوال: ۱۳
سلام شبتون خوش ممنونم ببخشید منظور شما از هرس ریشه این است که کوتاه اش کنم ؟ مشکلی براش پیش نمیاد؟
کارشناس شماره ۱
بله اگر ریشه بیش از حد در اب رشد کرده باشد ، در زمان انتقال به خاک بهتر است کوتاه شود .
محبوبه حاجی یی
سلام روزتون خوش ببخشید اسم این گل چیست ؟ و نحوه نگهداری آن چگونه است و سوال دیگه ام این است که در بعضی اماکن گلها خیلی براق و جلا دارند آبا ماده خاصی برای تمیز کردن آن استفاده میشود چون من با پنبه و آب غبار گیری میکنم ولی به این شکل براق نمیشود
کارشناس شماره ۱
وقت بخیر تصویر گیاه بارگزاری نشده است لطفا دوباره بارگزاری کنید یا عکس را به همراه نام کاربری از طریق واتس اپ به شماره ۰۹۹۰۱۱۶۸۲۳۶ ارسال کنید تا در سایت بارگزاری کنیم.
کارشناس شماره ۱
عکس گیاه بارگزاری نشده است . لطفا تصویر گیاه را از طریق واتس اپ به شماره ای که در کامنت قبلی اعلام شد ، ارسال کنید
محبوبه حاجی یی
سلام جناب روزتون خوش ببخشید من در شمال هستم یه گلدون اشک تمساح خریدم قصد دارن آون را در باغچه بکارم به نظرتون این گل در محیط حیاط میمونه با توجه به اینکه مدتی کسی اینجا نمیباشد ؟
کارشناس شماره ۱
بله اشک تمساح در شمال و در باغچه به خوبی رشد میکند و بسیار قوی میشود . فقط آن قسمت از باغچه که میخواهید آنرا بکارید خاکش سفت و رسی نباشد . اگر اینطور است کمی ماسه به محل کاشت اضافه کنید و کمی انرا با خاک مخلوط کنید و بعد گیاه را بکارید . اگر سایز گیاه بزرگ و گیاه قد کشیده است بهتر است بعد از کاشت آنرا کوتاه کنید تا زودتر شاداب شود .
محبوبه حاجی یی
سلام روزتون خوش ببخشید من از دونه های اشک تمساح برداشتم برای کاشت در تهران همین اندازه که در خاک نرم بکارم و با اسپری آب بدم جوانه میزنه لطفا روش کاشت را بهم بگید ممنونم
کارشناس شماره ۱
بله . انها را روی سطح خاک پخش کنید و در محلی افتابرو قرار دهید . عصرها کمی خاک را مرطوب کنید . به سرعت و به راحتی رشد خواهند کرد و نیازی به کود و هیچ نوع ماده تقویتی ای ندارند .
محبوبه حاجی یی
سلام جناب روزتون خوش ببخشید من گل پیتوس داشتم که مدت زیادی در آب قرار داشت و کاملا شاداب و سبز بود الان چند وقتی است در گلدان قرار دادم و لی تعدادی از یرگ هش زرد شده نگرانم چکارش کنم
کارشناس شماره ۱
سلام وقت بخیر . گیاه چه مدت در اب قرار داشت؟
محبوبه حاجی یی
چند ماه فک کنم ۳ الی ۴ ماه
کارشناس شماره ۱
چون ریشه به محیط آب عادت کرده بود ، گیاه با انتقال به خاک دچار شوک شده است . باید مدتی به گیاه زمان بدهید تا به خاک عادت کند . گلدان را به مدت ۴۵ دقیقه در ظرف آب قرار دهید. برگهای درشت و بیحال یا زرد شده را جدا کنید تا گیاه زودتر رو به بهبودی رود . قیم را مدام مرطوب نگه دارید و ساقه ها را به قیم بچسبانید تا ریشه ها با خزه مماس شده و زودتر شروع به فعالیت کنند .
محبوبه حاجی یی
سلام جناب شبتون خوش دو تا سوال از خدمتتون داشتم اولی اینکه آیا میشه گلی مث پیتوس را همیشه در آب نگهداری کرد و اصلا د ر خاک قرار ندهیم و دوم اینه با چه ماده ای میشه برگگلها را تمیز کزد که اینقد براق و عالی میشه و هم اینکه به گل آسیب نرسونه ممنونم میشم
کارشناس شماره ۱
سلام وقت بخیر بله میتوانید انرا برای مدت زیادی در آب نگه دارید . اما باید آب را زود به زود تعویض کنید مخصوصا اگر محیط گرم باشد . البته زمانی که گیاه را در آب نگهداری میکنید ، نسبت به نگهداری در خاک خاک ، گیاه رشدی قوی نخواهد داشت و برگها ظریفتر و کوچکتر خواهند شد . برای تمیز کردن برگها کافیست انها را با آب مورد شست و شو قرار دهید و به اصطلاح گیاه را حمام کنید. استفاده از هر نوع ماده ای (حتی مواد طبیعی ) برای تمیز کردن برگها ، به برگها آسیب خواهد رساند .