پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت

محبوبه حاجی یی

تعداد سوال: ۱۳

سلام ویژه

تعداد بازدید ۱۵۱

جناب ببخشید گل ‌کاکتوس من یه کم کج شده رشد کرده ولی به نظرم یه کم شل شده چه کا ی میتونم براش انجام بدم

۱۴۰۳-۰۳-۳۱ ۲۳:۱۶:۲۰

کارشناس شماره ۱

تعداد سوال: ۰

سلام وقت بخیر لطفا عکس گیاه را ارسال کنید

۱۴۰۳-۰۴-۰۱ ۱۲:۳۳:۱۶

محبوبه حاجی یی

سلام شبتون خوش تالار مجزا جهت گل سینگونیوم نداشتید اینجا سوالم را خدمتتون ارسال کردم گل سینگو نیوم من ۶ ماهی هست خریدم حال اش خوبه کما و کان هم برگ جدید میده ولی مدتی است برگ هاش زرد میشه آبیاری را زمان خشکی نسبی خاک میدم حتما غبار پاشی ونور هم در د

۱۴۰۳-۱۲-۲۵ ۲۰:۰۱:۲۰

کارشناس شماره ۱

سلام وقت بخیر لطفا تصویر کامل گیاه را ارسال کنید

۱۴۰۳-۱۲-۲۵ ۲۰:۲۱:۳۶

کارشناس شماره ۱

تصاویر ارسالی
۱۴۰۳-۱۲-۲۶ ۱۴:۲۹:۴۱

کارشناس شماره ۱

سلام وقت بخیر سینگونیوم گیاهی سایه دوست است و نباید نور روی برگها بتابد . گلدان را در موقعیتی قرار دهید که محیط روشن باشد اما نور روی برگها تابیده نشود .

۱۴۰۳-۱۲-۲۶ ۱۴:۳۰:۵۴

محبوبه حاجی یی

سلام روزتون خوش ببخشید این گل را تازه خریدم نمیدونم اسم اش چیه و لی گل فروش گفت باید تو آب باشه تا ریشه بزنه بعد در خاک قرار بدی ولی حس میکنم ساقه لزج نشه آب اش هم عوض میکنم بی زحمت طریقه نگهداری اش را بفرمایید و آیا میشه همینجوری تو خاک بزارم ؟

۱۴۰۴-۰۱-۰۶ ۱۵:۴۸:۰۶

کارشناس شماره ۱

سلام وقت بخیر این پنل مربوط به گیاه سینگونیوم است لطفا سوال خود را در تالار دیگری مطرح نمایید . در هر سوالی که ثبت میکنید فقط میتوانید راجع به یک گیاه پرسش و پاسخ دریافت نمایید .

۱۴۰۴-۰۱-۰۶ ۲۰:۳۷:۰۳
کافه گلدون

کافه گلدون از سال 96 با نام گلدوناریوم فعالیت خود را  آغاز کرد و در سال 97  کافه گلدان ، با تیم جوانی متشکل از متخصصین حوزه های مدیریت کسب و کار، کشاورزی، بازاریابی، روانشناسی و معماری، به راه اندازی وبسایت کافه گلدون پرداخت تا منبعی جامع برای تمامی دوست داران گل و گیاه باشد.
درباره ما

تلفن ثابت: ۰۲۱۷۱۰۵۳۱۹۳

کانال تلگرام و پیج اینستاگرام:
cafegoldoon_com@