پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت
تابان مهربخش
تعداد سوال: ۱
تعداد بازدید ۹۷
سلام گیاه من سالم هست و رشد خوبی داره فقط به خاطر آبوهوای محل سکونتمون همهی گیاهام رشد طولی زیادی دارند، یعنی تمام گونههای گیاهی از حالت نرمالشون قد بلندتر میشوند. من برای اکثر گیاهام قیم گذاشتم. ولی متأسفانه این باعث شده که ساقههای ضعیفی داشته باشن. آیا این گیاه از ساقه ریشه میده؟ که مثلاً بیشتر بکُنمش تو خاک چون هینطوری داره میره بالا و پایین ساقهاش خیلی ضعیف هست. یا چیکارش بکنم؟
کارشناس شماره ۱
تعداد سوال: ۰
سلام وقت بخیر. گیاهان برای اینکه طاهری آشفته نداشته باشند نیاز به هرس مداوم دارند البته هرس باید در فصل رشد انجام شود تا گیاه علاوه بر جوانه زایی ، دارای تنه ی قوی و محکم شود . آئونیوم گیاهی است که باید در فضای آزاد نگهداری شود . بهتر است ساقه را کاملا کوتاه کنید و گلدان را در تراس قرار دهید . از ساقه های اضافی میتوانید قلمه تهیه کرده و گیاه را تکثیر کنید . نور خورشید در تغییر رنگ آیونیوم بسیار موثر است و گیاه هرچه نور بیشتری دریافت کنید رنگش تیره تر و ساقه و برگها و جوانه ها قطورتر و مستحکم تر و درشتتر خواهند شد .
تابان مهربخش
تعداد سوال: ۱
یعنی تمام ساقهها رو بزنم و فقط تنه بمونه؟ و بعد ساقهها رو دوباره در خاک بکنم ریشه میدن؟ بعد از تنه باقیمانده باز هم گل درمیاد؟ چون خود گیاه بیشتر از ده سال عمر داره دلم نمیاد چیزیش بشه.