پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت

مهنوش جابری

تعداد سوال: ۱

لوله ای شدن برگ پاچیرا ویژه

تعداد بازدید ۱۴۲

سلام برگ جدیدگیاه پاچیرای من لوله ای شکل شده و تا حد کنی رشد میکنه وبزرگ نمیشه خواستم دلیلش رو بگید تو خاکش حشره بود و من با افت کش سمپاشی کردم داخل خاک رو

تصویر ارسالی
۱۴۰۳-۰۳-۰۳ ۱۶:۵۲:۵۶

کارشناس شماره ۱

تعداد سوال: ۰

سلام وقت بخیر لطفا بفرمایید از چه سمی استفاده کردید ؟ محیط گیاه از نظر دما و تهویه چه وضعیتی دارد؟

۱۴۰۳-۰۳-۰۳ ۲۰:۵۰:۵۴

مهنوش جابری

من سم دکتر اکسیژن رو دادم بهشون Dr o2

تصاویر ارسالی
۱۴۰۳-۰۳-۰۴ ۰۹:۳۳:۴۴

مهنوش جابری

شرایط نور بسیار خوبی داره

۱۴۰۳-۰۳-۰۴ ۰۹:۳۶:۰۵

کارشناس شماره ۱

دکتر اکسیژن نام برند تولید کننده ی سم است ، باید مشخص کنید که چه نوع حشره کشی استفاده کردید ؟ احتمالا در پشت قوطی باید نوع سم و درصد آن ، درج شده باشد .

۱۴۰۳-۰۳-۰۴ ۲۰:۲۴:۰۹

مهنوش جابری

soil cleaner ضد عفونی کننده ی خاکاز بین برنده ی افت خاکزی پشه خر خاکی کرم هزار پا و غیره… این رو نوشته

تصاویر ارسالی
۱۴۰۳-۰۳-۰۴ ۲۰:۳۴:۳۱

مهنوش جابری

وقتی این سم رو بخش دادم خیلی سرحال شد و برگای جدید زیادی داد و سالم اما باز بعد از دو هفته به این حال افتاده گیاه و دلیلش رو متوجه نمیشم البته شاید از دو هفته بیشتر باشه من گیاه رو تقریبا ۱ ماه هست خریدم و گلدونش رو محبور بودم تغییر بدم و خاکی که بهش داده شده ظاهرا خاکی هست که حشره زاست نمیدونم خواستم در اسن مورد و لا توجه به کارایی که انجام دادم راهنماییم کنید چه مشکلی داره گیاه از نظر نور هم شرایط خیلی خوبی داره

۱۴۰۳-۰۳-۰۴ ۲۰:۳۶:۵۷

کارشناس شماره ۱

نوع سم مشخص نشده است . سم کنفیدور را تهیه کنید . و بصورت آبیاری دوبار با فاصله ی دو هفته به گیاه بدهید . سمپاشی را در داخل منزل انجام ندهید. آبیاری گیاه را زمانی انجام دهید که خاک گلدان نسبتا خشک شده باشد. فعلا از هیچ نوع کود و یا تقویت کننده ای استفاده نکنید. سعی کنید دمای محیط یکنواخت باشد .

محصولات پیشنهادی برای مشکل این گیاه
حشره کش ایمیداکلوپراید (سم کنفیدور)
۱۴۰۳-۰۳-۰۴ ۲۰:۳۸:۲۵

مهنوش جابری

خب یعنی گلدان رو بیرون ببرم و سم پاشی کنم؟ دلیل اینکه تو منزل سم پاشی نکنم چی هست؟

۱۴۰۳-۰۳-۰۵ ۰۹:۲۳:۵۷

مهنوش جابری

و میزان و مقدارش رو هم لطف میکنید بگید

۱۴۰۳-۰۳-۰۵ ۰۹:۲۷:۱۲

مهنوش جابری

این دو سم رو هم دارم اینام خوب نیستن؟

تصاویر ارسالی
۱۴۰۳-۰۳-۰۵ ۰۹:۵۵:۲۰

کارشناس شماره ۱

ابامکتین سم کنه کش است و فقط برای از بین بردن کنه استفاده میشود . بله سمپاشی باید حتما در خارج از منزل و در ۶وای ازاد انجام شود هم به دلیل اینکه استفاده از سموم در داخل منزل برای افراد منزل مضر است و هم اینکه ممکنست گیاه نسبت به سمپاشی در داخل منزل واکنش منفی نشان دهد . سمپاشی را در هوای ازاد و شب هنگام انجام دهید.

۱۴۰۳-۰۳-۰۵ ۲۱:۰۲:۵۲
کافه گلدون

کافه گلدون از سال 96 با نام گلدوناریوم فعالیت خود را  آغاز کرد و در سال 97  کافه گلدان ، با تیم جوانی متشکل از متخصصین حوزه های مدیریت کسب و کار، کشاورزی، بازاریابی، روانشناسی و معماری، به راه اندازی وبسایت کافه گلدون پرداخت تا منبعی جامع برای تمامی دوست داران گل و گیاه باشد.
درباره ما

تلفن ثابت: ۰۲۱۷۱۰۵۳۱۹۳

کانال تلگرام و پیج اینستاگرام:
cafegoldoon_com@