پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت
Mahsa
تعداد سوال: ۲
تعداد بازدید ۱۹۹
سلام من یه گل بنسای دارم که جدیدا دیدم از تو خاکش پشه ی ریز سیاه میاد بیرون برگاشو چک کردم چیزی نبود فقط از خاکش میاد ، قبل عید بود که گلدون و خاکشو عوض کردم ولی متاسفانه بعد ۳ سال اولین باره اینجوری شده چیکار باید کنم ؟
کارشناس شماره ۱
تعداد سوال: ۰
سلام وقت بخیر لطفا عکس گیاه را ارسال کنید
کارشناس شماره ۱
نحوه ی ابیاری به چه صورت و چه مقدار است؟
Mahsa
والا من هروقت روی خاک گیاه دست میزنم خشک بود اب میدم اونم یک یا دو لیوان بسته به میزان خشک بودنش الان بخاطر پشه ها گذاشتم تو بالکن وگرنه تو اتاقمه نور غیر مستقیم میخوره بهش
کارشناس شماره ۱
رطوبت ، گرما ، تهویه ی نامناسب محیط باعث فعالیت پشه ها شده است. بهتر است گلدان را در بهار و تابستان در تراس کاملا سایه قرار دهید تا هم گیاه رشد بهتری داشته باشد و هم از مشکلاتی از قبیل حشرات و افات در امان بماند . برای ابیاری باید اجازه دهید خاک گلدان نسبتا خشک شود و بعد آبیاری را انجام دهید. برای تست خشکی خاک از سيخ چوبی استفاده کنید و زمانی که حدود یک سوم از خاک گلدان در عمق ، نسبتا خشک بود آبیاری را انجام دهید. برای برطرف کردن پشه ها میتوانید یکبار از سم دیازینون استفاده کنید.
Mahsa
یعنی همین یبار استفاده کنم از سمه اوکیه با اون کارایی که گفتین رو رعایت کنم ؟ بعد عذر میخام گلم خراب میشه ؟؟چون یادگاریه خیلی نگرانشم
کارشناس شماره ۱
نگران نباشید پشه ها باعث خراب شدن گیاه نمیشوند . بله فعلا یکبار استفاده از سم کافی است . رطوبت را نیز کاهش دهید تا حشرات فعالیتشان کم شود .
Mahsa
خیلی ممنونم فقط خاک گیاهو عوض میخام کنم با گلدونش چون گلدونش خراب شده بنظرتون چه خاکی بگیرم؟
کارشناس شماره ۱
ترکیبی از خاکبرگ و پیتماس برایش مناسب است یا از خاک مخصوص بونسای که در بازار موجود است میتوانید استفاده کنید. فقط مراقب باشید که از ترکیب خاک کوکوپیت و پرلیت استفاده نکنید . سایز گلدان را هم زیاد بزرگ ، انتخاب نکنید . اگر ریشه از زیر گلدان بیرون نزده ، گلدانی هم سایز با همین گلدان انتخاب کنید . و اگر ریشه از زیر گلدان بیرون زده یا کل گلدان را ریشه پر کرده باشد ، از گلدانی که فقط یک سایز از گلدان فعلی بزرگتر است ، استفاده کنید. بهتر است جنس گلدان ، سفالی باشد . از گلدانهای فلزی یا پلیمری استفاده نکنید.
Mahsa
خیلی خیلی ممنونم لطف کردید
کارشناس شماره ۱
موفق باشید