پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت

Yara

تعداد سوال: ۱

گیاه برگ انجیری ویژه

تعداد بازدید ۱۵۵

سلام وقتتون بخیر،من حدود ۶ماه پیش گیاه برگ انجیریمو خریدم کود و خاکش روهم عوض کردم اما کم کم برگهاش قهوه ای و سوخته شد نوکشون و ازدست داد برگهاش رو،و تواین مدت اصلا برگ جدیدی نداده و داره یکی یکی برگهاش ازبین میره فقط سه برگ داره ،و خونم نورکمی داره ب صورتی ک فقط یکساعت در روز اون هم بعد از ظهر نور مستقیم میاد داخل

تصویر ارسالی
۱۴۰۳-۰۴-۱۴ ۱۳:۵۴:۳۳

کارشناس شماره ۱

تعداد سوال: ۰

سلام وقت بخیر از چه خاکی استفاده کردید ؟ نحوه ی آبیاری به چه صورت است؟

۱۴۰۳-۰۴-۱۴ ۲۰:۲۲:۳۶

Yara

خود گلخونه ای ک خریدم برام خاک ریخت ک فکنم گیاه خاک باشه کلا خاکش سبکه و پربرگه وقتی ابیاریش میکنم خیلی زود میاد بیرون همش ،ابیاریش هم هرموقع ک میبینم خاک خشک شده بهش اب میدم،کود هم ماهیانه ۲۰۲۰۲۰،اهن بهش میدم

۱۴۰۳-۰۴-۱۴ ۲۰:۳۰:۱۶

کارشناس شماره ۱

نیازی به کوددهی نیست . کوددهی را متوقف کنید . گلدان را بمدت یک ساعت در ظرف آب قرار دهید چون خاک سبک است ، و در این فصل گرم که گیاه به اب بیشتری نیاز دارد ، آب قبل از اینکه ریشه کاملا سیراب شود از دسترس ریشه خارج میشود و تشنگی مفرط به مرور باعث زردی برگها میشود . سعی کنید محیط نگهداری گیاه از تهویه ی خوبی برخوردار باشد و آبیاری را زمانی انجام دهید که خاک گلدان نسبتا خشک شده باشد و چون خاک سبک است بهتر است در این فصول گرم ، آبیاری را با قرار دادن گلدان در ظرف آب انجام دهید که گیاه سیراب شود . با شروع فصل سرما ، دیگر نیازی به قرار دادن گلدان در ظرف آب نیست و میتوانید طبق معمول اب را پای گیاه بریزید . کوددهی را متوقف کنید .گیاه روبروی کولر قرار نداشته باشد و حتما به گیاه نور کافی برسانید . این نوع برگ انجیری چون برگهایش پخش میشود ، فضای کافی به ان اختصاص دهید به گونه ای که در اطراف گیاه کاملا فضای خالی وجود داشته باشد و گیاه با دیوار یا گلدان دیگر یا هر مانع دیگری تماس نداشته باشد .

۱۴۰۳-۰۴-۱۴ ۲۱:۳۰:۵۳

Yara

چجوری مطمئن بشم سیراب شده وقتی توی ظرف اب گذاشتمش؟و اینکه نیاز نیست خاکشو عوض کنم؟! و اینکه ی بابا آدم تن قرمز دارم حدود۶ماه دارمش ،برگ دهیش مثل همیشه هست و مرتب برگ میده و حدودا همیشه ۵برگ رو داره اما بیشتر اون نگه نمیداره و برگهاش رو میریزه ،اولا برگهاش خیلی بزرگ بود اما رفته رفته ارتفاعش رفته بالا و برگ ها کوچیک شدن ابدهیش مرتب و هروقت خاکش یک مقدار شد بهش اب میدم کودهی هم انجام میشه غبارپاشیش هم انجام میشه

تصاویر ارسالی
۱۴۰۳-۰۴-۱۵ ۲۲:۲۵:۰۸

کارشناس شماره ۱

مدت ۴۵ دقیقه اجازه دهید در ظرف اب بماند . ظرف ۳۰ دقیقه باید آب از پایین به سطح خاک برسدو سطح خاک کاملا خیس شود . با این روش وقتی حدود ۴۵ دقیقه گیاه در ظرف آب بماند سیراب میشود .

۱۴۰۳-۰۴-۱۵ ۲۲:۳۸:۰۸

کارشناس شماره ۱

بابا ادم وقتی نور کافی دریافت نکند برگها و ساقه اش ضعیف و کشیده میشود . بابا آدم گیاهی نوردوست است و به محیطی با نور زیاد نیاز دارد . آبیاری در این فصل باید کامل انجام شود . وقتی یک سوم از خاک گلدان نسبتا خشک شده بود آبیاری را انجام دهید و گیاه را سیراب کنید . در فصول سرد آبیاری کمتر انجام شود .

۱۴۰۳-۰۴-۱۵ ۲۲:۴۰:۳۰

Yara

نوری ک گیاهم رو میگیره همینقدره ک بیشتر از ساعت ۲ ظهر ب بعد هست.و اینک من در کنار نور افتاب از لامپ رشد بنفش هم‌استفاده میکنم براشون ب علاوه ی کودهای مورد نیازش ،ایا لازمه ک این گیاهو قلمه بزنم اگر اره ب چه صورت ؟

تصاویر ارسالی
۱۴۰۳-۰۴-۱۶ ۱۹:۱۷:۲۷

کارشناس شماره ۱

این مقدار نور برای بابا ادم کافی نیست. این گیاه به نوری بیشتر ار این مقدار نیاز دارد. میتوانید گیاه را سربرداری کنید اما اگر در همین محیط بخواهید از آن نگهداری کنید باز وضعیتش به همین منوال خواهد بود.

۱۴۰۳-۰۴-۱۶ ۲۰:۱۳:۳۰

Yara

لامپ رشد تاثیری نداره؟و اینکه وقتی بریدم سرشو توی چه خاکی بزارم و چجوری قلمش بزنم؟ توی ریشش کلی ریزبوم اگر اشتباه نگفته باشم،یاهمون غدهای کوچیک هست ایا میشه از اونها هم برای تکثیر استفاده کنم ،؟ممنون میشم بگید چجوری اینکارو بکنم؟!

۱۴۰۳-۰۴-۱۶ ۲۰:۳۳:۰۷

کارشناس شماره ۱

لامپ رشد برای این گیاه کافی نیست . بله گیاه را می‌توانید از خط قرمز با کاتر قطع کنید. برگهایی که با آبی علامت زده شده را جدا کرده و گیاه را در ترکیبی از خاک باغچه و کمی ماسه بکارید . گلدان اصلی را در تراس قرار دهید تا دوباره برگزایی انجام شود . ب جستگی های روی ساقه را بگزارید به همان حالت باقی بماند تا رشد کنند و تبدیل به جوانه شوند . از هیچ نوع کود یا مواد تقویت کننده ای استفاده نکنید. آبیاری باید زمانی که خاک نسبتا خشک شده باشد انجام شود و هرزمان تقریلا یک سوم از خاک گلدان نسبتا خشک شده بود آبیاری را انجام دهید و در این فصل گیاه را سیراب کنید . قلمه را کمتر آبیرای کنید تا دچار پوسیدگی نشود، آبیاریِ سطحی ، برایش کافی است . و زمانی که شروع به برگزایی و ریشه زایی کرد میتوانید آبیاری را منظم کرده و مقدارش را بیشتر کنید .

تصاویر ارسالی
۱۴۰۳-۰۴-۱۷ ۰۰:۳۰:۲۳

Yara

عذر میخوام من دوباره سوال دارم،شما خیلی خوب پاسخ می دید،این گیاهو چندوقت پیش گرفتم قبلا زیر نور رشد بنفش نگهش داشتم و خوب بود ریزش برگ نداشت الان گذاشتم جلو پنجره ک نور بش بتابه الان شروع کرده ب ریزش برگ?‍♀️مشکلش کجاست؟!کود رشد یا ۳ بیست بدم ؟!و اینکه غبارپاشی براش ضررداره؟!

تصاویر ارسالی
۱۴۰۳-۰۴-۱۸ ۱۵:۰۲:۲۵

کارشناس شماره ۱

کمبود نور یکی از عوامل ریزش برگهای بنجامین است . نوری که گیاه از لامپ رشد دریافت میکرده از پنجره بیشتر بوده و گیاه واکنش نشان داده است . البته افراط و تفریط در آبیاری نیز از عوامل مهم ریزش برگهاست . پنجره در چه جهتی قرار دارد ؟

۱۴۰۳-۰۴-۱۸ ۲۲:۱۳:۰۶

Yara

فکرکنم پنجره ی،شرقی باشه دیگ پنجره ای ک اینجور نورازش بیادندارم توخونه. اون برگ انجیری هم ک گفتید بزارم توی تشت آب ۴۵دقیقه،الان بیشترچندساعت تو آبه اما هنوز ۱سومش هم خیس نشده ابو نکشیده بالا

۱۴۰۳-۰۴-۱۸ ۲۲:۴۱:۱۲

کارشناس شماره ۱

خاک برگ انجیری از زهکشی خوبی برخوردار نیست . بهتر است تعویض شده و از خاکی با بافت متوسط استفاده کنید . نور پنجره ی شرقی برای بنجامین کم است . اگر پنجره ی جنوبی ندارید ، دوباره از لامپ رشد استفاده کنید .

۱۴۰۳-۰۴-۱۸ ۲۳:۲۸:۰۴
کافه گلدون

کافه گلدون از سال 96 با نام گلدوناریوم فعالیت خود را  آغاز کرد و در سال 97  کافه گلدان ، با تیم جوانی متشکل از متخصصین حوزه های مدیریت کسب و کار، کشاورزی، بازاریابی، روانشناسی و معماری، به راه اندازی وبسایت کافه گلدون پرداخت تا منبعی جامع برای تمامی دوست داران گل و گیاه باشد.
درباره ما

تلفن ثابت: ۰۲۱۷۱۰۵۳۱۹۳

کانال تلگرام و پیج اینستاگرام:
cafegoldoon_com@