پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت
فرید صفوی
تعداد سوال: ۲۲
تعداد بازدید ۲۲۷
سلام ،یک سالی هست فیکوس گردویی را دارم. مدت هاست برگ نمیده. شاید ماه ها ، دو رنگیش کم شده و قارچ برگ داشت که ازمحلول قارچ کش به صورت اسپری استفاده کردم و بنظرم قارچ محدود و کنترل شده، هر چند پایین ترین برگش زرد شد و افتاد.ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
کارشناس شماره ۱
تعداد سوال: ۰
سلام وقت بخیر لطفا بفرمایید نحوه ی آبیاری به چه صورت است؟
فرید صفوی
معمولا هفته ای دو بار و اغلب با چوب چک می کنم. من خوزستان هستم و هوا به شدت گرم، مدتی محیط و کف محل کارم خیس آب بود،گمونم از اون بابت قارچ گرفت چون گیاه فیکوس لیراتایی دارم که اونم با قارچ کش قارچش کنترل کردم.
کارشناس شماره ۱
اجازه دهید بین دو آبیاری خاک گلدان نسبتا خشک شده باشد و بعد گیاه را در این فصل سیراب کنید. سعی کنید ابیاری را شبها انجام دهید . گیاه در معرض مستقیم جریان هوای کولر قرار نداشته باشد. اگر نوری که از شیشه میتابد ، برروی گلدان میافتد گلدان را با فاصله از نورگیر ، قرار دهید به گونه ای که فقط خود گیاه در معرض نور باشد نه بدنه ی گلدان . یکبار از قارچ کش کاربندازیم بصورت آبیاری استفاده کنید. افراط و تفریط در آبیاری، خاک نامناسب، تهویه ی نامناسب محیط، و نوسان دمای محیط باعث بروز مشکلاتی در گیاه میشود . زمانی که دما کمی پایینتر است ، یکبار ، شب هنگام ، به گیاه کود کلات آهن بدهید .
فرید صفوی
ممنون از راهنمایی تون، توصیه برای حالت ابلقی گیاه هست؟ اینکه برگ ها بیشتر حالت سبز کم رنگ و پر رنگ به خود بگیره؟
کارشناس شماره ۱
نور در گیاهانی که برگهای ابلق یا رنگین دارند نقش بسزایی دارد . در این گونه گیاهان هر چه نور بیشتر باشد برگها حالت دو رنگی خود را بیشتر حفظ میکنند و هر چه نور محیط کمتر باشد برگها به سمت سبز شدن میروند .
فرید صفوی
متشکرم?
کارشناس شماره ۱
موفق باشید