پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت

شیرین سادات

تعداد سوال: ۱

زرد شدن و ریختن برگ فیکوس از پایین ویژه

تعداد بازدید ۱۲۳

سلام من چند ساله این گیاه و دارم و همه چی اوکی بوده و سالی دوبار از بالا برگ جدید میداد توی بهار الان تقریبا دو هفته است داره دونه دونه از پایین برگاش زرد میشه و می‌ریزه اول فتم شاید نزدیک دیواره و دیوار ب دلیل آفتاب خوردن گرم میشه اینجوری شده ولی فاصله هم دادم خوب نشده

تصویر ارسالی
۱۴۰۳-۰۴-۳۰ ۱۱:۱۳:۰۱

کارشناس شماره ۱

تعداد سوال: ۰

سلام وقت بخیر در این چند سال ایا خاک یا گلدان تعویض شده است؟

۱۴۰۳-۰۴-۳۰ ۱۳:۴۵:۱۴

شیرین سادات

تعداد سوال: ۱

خیر عوض نکردم هنوز احساس میکنم خاکشم کم شده میخواستم عوض کنم در اسرع وقت

۱۴۰۳-۰۴-۳۰ ۱۳:۵۱:۵۶

کارشناس شماره ۱

تعداد سوال: ۰

بله بهتر است خاک را تعویض کنید . در حین تعویض خاک وضعیت ریشه را چک کنید و اگر ریشه خشک یا پوسیده شده قسمتهای آسیب دیده را جدا کنید بهتر است گیاه را مستقیما در گلدان فلزی یا پلیمری نکارید بعد از تعویض گیاه را کاملا سیراب کنید و دو سه روز در جایی با تهویه ی خوب و نور ملایم قرار دهید و بعد از ان گلدان را به مکان پرنورتر منتقل کرده و در محل اصلی قرار دهید ، بعد از تعویض خاک از هیچ نوع مواد تقویت کننده ای استفاده نکنید. خاک جدید ، حاوی کوکوپیت و پرلیت نباشد .سعی کنید بافت خاک بیش از حد سبک نباشد و بافتی متوسط داشته باشد . ۷ سانت از ته گلدان را حتما لایه ی زهکش بریزید . میتوانید از تکه های زغال و پوکه درشت استفاده کنید .

۱۴۰۳-۰۴-۳۰ ۱۴:۱۱:۳۹
کافه گلدون

کافه گلدون از سال 96 با نام گلدوناریوم فعالیت خود را  آغاز کرد و در سال 97  کافه گلدان ، با تیم جوانی متشکل از متخصصین حوزه های مدیریت کسب و کار، کشاورزی، بازاریابی، روانشناسی و معماری، به راه اندازی وبسایت کافه گلدون پرداخت تا منبعی جامع برای تمامی دوست داران گل و گیاه باشد.
درباره ما

تلفن ثابت: ۰۲۱۷۱۰۵۳۱۹۳

کانال تلگرام و پیج اینستاگرام:
cafegoldoon_com@