پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت

زهرا خالقی

تعداد سوال: ۱

پلاسیده و نرم شدن برگهای دیفن کاملیا ویژه

تعداد بازدید ۳۹۷

سلام.من اواسط فروردین این دیفن کاملیا رو خریدم.همون شب خاک و گلدونشو عوض کردم و ترکیب خاک برگ و پیت ماس و پرلیت ریختم براش.و گذاشتمش روی کمد که با بخاری دو متر فاصله داشت و نور غیر مستقیم هم از پنجره بهش میخورد.هر روز غبار پاشیش میکردم و هر دو هفته کود ۱۲ ۱۲ ۳۶ میدادم.خیلی خوب بود حالش.تا یک ماه قبل که کولر ابی رو راه انداختیم.فاصله دریچه کولر با گلدون ۳ متر بود و من فکر نمیکردم باد کولر بهش بخوره چون تکون نمیخورد برگاش ( ولی باد کولر بهش میخورده و به خاطر کوتاهی برگاش، تکون نمیخوردن و من متوجه نشدم) خلاصه از همون موقع دونه دونه برگهاش از حاشیه شروع میکردن نرم و پلاسیده میشدن و کم کم کل برگ پلاسیده و زرد میشد.چند تا برگش که اینطوری شده بودن کندم واز ساقه هم حاشیه بعضی از دم برگها زرد و له و نرم شده بود که کندمشون.فکر کردم مشکل از غبار پاشیه یا اب دهی.خاک گلدونو زیر و رو کردم و ریشه خداروشکر سالم بود.غبار پاشی رو هم کلا قطع کردم و یه ظرف اب گذاشتم کنارش. اما دیروز دیدم بهتر نشده و برگ بزرگشم از حاشیه نرم و پلاسیده شده و داره کل برگ از بین میره.به باد کولر شک کردم.تو اون قسمت یه گلدون گندمی گذاشتم دیدم برگاش تکون میخورن.فهمیدم باد کولر بهش میخورده.اوردمش پایین که دیگه باد نخوره.الان نمیدونم مشکل واقعا چیه و باید چکار کنم.کود امینو اسید بدم برای خروج از شوک بهش؟ خاکشو عوض کنم؟ تو بالکن تو سایه بزارمش که باد بهش نخوره گرمای هوا اذیتش نمیکنه؟ لطفا راجع به نگهداری این گیاه بهم اطلاعات بدید. ممنون میشم

تصویر ارسالی
۱۴۰۳-۰۴-۱۰ ۱۶:۵۴:۳۲

کارشناس شماره ۱

تعداد سوال: ۰

سلام وقت بخیر . خاکی که حاوی کوکوپیت و پرلیت است آب را بیش از اندازه در خود نگه میدارد و احتمال پوسیدگی یا بیماری قارچی را بالا میبرد . برای این گیاه استفاده از خاکبرگ کافی است و نیازی به کوکوپیت و پرلیت و یا پیت ماس ندارد . اگر روند نرم شدگی سرعت پیدا کرد حتما گیاه را از خاک خارج و خاک گلدان را تعویض کرده و تنها از خاکبرگ استفاده کنید. سایز گلدان بزرگ نباشد و در ته گلدان حتما سه الی ۵ سانت لایه ی زهکش بریزید . بعد از کاشت گیاه را آبیاری نمایید و گلدان را در محیطی با نور ملایم و تهویه ی عالی قرار دهید. گیاه به هیچ وجه در معرض جریان هوای کولر و یا در مجاورت آشپزخانه یا لوازم صوتی و تصویری و یا سر یس بهداشتی قرار نداشته باشد . فعلا از هیچ نود کود یا سم و یا ضد شوک وجه ماده تقویتی استفاده نکنید. آب زیرگلدانی را همواره خالی کنید و زیرگلدانی را خشک و تمیز نگه دارید . غبارپاشی یا استفاده از دستگاه بخور و.. را برای تامین رطوبت ، متوقف کنید.

۱۴۰۳-۰۴-۱۰ ۲۲:۳۶:۴۷
کافه گلدون

کافه گلدون از سال 96 با نام گلدوناریوم فعالیت خود را  آغاز کرد و در سال 97  کافه گلدان ، با تیم جوانی متشکل از متخصصین حوزه های مدیریت کسب و کار، کشاورزی، بازاریابی، روانشناسی و معماری، به راه اندازی وبسایت کافه گلدون پرداخت تا منبعی جامع برای تمامی دوست داران گل و گیاه باشد.
درباره ما

تلفن ثابت: ۰۲۱۷۱۰۵۳۱۹۳

کانال تلگرام و پیج اینستاگرام:
cafegoldoon_com@