پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت

مهرنوش رضازاد

تعداد سوال: ۱

گلدون ارکیده من ویژه

تعداد بازدید ۱۲۴

درود روزتون قشنگ⚘️ من نیاز دارم یک توصیح کامل از طرز نگهداری گلدان ارکیده در زمان گلدهی و بعد از گل ریزون، کودهای مورد نیازش، شرایط نگهداری و آبیاری و ....به لطف شما من عاشقانه گلدون ارکیده من رو ستایش میکنم و دوستش دارم💗 ترجیح میدم بتونم تلفنی باهاتون صحبت کنم

تصویر ارسالی
۱۴۰۳-۰۳-۲۵ ۱۰:۰۸:۴۱

کارشناس شماره ۱

تعداد سوال: ۰

سلام وقت بخیر اگر تمایل دارید تلفنی صحبت کنید میتوانید از طریق سایت با همکاران تماس بگیرید .

۱۴۰۳-۰۳-۲۵ ۱۳:۰۸:۵۰

کارشناس شماره ۱

تعداد سوال: ۰

ارکیده ها گیاهانی رطوبت دوست هستند و به محیطی با نور و تهویه ی خوب نیاز دارند . این گیاهان طالب هوای خنک هستند و خنکی باعث شاداب ماندن این گیاهان میشود . ریشه ی ارکیده نباید در تاریکی قرار داشته باشد به همین علت از قرار دادن گلدان مخصوص ارکیده که گلدانی شفاف است به داخل گلدان دیگر خودداری کنید . برای گلدهی و توسعه ی ریشه از کودهای پتاس و فسفر بالا ، بعد از اتمام گلدهی میتوانید استفاده کنید و هر دو هفته یکبار از این کودها به تناوب استفاده کنید . اگر محیط گرم باشد یا تهویه ی محیط مناسبِ این گیاه ، نباشد یا رطوبت بیش از اندازه باشد گیاه زرد و بیحال شده و دچار شپشک آردآلود یا بیماری های قارچی و پوسیدگی ریشه میشود.

محصولات پیشنهادی برای مشکل این گیاه
کود NPK 10-52-10 کود NPK 12-12-36
۱۴۰۳-۰۳-۲۵ ۱۳:۱۴:۱۱
کافه گلدون

کافه گلدون از سال 96 با نام گلدوناریوم فعالیت خود را  آغاز کرد و در سال 97  کافه گلدان ، با تیم جوانی متشکل از متخصصین حوزه های مدیریت کسب و کار، کشاورزی، بازاریابی، روانشناسی و معماری، به راه اندازی وبسایت کافه گلدون پرداخت تا منبعی جامع برای تمامی دوست داران گل و گیاه باشد.
درباره ما

تلفن ثابت: ۰۲۱۷۱۰۵۳۱۹۳

کانال تلگرام و پیج اینستاگرام:
cafegoldoon_com@