پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت
زهره میرزایی
تعداد سوال: ۱
تعداد بازدید ۲۰۷
چند ماهیه گل باخیا خریدم اوایل شروع ب زرد شدن برگاش بود مشکلم جاشو عوض کردم ی نمه بهتر شد ولی دوباره شروع شد ب زرد شدن برگ الن ی هفته ایی گل برگاش پژمرده شده ب جای لینکه رو ب بالا بره برگا رو ب پایین و اصلا انگار کلا مرده گلدونم عجیب ریختم بهم بابتش
کارشناس شماره ۱
تعداد سوال: ۰
سلام وقت بخیر لطفا گلدان را به مدت یک ساعت در ظرف آب قرار دهید به گونه ای که تا نیمه ی گلدان در آب قرار داشته باشد . نتیجه ی کار را اطلاع دهید.
زهره میرزایی
سلام دوباره خسته نباشید گل احساس میکنم ی جون تازه کوچیک گرفت .خواستم خواهش کتم ب من بگید کجا نگهش دارم چجوری بهش اب بدم ..هرچیزی ک لازمه بابت این گل بدونم بگید چون دوسش دارم دلم نمیخواد برگاش زرد بشه یا پژمرده بشه ممنونم ازتون نور خونه من تو عکسی ک میفرستم هست میشه بگید کجا بزارمش دیگه اونجوری نمیشه
کارشناس شماره ۱
گیاهتان به شدت تشنه بوده و به همین علت برگها زرد و افتاده و گیاه حالت بیحال داشته ، نامناسب بودن بافت خاک یا ابیاری نادرست از مهمتررن عوامل بیحالیِ گیاه و رروز این مشکل بوده است . اگر گیاه کمی سرحال شده دوباره گلدان را در ظرف آب قرار دهید تا گیاه کاملا سیراب شود. گلدان را در فاصله ی نیم متری از پنجره قرار دهید . آبیاری را زمانی انجام دهید که خاک گلدان نسبتا خشک شده باشد و بعد گیاه را در این فصل کاملا سیراب کنید. برگهای زرد را جدا کنید . اگر خاک گلدان بیش از حد سبک است ، آبیاری گلدان را در این فصل و تابستان به همین صورتی که انجام دادید ( یعنی قراردادن گلدان در ظرف آب ) انجام دهید تا گیاه تشنه نماند . البته قبل از آبیاری تست خشک بودن نسبی خاک گلدان فراموش نشود . اگر خاک گلدان خاکبرگ است نیازی به کوددهی نیست . آبیاری که درست انجام شود و نور و تهویه ی محیط کافی و مناسب باشد ، گیاه به خوبی رشد خواهد کرد .
زهره میرزایی
کارشناس شماره ۱
خوشحالیم که نکات را به درستی اجرا کردید . الان محیط گیاه از نظر دما حدودا چند درجه است ؟ آیا در محیط نوسان دما دارید ؟
کارشناس شماره ۱
اگر نوری که از پنجره عبور میکند روی گیاه میتابد ، بهتر است کمی فاصله ی گیاه را از پنجره بیشتر کنید . پوکه های روی سطح خاک را کاملا بردارید تا تهویه ی خاک نیز به خوبی انجام شود .
زهره میرزایی
کارشناس شماره ۱
ایا روی برگها اب یا چیز دیگری اسپری کرده اید ؟ آیا گلدان نزدیک به محیط آشپزخانه قرار دارد ؟
کارشناس شماره ۱
ایا محل دیگری دارید که با همین فاصله ی نوری باشد و نزدیک آشپزخانه نباشد ؟ حتی اتاقِ دیگر ؟
کارشناس شماره ۱
سلام بهتر است گیاهان را متناسب با محیطی که دارید خریداری نمایید . گیاهان نیز موجودات زنده هستند و زمانی که شرایط محیطی برایشان مناسب نباشد اسیب خواهند دید . پوکه هایی که در اطراف گلدان قرار داده اید باعث گرم شدن گلدان و ریشه میشود و این کار به گیاه آسیب میرساند . اگر میخواهید گلدانی را در گلدانی شکیل تر قرار دهید نباید اطراف ان را با پوکه یا هر چیز دیگر بپوشانید و اطراف گلدان کوچکتر باید کاملا ازاد باشد . الان گیاه در چه وضعیتی قرار دارد آیا ساقه اش سبز و سالم و سفت است؟ ایا ساقه حالت نرم شدگی هم ، دارد؟
زهره میرزایی
من موقعه خرید فروشنده نگفت ک سخته نگهداریش خیلی عادی فروخت و توضیح داد عین بقیه نور ببینه میگفت اینقد سخته نمیخریدم ..در مورد ساقه هاش ۲تا ریشه دار دارم یکیش نرم شده ولی یکیش ک برگ داره سفته ولی برگاش سوخته ..الن گلدون کلا در میارم ک کنارش پوکه نباشه ..تو لگن ابم میزارم ببین اینه دردش
کارشناس شماره ۱
با توجه به پوسیدگی ریشه ، بهتر است کلا گیاه را از خاک خارج کردا و وضعیت ریشه و زهکش ته گلدان را چک کنید.