پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت
سعیدنادری
تعداد سوال: ۱
تعداد بازدید ۶۸
سلام من یه گیاه خیلی کوچیک داشتم الان بیش از یک ساله که ازش نگهداری میکنم ولی تو تراریوم بود با نور طبیعی و زیاد الان شرایط تاغیر کرده و بزرگ شده اوردم تو گلدون و تو خونه نور زیادی نیست خواستم شرایط نگهداریش رو بدونم اگه ممکنه و چه خاکی استفاده کنم، این گیاه بومی ماداگاسکاره و از خانواده کالانکوئه است ولی چیز بیشتری پیدا نکردم
کارشناس شماره ۱
تعداد سوال: ۰
سلام وقت بخیر بله گیاه شما یک ساکولنت از خانواده ی کالانکوئه است . ساکولنتها به محیطی با تهویه ی عالی و نور کافی و نسبتا زیاد ، نیاز دارند . اکثر ساکولنتها باید در ۶وای ازاد و در فضای باز نگهداری شوند اما برخی از آنها را میتوان در محیط داخل اما پرنور و با تهویه ی خوب نگهداری کرد . این گیاه به خاک مخصوص ساکولنتها نیاز دارد . ترکیبی از سه قسمت خاک کاکتوس و یک قسمت خاکبرگ برایش مناسب است. آبیاری را زمانی انجام دهید که خاک گلدان نسبتا خشک شده باشد . سعی کنید گیاه را از گلدان شیشه ای خارج کنید زیرا بعلت عدم زهکشی و تهویه ی مناسب، گیاه مستعد بیماری قارچی میشود . کمبود نور باعث ریزش برگها و رشد علفی و ضعیف شدن گیاه میشود و همچنین عدم تهویه ی مناسب محیط باعث بروز آفاتی مانند شپشک آردآلود میشود که کالانکوئه ها بسیار مستعد ابتلا به این نوع آفت هستند . بهتر است اگر تراس دارید گلدان را در تراس و مکانی سایه نگهدارید . سعی کنید در اوج گرما ، گیاه را آبیاری ننمایید و آبیاری را در اوقات گرم سال ، در زمانِ عصر یا شب انجام دهید.
سعیدنادری
سپاسگزارم
سعیدنادری
کارشناس شماره ۱
تعداد سوال: ۰
بله میتوانید ساقه را قلمه بزنید تا دوباره ریشه دار شود . اینکار باعث پرپشت شدن گیاه اصلی نیز ، خواهد شد . از هر جایی که تمایل دارید گیاهتان پرپشت شود و جوانه بزند ساقه را قطع کنید . ساقه ی قطع شده را در ماسه و گلدانی کوچک بکارید تا ریشه دار شود .