پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت

فاطمه اسحاقی

تعداد سوال: ۶

سلام خسته نباشیدمن یه گل سانسوریادارم برگش قهوه ایی رنگ شده وخاکش روکه نگاه کردم توخاک حشره سفیدرنگ بود وخاک روریختم بیرون وگل روبردم گل فروشی وگفت قارچ گرفته وقارچکش دادوگفت ببرخونه باقارچکش آبیاری کن وگفت کلاتوحیاط باشه من گذاشتم توبالکن به نظرشماباقارچکش خوب میشه ؟گرمای هواونورخورشیداذیتش نمیکنه.یابایدتوخونه باشه؟ ویژه

تعداد بازدید ۱۷۱

قهوه ایی شدن برگ سانسوریا

تصویر ارسالی
۱۴۰۳-۰۲-۲۴ ۱۷:۰۵:۱۱

کارشناس شماره ۱

تعداد سوال: ۰

سلام وقت بخیر لطفا بفرمایید در کدام شهر تشریف دارید؟

۱۴۰۳-۰۲-۲۴ ۲۱:۵۰:۳۹

فاطمه اسحاقی

مشهدهستیم

۱۴۰۳-۰۲-۲۴ ۲۲:۰۰:۵۸

کارشناس شماره ۱

میتوانید گیاه را در بهار و تابستان در هوای آزاد و مکانی کاملا سایه قرار دهید و ابیاری را در اوقات گرم روز مانند ظهر انجام ندهید بهتر است آبیاری را به اوقات صبح یا عصر موکول کنید . نیازی به استفاده مجدد از قارچ کش نیست . لکه های قهوه ای رنگ ایجاد شده برروی برگها از بین نمیرود اما با بهبود شرایط ، از پیشرفت انها جلوگیری خواهد شد.

۱۴۰۳-۰۲-۲۴ ۲۲:۱۱:۵۲

فاطمه اسحاقی

ممنونم ببخشید اون برگهایی که قهو ه ایی شدن همانطوربزارم بزرگ بشن.توبالکن نورزیاده پس مشکلی پیش نمیاد .

۱۴۰۳-۰۲-۲۴ ۲۲:۲۴:۳۱

کارشناس شماره ۱

نور اگر مستقیما" بر روی برگهای گیاه نتابد ، مشکلی ایجاد نمیشود . گلدان را در بالکن و محیطی کاملا سایه قرار دهید .

۱۴۰۳-۰۲-۲۵ ۱۶:۵۶:۲۸

فاطمه اسحاقی

ممنون از راهنمایی تون من گل زیاددارم وقارچکش هم دارم ایالازمه ماهی یکبارباقارچکش گلهاروابیاری کرد.

۱۴۰۳-۰۲-۲۵ ۱۷:۰۷:۰۳

کارشناس شماره ۱

خیر در زمانی که بیماری وجود ندارد ، نیازی به استفاده از سموم نیست.

۱۴۰۳-۰۲-۲۶ ۰۰:۰۰:۴۰
کافه گلدون

کافه گلدون از سال 96 با نام گلدوناریوم فعالیت خود را  آغاز کرد و در سال 97  کافه گلدان ، با تیم جوانی متشکل از متخصصین حوزه های مدیریت کسب و کار، کشاورزی، بازاریابی، روانشناسی و معماری، به راه اندازی وبسایت کافه گلدون پرداخت تا منبعی جامع برای تمامی دوست داران گل و گیاه باشد.
درباره ما

تلفن ثابت: ۰۲۱۷۱۰۵۳۱۹۳

کانال تلگرام و پیج اینستاگرام:
cafegoldoon_com@