پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت

کاربر

تعداد سوال: ۱

زرد شدن برگ انجیری ویژه

تعداد بازدید ۱۴۹

سلام وقتتون به خیر.دو ساله که برگ انجیریم و دارم اما تازگیا برگاش از نو زرد شدن و یه چیزی شبیه ریشه از خاک در اومده.جاش عوض شده و آبدهی هم کم کردم اما درست نشد.ممنون میشم راهنمایی کنید

تصویر ارسالی
۱۴۰۳-۰۲-۲۱ ۲۳:۰۵:۴۵

کارشناس شماره ۱

تعداد سوال: ۰

سلام وقت بخیر لطفا بفرمایید نحوه ی رطوبترسانی به چه صورت است و محیط از نظر تهویه و دما و نور چه وضعیتی دارد؟

۱۴۰۳-۰۲-۲۲ ۰۰:۱۷:۵۲

کاربر

ما شمال زندگی میکنیم گل تو اتاقه.پشت پنجره.

۱۴۰۳-۰۲-۲۲ ۱۰:۰۰:۰۳

کارشناس شماره ۱

اگر در شمال زندگی میکنید میتوانید این گیاه را در فضای آزاد و در محیطی کاملا سایه نگهدارید تا به بهترین نحو رشد کند . با شروع فصل سرما چون رشد گیاه کند و یا متوقف میشود انرا به داخل منتقل کنید . گلدان را به هوای آزاد منتقل کنید و برگ آسیب دیده را جدا کنید . آبیاری را همزمان با خشک شدن نسبی خاک انجام دهید و در این فصل گیاه را سیراب کرده و در این فصول (بهار و تابستان) همزمان با آبیاری ، برگها را نیز مورد شست و شو قرار دهید. از هیچ نوع کود و یا تقویت کننده ای استفاده نکنید.

۱۴۰۳-۰۲-۲۲ ۱۴:۲۰:۵۱

کاربر

تشکر از پاسخگویی شما.برگ هایی که زردی داره کلا جدا کنم یا فقط قسمت های زدشو قیچی کنم؟

۱۴۰۳-۰۲-۲۳ ۰۷:۲۰:۰۹

کارشناس شماره ۱

میتوانید برگهای آسیب دیده را کاملا جدا کنید چون دیگر ترمیم نمیشوند و با توجه به اینکه گیاه در فصل رشد قرار دارد ، با قطع برگهای آسیب دیده ، برگهای جدید زودتر نمایان خواهند شد . فقط اگر تمام برگها آسیب دیده اند ، حداقل یک برگ را باقی بگزارید .

۱۴۰۳-۰۲-۲۴ ۰۰:۲۴:۳۱
کافه گلدون

کافه گلدون از سال 96 با نام گلدوناریوم فعالیت خود را  آغاز کرد و در سال 97  کافه گلدان ، با تیم جوانی متشکل از متخصصین حوزه های مدیریت کسب و کار، کشاورزی، بازاریابی، روانشناسی و معماری، به راه اندازی وبسایت کافه گلدون پرداخت تا منبعی جامع برای تمامی دوست داران گل و گیاه باشد.
درباره ما

تلفن ثابت: ۰۲۱۷۱۰۵۳۱۹۳

کانال تلگرام و پیج اینستاگرام:
cafegoldoon_com@