پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت
احسان ناظم پور
تعداد سوال: ۱
تعداد بازدید ۱۴۷
سلام. وقت بخیر. ببخشید من 1ماهی هست بنجامین آمستل کینگ خریدم که از وقتی آوردمش خونه معمولا برگهای قدیمیترش ترک برمیدارن و یه رنگ قهوه ای دور ترکهاشون ایجاد میشه و بعد از مدتی میافتن.خداروشکر هنوز برگهای تازهترش اینجوری نشدن. میشه بفرمایین مشکلش چیه؟ من توی خوزستان هستم و تمام دربو پنجره های خونه هم بسته هست و کولر گازی روشنه امکان تبادل هوا وجود نداره. آبیاری هم هفته ای 2مرتبه انجام میدم. گلدونش سایز 10 هست و از زمانی که خریدمش یه کوچولو ریشه از گلدون بیرون زده بود ولی هنوز به علت جابه جاییش گلدونشو عوض نکردم ممنون میشم راهنمایی بفرمایین🙏🙏
کارشناس شماره ۱
تعداد سوال: ۰
سلام وقت بخیر لطفا یک عکس کامل از گیاه ارسال کنید.
کارشناس شماره ۱
فقط همین یک تصویر بارگزاری شده است . کمبود رطوبت میتواند عامل خشکی و آسیب برگها شود . گلدان را با فاصله از دیوار قرار دهید به گونه ای که اطراف گیاه کاملا ازاد و باز باشد . گیاه روبروی کولر گازی قرار نداشته باشد بهتر است گلدان را در محیطی قرار دهید که گیاه بصورت مستقیم در معرض جریان هوای کولر قرار نداشته باشد . البته باید به این نکته دقت داشته باشید که این گیاه به محیطی با نور زیاد و تهویه ی عالی نیاز دارد و اگر در تمام اوقات شبانه روز در محیطی کاملا بسته و یا کمنور قرار داشته باشد به مرور ضعیف و دچار آسیب شده و از بین خواهد رفت .
کارشناس شماره ۱
بله نیاز به غبارپاشی دارد اما با توجه به تهویه ی محیط ، غبارپاشی میتواند باعث بروز بیماری قارچی شود . بهتر است برای تامین رطوبت از روش جزیره استفاده کنید اما برای تمیز ماندن گیاه هر چند وقت یکبار همزمان با آبیاری برگها را نیز مورد شست و شو قرار دهید و به اصطلاح گیاه را حمام کنید. بعد از حمام اجازه دهید اب روی برگها کمی خشک شود و بعد گیاه را به محل اصلی بیاورید . آبیاری باید در زمانی انجام شود که خاک نسبتا خشک شده باشد میتوانید برای تست خشکی خاک از سيخ چوبی استفاده کنید و زمانی که حدودا یک سوم از خاک گلدان نسبتا خشک شده بود آبیاری را انجام دهید و در این فصل گیاه را کاملا سیراب کنید. تغذیه با کود آهن برای این گیاه مفید است. ماهی یکبار در فصل رشد گیاه را با کود کلات آهن تغذیه کنید.