پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت
ستوده افشاری
تعداد سوال: ۱
تعداد بازدید ۲۲۱
گیاه کورتون رو 2 هفته پیش خریدم گیاه سر حالی بود و خاکش مرطوب بود بعد از یک هفته بهش آب دادم ؟(ظرف اب رو یک روز قبل کنار گذاشتم که کلرش بپره ) چند روزبعد از ابیاری برگ های گیاه شل شد.. متوجه شدم زیر گلدونی اب جمع شده و پشه های سیاه رنگ دور گیاه هست... جای گلدون کنار یک پنجره شمال هست که به دلیل ساختمان ها نور مستقیم نمیاد داخل... ممنون میشم راهنماییم کنید تمامی برگ های گیاه شل شدن
کارشناس شماره ۱
تعداد سوال: ۰
سلام وقت بخیر. لطفا بفرمایید چقدر آب در گلدان ریختید؟ آیا خاک گلدان کوکوپیت و پرلیت است؟
ستوده افشاری
حدودا بین 250 سی سی تا 400 سی سی ... خاک پرلیت دارد کوکوپیت رو مطمین نیستم ... دیشب به مدت ده دقه در تشت اب گذاشتم امروز صبح برگ ها باز شده بودند .. آیا مجدد هر چند وقت یک بار باید توی تشت آب بزارم ؟ فاصله سم زدن برای از بین بردن پشه توی خاک چند وقت به چند وقت بزارم...
کارشناس شماره ۱
بله گیاه تشنه است دوباره انرا در ظرف اب قرار دهید تا سیرآب شود . احتمالا بافت خاک به گونه ایست که در زمان آبیاری ریشه کاملا سیراب نمیشود .
ستوده افشاری
حشرات مشکی رنگ توی خاک هست اون ها رو چکار کنم ؟ اشکالی نداره به جای ابیاری هر بار گلدان رو در تشت اب سیراب کنم ؟ هر موقع که وسط خاک خشک بود ؟
کارشناس شماره ۱
گرما و تهویه ی نامناسب محیط باعث فعالیت حشره ها در خاک میشود. اگر تعدادشان خیلی زیاد است خاک را تعویض کنید و گلدان را در محیطی با تهویه و دمای مناسبتر قرار دهید . آب جمع شده در زیرگلدانی را همواره خالی کنید و زیرگلدانی را خشک و تمیز نگه دارید . اگر تعدادشان زیاد نیست از سم دیازینون برای از بین بردن آنها استفاده کنید. سمپاشی را در داخل منزل انجام ندهید. مقدار ِ سم را طبق دستور نوشته شده بر روی بسته بندی استفاده کنید. سمپاشی را فقط یکبار انجام دهید .
ستوده افشاری
خیلی ممنونم برقرار باشید
کارشناس شماره ۱
موفق باشید .