پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت
مهنوش جابری
تعداد سوال: ۱
کارشناس شماره ۱
تعداد سوال: ۰
سلام وقت بخیر لطفا بفرمایید از چه سمی استفاده کردید ؟ محیط گیاه از نظر دما و تهویه چه وضعیتی دارد؟
مهنوش جابری
شرایط نور بسیار خوبی داره
کارشناس شماره ۱
دکتر اکسیژن نام برند تولید کننده ی سم است ، باید مشخص کنید که چه نوع حشره کشی استفاده کردید ؟ احتمالا در پشت قوطی باید نوع سم و درصد آن ، درج شده باشد .
مهنوش جابری
وقتی این سم رو بخش دادم خیلی سرحال شد و برگای جدید زیادی داد و سالم اما باز بعد از دو هفته به این حال افتاده گیاه و دلیلش رو متوجه نمیشم البته شاید از دو هفته بیشتر باشه من گیاه رو تقریبا ۱ ماه هست خریدم و گلدونش رو محبور بودم تغییر بدم و خاکی که بهش داده شده ظاهرا خاکی هست که حشره زاست نمیدونم خواستم در اسن مورد و لا توجه به کارایی که انجام دادم راهنماییم کنید چه مشکلی داره گیاه از نظر نور هم شرایط خیلی خوبی داره
کارشناس شماره ۱
نوع سم مشخص نشده است . سم کنفیدور را تهیه کنید . و بصورت آبیاری دوبار با فاصله ی دو هفته به گیاه بدهید . سمپاشی را در داخل منزل انجام ندهید. آبیاری گیاه را زمانی انجام دهید که خاک گلدان نسبتا خشک شده باشد. فعلا از هیچ نوع کود و یا تقویت کننده ای استفاده نکنید. سعی کنید دمای محیط یکنواخت باشد .
مهنوش جابری
خب یعنی گلدان رو بیرون ببرم و سم پاشی کنم؟ دلیل اینکه تو منزل سم پاشی نکنم چی هست؟
مهنوش جابری
و میزان و مقدارش رو هم لطف میکنید بگید
کارشناس شماره ۱
ابامکتین سم کنه کش است و فقط برای از بین بردن کنه استفاده میشود . بله سمپاشی باید حتما در خارج از منزل و در ۶وای ازاد انجام شود هم به دلیل اینکه استفاده از سموم در داخل منزل برای افراد منزل مضر است و هم اینکه ممکنست گیاه نسبت به سمپاشی در داخل منزل واکنش منفی نشان دهد . سمپاشی را در هوای ازاد و شب هنگام انجام دهید.