پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت
Zeinab
تعداد سوال: ۱
تعداد بازدید ۱۲۵
سلام وقت بخیر.من دوماه پیش برگ انجیری خریدم خونمون ب نسبت نور کمی داره .برگ جدید زده ولی بی رنگ و رو هست و انگار خراب شده ..بقیه برگها سالم هستن دلیلش چیه کجابزارمش ؟چون جنوبیم پشت شیشه های پنجره برچسب زده شده .پشت این پنجره باشه خوبه یا جاشو عوض کنم؟
کارشناس شماره ۱
تعداد سوال: ۰
سلام وقت بخیر لطفا عکس گیاه را ارسال کنید
کارشناس شماره ۱
برگ انجیری گیاهی نوردوست است و به محیطی با تهویه ی عالی نیاز دارد. گلدان را به کنار پنجره ی جنوبی منتقل کنید . برگ آسیب دیده را جدا کنید. آبیاری را زمانی انجام دهید که خاک گلدان نسبتا خشک شده باشد و بعد گیاه را در این فصل کاملا سیراب کنید . گاهی اوقات در حین آبیاری برگها را نیز مورد شست و شو قرار دهید و به اصطلاح گیاه را حمام کنید. از هیچ کود و یا ماده تقویتی استفاده نکنید.
کارشناس شماره ۱
در مورد کاج مطبق . گیاهان نباید در معرض جریان هوای کولر به صورت مستقیم قرار داشته باشند زیرا دچار آسیب میشوند . آبیاری کاج را به چه نحوی انجام میدهید؟ و در هر نوبت آبیاری چه مقدار آب در گلدان میریزید؟
Zeinab
آخه فقط یه پنجره داره پذیرایی و همین پنجره هست ..کاج مطبق رو تقریبا ۶/۷ روز یه بار آب میدم .دوروزه براش جزیره درست کردم و بردمش جایی ک زیاد در معرض هوای سرد نباشه .ریشه بیرونی برگ انجیری الان دیدم درحال خشک شدن هست.از اون نیست ؟
Zeinab
برگ زرد برگ انجیری رو با ساقه اش به طور کامل جدا کنم؟
کارشناس شماره ۱
نیازی نیست برگ را، با ساقه جدا کنید ، فقط برگ را قطع کنید ریشه را به داخل گلدان هدایت کنید . بهر حال گیاهانی که به نور بیشتری نیاز دارند باید حتما در محیط پرنور قرار داشته باشند تا دچار آسیب نشوند . قرار دادن یک قیم خزه ای در گلدان برگ انجیری باعث میشود که ریشه ها ی هوایی رطوبت لازم را از خزه دریافت کنند و کمتر در معرض خشکی قرار بگیرند .
کارشناس شماره ۱
گلدان کاج را به مدت ۴۵ دقیقه در ظرف آب قرار دهید به گونهای که تا نیمی از گلدان در آب قرار داشته باشد.