پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت
آوا پاکیزه منش
تعداد سوال: ۱
تعداد بازدید ۱۷۰
سلام من حدود دو هفتست که این گیاه رو خریداری کردم اما هرروز روزی ده الی پانزده برگ ازش میریزه ابیاریم خفته ای یکبار بوده و نور زیاد اما عیر مستقیم از طبقه شیش و پنجره جنوبی بهش میتابه کولر خونه گازیه و معمولا هم روشن هست
کارشناس شماره ۱
تعداد سوال: ۰
سلام وقت بخیر با توجه به سایز گیاه، فضای مناسبی را برایش در نظر نگرفته اید . گلدان را به کنار پنجره ی جنوبی منتقل کنید . در شبانه روز چند ساعتی پنجره ها را برای تهویه، باز بگزارید . گیاه نباید در معرض جریان هوای کولر بصورت مستقیم قرار داشته باشد. آبیاری باید در زمانی انجام شود که خاک نسبتا خشک شده باشد و بعد گیاه را در این فصل سیراب کنید. افراط و تفریط در آبیاری و نور و تهویل ی ناکافی محیط و نوسانات دمایی از مهمترین عوامل ریزش برگها هستند . در هر نوبت آبیاری چقدر آب در گلدان میریزید؟
آوا پاکیزه منش
تعداد سوال: ۱
۱ لیتر نیاز به قارچ کش نداره؟ من محلول روغنولک دارم نیاز نیست استفاده شه؟ و اسپری آب روی برگ ها نیاز نیست؟
کارشناس شماره ۱
فعلا مهمترین چیزی که برای این گیاه حیاتی است بهبود شرایط محیطی است . نیاز به روغن و هیچ چیز دیگر نمیباشد . به غبار پاشی نیاز دارد اما بهتر است در این فصل ، به جای غبارپاشی ، هر چند وقت یکبار، همزمان با آبیاری، برگها را نیز شست و شو دهید و به اصطلاح گیاه را حمام کنید. سنگریزه ها ی روی سطح خاک را نیز بردارید . در اطراف این گیاه ( در تمام جهات) حداقل باید نیم متر فضای خالی وجود داشته باشد .
کارشناس شماره ۱
نورگیر کوچک است . مدتی گیاه را در همین مکان نگه دارید ، و ابیاری و تهویه را طبق نکاتی که در کامنت قبلی بیان شد کنترل کنید . اگر ریزش برگها کمتر و یا متوقف شد ، گیاه را در همین مکان نگهدارید اما اگر ریزش برگها شدت پیدا کرد ، محیط با گیاه سازگار نیست و باید گیاه را به محیطی مناسبتر منتقل کنید .
کارشناس شماره ۱
گیاه با محیط سازگار نبوده برای همین دچار ریزش برگ شدید شده است آیاگیاه را به فضای آزاد منتقل کردید ؟ تصویر گیاه را ارسال کنید