پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت
محدثه ناصری
تعداد سوال: ۱۲
تعداد بازدید ۲۳۱
سلام ،خسته نباشید ۱.من یه کاکتوس دارم که حدود دو ماه پیش خریداری کردم ،همون روز اول بعد از خرید ،خاک پ گلدون رو عوض کردم ،نحوه آبیاری اون هم هر ۱۲ روز یکبار هست به طوری که چند قطره آب از زیر گلدون خارج بشه ،از حدود دوماه پیش تا الان حدود ۳ الی ۴ سانت هم رشد کرده ،اما چند روز پیش متوجه شدم که روی بدنه کاکتوس بریدگی های قهوه ای رنگ ایجاد شده ، از نظر تهویه هم پشت پنجره جنوبی هست که نور بهش میخوره و درب پنجره هم همیشه باز هست ،علتش چی هست ؟چطور میتونم کمکش کنم؟ ۲.یه کاکتوس دیگه هم دارم کع اون رو هم حدود دو ماه پیش خریداری کردم ،خاک و گلدون رو هم موقع خرید تعویض کردم در گلخونه ،آبیاری اون هم هر ۱۲ روز یکبار به طوری چند قطره آب از زیر گلدون خارج بشه ،انجام میدم اما از روزی که خرید کردم تا امروز هیچ رشدی نکرده ،از نظر تهویه هم پشت پنجره جنوبی قرار داره که همیشه پنجره باز هست و نور هم بهش میخوره ،به نظرتون چیکار کنم رشد کنه ؟ ۳.یک گیاه پتوس رو هم دارم ،حدود چند ماه پیش خریداری کردم ، که هر ۲ روز یکبار بهش آب میدم ، خاکش رو هم همون موقع خرید عوض کردم ،داخل خونه کنار درب بالکن قرار داره که درب بالکن هم همیشه باز هست ،چطور میتونم کمکش کنم ؟ (عکس هارو در واتساپ براتون ارسال میکنم)
کارشناس شماره ۱
تعداد سوال: ۰
سلام وقت بخیر لطفا عکس گیاه را ارسال کنید
محدثه ناصری
عکس گیاه را در واتساپ براتون فرستادم
کارشناس شماره ۱
۱ و ۲ - سرئوس ها کاکتوسهایی هستند که حتما باید در هوای ازاد نگهداری شوند . کاکتوس شما به قارچ مبتلا شده و چون محیط سرپوشیده است ، میزان تهویه برای این نوع کاکتوسها، کافی نیست . گلدان را به تراس منتقل کنید . و آبیاری را زمانی انجام دهید که خاک گلدان خشک شده باشد.
کارشناس شماره ۱
ایا نور خورشید روی برگهای پتوس میافتد ؟
محدثه ناصری
هر دوی کاکتوس ها به قارچ مبتلا شدن ؟ آیا به قارچکش نیاز هست ؟ در صورت نیاز به قارچکش از چه قارچکشی استفاده کنم ؟ در پنجره همیشه باز هست آخه
محدثه ناصری
خیر متاسفانه ،نور خورشید به پتوس نمیخوره آیا امکان دارد از لامپ های مخصوص رشد گیاه استفاده کنم ؟تاثیری داره ؟ اگر نیاز هست بفرمایید از چه لامپ رشد گیاهی استفاده کنم ؟مثلا توانش چند باشه ؟
کارشناس شماره ۱
کاکتوس اول به قارچ مبتلا شده فعلا نیازی به قارچ کش نیست . همین که گیاه را در هوای ازاد قرار دهید و روی گیاه اب نریزید ، از پیشرفت بیماری جلوگیری خواهد شد . در صورتی که گیاه در همین محیط داخل بماند ، استفاده از قارچ کش موثر نخواهد بود و موقتی است و گیاه دوباره به این بیماری مبتلا خواهد شد. کاکتوس دوم به بیماری قارچی مبتلا نشده اما تهویه ی ناکافی محیط برای این کاکتوس و نوسانات دمایی موجب شده دچار این آسیب شود . نوری که هر دو کاکتوس در این محیط دریافت میکنند برایشان کافی نیست و کمرنگ شدن و به مرور باریک شدن قسمتی که رشد کرده حاکی از ناکافی بودن نور برای این دو نوع نوع کاکتوس است .
کارشناس شماره ۱
نیازی به لامپ رشد برای پتوس نیست . همین که مخیط روشن باشد و مور کافی داشته باشد و مثلا نور به اندازه ای باشد که در طول روز نیازی به استفاده از نور لامپ در اتاق نباشد برایش کافیست . برگ آسیب دیده را جدا کنید. آبیاری بیش از اندازه انجام شده ، سعی کنید بین دو ابیاری خاک گلدان نسبتا خشک شده باشد. منظور از خشکی خاک، فقط خشکی سطح خاک نیست ، اجازه دهید بیشتر خاک خشک شود مخصوصا اگر خاک بافتی متراکم دارد . غبار پاشی پتوس را شبها انجام دهید . گیاه روبروی باد کولر نباشد .
محدثه ناصری
آخه محیطی که کاکتوس در آن قرار دارد کنار پنجره هست و پنجره هم همیشه باز هست ... براتون عکسش رو در واتساپ فرستادم.
محدثه ناصری
و اینکه یه سوال دیگه هم دارم اونم اینه که چه ارتفاعی از سطح خاک پتوس خشک شد بهش آب بدم ؟ و اینکه چه مقدار باشه به نحوی باشه که آب از زیر گلدون به اندازه چند قطره خارج بشه یا کاملا خارج بشه و سوال بعدیم این هست که من یک گیاه به تازگی خریداری کردم اما نمیدونم چه مقدار از سطح خاک خشک شد آب بدم ؟و به طوری که آب کاملا از زیر گلدون خارج بشه یا چند قطره فقط ... (عکسش رو براتون در واتساپ فرستادم )
کارشناس شماره ۱
پتوس حداقل یک سوم از خاک باید نسبتا خشک شود و بعد در این فصل گیاه را کاملا سیراب کنید . میتوانید در زمان آبیاری گیاه را کاملا حمام کنید تا هم برگها شسته شوند و هم ابیاری انجام شود
کارشناس شماره ۱
میکانز گیاهی است که به آبیاری زیاد، بسیار حساس است و به سرعت دچار پوسیدگی می شود. اجازه دهید نیمی از خاک گلدان نسبتا خشک شود و بعد آبیاری را انجام دهید. به اندازه ای آب در گلدان بریزید که چند قطره از ته گلدان خارج شود. هر چند وقت یک بار هم، برگ ها را در این فصل ، همزمان با آبیاری بشویید تا گیاه دچار کنه نشود به گیاه هوای تازه برسانید . این گیاه نسبتا سایه دوست است. پس نیازی نیست که نور خورشید از پنجره روی برگها بتابد . همین که محیط کاملا روشن باشد برایش کافی است.
محدثه ناصری
سلام خسته نباشید ، برای برگ انجیری آن را یک ساعت داخل آب قرار دادم اما تغییری حاصل نشد .چیکار میتونم براش انجام بدم عکسش رو در واتساپ براتون میفرستم .
محدثه ناصری
خداروشکر ،گیاه حالش بهتر شده ،دست شما درد نکنه ،ایشالله موفق باشید همیشه...
کارشناس شماره ۱
موفق باشید
محدثه ناصری
سلام خسته نباشید ،گیاه آگلونما دارم که چند روز هست که بی حال هست با اینکه دو سه روز پیش بهش آب دادم و اینکه موقع آبیاری حدودا هر یک هفته یکبار بهش آب میدم و طوری که آب حداقل چند قطره از زیر گلدون خارج بشه امروز خاکش رو که چک کردم دیدم خشک هست بهش آب دادم اما راستش امروز بهش زیاد آب دادم طوری که حدودا یک استکان آب از زیر گلدون خارج بشه ... آخه خیلی بی حال بود ...و اینکه روی ساقه گیاه یه سری ترک خوردگی هایی ایجاد شده ...چیکار میتونم براش انجام بدم ؟ ۲.و اینکه برگ انجیری داره به مرور تک تک برگهاش قهوه ای میشه آبیاری اون هم حدودا هفته ای یکبار به طوری که آب کاملا از زیر گلدون خارج بشه ...به نظرتون برای برگ انجیری چیکار میتونم انجام بدم ؟ تصویر هر دوی گیاه هارو براتون در واتساپ میفرستم .
کارشناس شماره ۱
آگلونما را بمدت ۴۵ دقیقه در ظرف آب قرار دهید و بعد از یک ساعت که گلدان را از آب خارج کردید ، نتیجه ی آن را اطلاع دهید
کارشناس شماره ۱
با توجه به گرمای هوا هفتهای یک بار ابیاری برای برگ انجیری کافی نیست . برگ انجیری در این فصل به آبیاری روزانه نیاز دارد . اگر خاک بین دو آبیاری خشک نمیشود بافت خاک مشکل دارد یا زهکش گلدان به درستی عمل نمیکند . گلدان را در محیطی با تهویه ی خوب قرار دهید . اگر سطح خاک سفت و متراکم شده آنرا زیر و رو کنید تا تهویه ی خاک به خوبی انجام شود . برگ انجیری گیاهی رطوبت دوست و آب دوست است و در این فصل به آبیاری کافی نیاز دارد. گلدان روبروی کولر قرار نداشته باشد .
محدثه ناصری
سلام ،خسته نباشید خاک مناسب میکانز از چه موادی تشکیل شده است ؟برای تعویض خاک میکانز این فصل مناسب هست ؟
کارشناس شماره ۱
سلام وقت بخیر لطفا سوال خود در مورد میکانز را در تالار مربوطه مطرح نمایید .