پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت
حدیث
تعداد سوال: ۱
تعداد بازدید ۱۸۵
سلام وقت بخیر من ۳ هفته پیش گل کروتن رو خریداری کردم و گلدونش رو گفتن عوض نکنم تا دوهفته تا ب محیط خونه عادت کنه بعد تغییرش بدم بعد یک هفته گذشته بود من کود آهن ب گل دادم شب ک اومدم دیدم روی سطح خاک پر از هزارپا هست و خاکش رو کامل عوض کردم جوری ک ریشه گل پیدا بود و بعد یکروز آوردمش داخل خونه الان ۴روزه ک کامل پژمرده شده و انگار داره خشک میشه و هیچ تغییری هم نکرده تو این۴ روز و کامل پلاسیده شده باید چیکار کنم ممنون میشم راهنمایی کنید
کارشناس شماره ۱
تعداد سوال: ۰
سلام وقت بخیر . گلدان را بمدت ۴۵ دقیقه در ظرف اب و در محیطی سایه و نسبتا خنک قرار دهید و نتیجه ی کار را اطلاع دهید
حدیث
کاری ک گفتید کردم و یک روز ازش میگذره و تغییری ایجاد نکرده هنوز همون جور پژمرده و بی حال هست باید چیکار کرد تا سرحال بشه
کارشناس شماره ۱
گیاهی که تازه خریداری میکنید حداقل تا سه ماه نیازی به کوددهی ندارد . گیاه شما بعلت کوددهی نادرست بیحال شده است خاک را ابشویی کنید تا باقیمانده ی کود از خاک خارج شود . فعلا از هیچ نوع کود یا هر ماده تقویت کننده یا ضد شوک استفاده نکنید. گلدان را در محیطی نسبتا خنک با تهویه ی عالی و نور ملایم قرار دهید تا این شوک را از سر بگذراند .
حدیث
سلام وقت بخیر. گل من درست شده اما داره برگاش روزی دو تا سه تاش میریزه چرا اینجوری شده ؟
کارشناس شماره ۱
از زمانی که به گیاه کود دادید چند وقت میگذرد ؟
حدیث
۳ هفته میگذره و بعد از اینکه بهش کود دادم کلا خاکش رو عوض کردم چون پر از هزارپا شده بود و خاک جدید ریختم کلا خاک و گلدونش رو جدید کردم
کارشناس شماره ۱
یک هفته دیگر نیز صبر کنید و ببینید تغییری در روند ریزش برگها ( توقف یا کند شدن ریزش برگها ) ایجاد میشود یا خیر ؟ اگر بعد از یک هفته تغییری ایجاد نشد مشکل از آبیاری است . از چه خاکی استفاده کردید ؟ لا به لای ساقه و برگها را با دقت بررسی کنید و ببینید اثری از آفت مشاهده میکنید یا خیر؟
حدیث
باش مرسی از لطفتون.... از کودبرگ و خاک باغچه ک از خود گلخونه خریده بودم ریختم
حدیث
موقعی ک میخواستم بکارمش جوری خاکش رو عوض کردم ک حتی تمام ریشه گل پیدا بودو تمام افت هارو ازش جدا کردم و اصلا خاک نداشت
کارشناس شماره ۱
جدا شدن خاک از ریشه هم میتواند باعث شوک و بیحالی و اسیب دیدن گیاه شود . باید به گیاه زمان بیشتری بدهید تا کم کم به خاک جدید عادت کرده و در آن ریشه بدواند .
حدیث
ممنون از لطف شما
کارشناس شماره ۱
موفق باشید