پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت
Mahsa
تعداد سوال: ۲
تعداد بازدید ۱۲۳
سلام وقت بخیر من به گفته ی شما خاک گلدونمو عوض کردم وخاک مخصوص بنسای گرفتم ولی برای تقویت ان از خاک کوکوپیت هم ترکیب کردم که کسی که خاکو میفروخت گلخونه داشت گفت موردی نداره الان ۳ روز یبار ابیاری میکنم و چک میکنم که خاک خشکه یا نه اما برگ گیاهم زرد میشه و میریزه میشه راهنماییم کنید
کارشناس شماره ۱
تعداد سوال: ۰
سلام وقت بخیر نباید کوکوپیت را به خاک اضافه میکردید . لطفا عکس گیاه را ارسال کنید
Mahsa
الان چیکار کنم مجددا خاکشو عوض کنم ؟خراب نمیشه گلم؟
کارشناس شماره ۱
خاک را تعویض و از خاکی بدون کوکوپیت و پرلیت استفاده کنید. گلدان را کوچکتر انتخاب کنید . مراقب باشید در هنگام تعویض خاک اطراف ریشه جدا نشود یا ریشه آسیب نبیند . زهکشی گلدان را به درستی انجام دهید . بعد از تعویض ، گیاه را آبیاری نمایید و گلدان را چند روز در محیطی با تهویه ی خوب نور ملایم قرار دهید . چون دوبار خاک تعویض شده ممکنست گیاه دچار شوک شود اما با مراقبت درست ، و شرایط مناسل و آبیاری درست ، دوباره و به مرور حالش بهتر میشود . از هیچ نوع کود و یا ماده تقویتی فعلا استفاده نکنید
Mahsa
اخه هرکجا که میرم خاک همراه با کوکوپیت و پرلیت دارن میگن خاک مخصوصش اینه واقعا نمیدونم از کجا تهیه کنم خاکشو
Mahsa
و ببخشید زهکشی روچجوری انجام بدم؟
کارشناس شماره ۱
برای زهکشی ، ۵ سانت از ته گلدان را تکه های زغال و پوکه درشت بریزید . البته دقت داشته باشید که منفذ ته گلدان باز باشد و اگر منفذ کوچک است آنرا بازتر کنید تا آب به راحتی از ته گلدان خارج شود .
Mahsa
خاکشو دارید خودتون بفرستید ؟
کارشناس شماره ۱
از طریق سایت با همکاران تماس بگیرید . اگر موجود نبود از ترکیب خاکبرگ و کمی پیتماس استفاده کنید .
Mahsa
ممنون میشم سایتو بفرستید
کارشناس شماره ۱
سایت کافه گلدون .