پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت
س.شاهی
تعداد سوال: ۱
تعداد بازدید ۱۰۰
سلام من این گیاه روهدیه گرفتم کلی هم درباره نگهداریش سرچ کردم.واقعیت اب هم ۲.۳رو یه بارمیدم.روبه نور هم گذاشتم نه گرمای زیاد.پرده پنجره روروزا میدم کناربخاطرش.ولی گل برگاش میریزه.گاهی سفیدمیشه میریزه.روی بعضی ازگابرگا دون دون مث اشغال سیاه هست..نمیدونم چیکارکنم
کارشناس شماره ۱
تعداد سوال: ۰
سلام وقت بخیر لطفا عکس گیاه را ارسال کنید
س.شاهی
گلبرگ هاهم دارن سبزمیشن
س.شاهی
ارسال کردم
کارشناس شماره ۱
تصویر گیاه بارگزاری نشده است لطفا دوباره ارسال کنید یا تصویر گیاه را به همراه نام کاربری از طریق واتس اپ به شماره ۰۹۹۰۱۱۶۸۲۳۶ ارسال نمایید تا در سایت بارگزاری شود
کارشناس شماره ۱
تهویه ی محیط برای گیاه مناسب نیست . آبیاری را زمانی انجام دهید که خاک گلدان نسبتا خشک شده باشد حداقل یک سوم از خاک گلدان در عمق باید نسبتا خشک شده باشد و بعد گیاه را آبیاری نمایید. بهتر است اگر تراس دارید گلدان را در بهار و تابستان در تراس سایه قرار دهید. گیاه در معرض جریان هوای کولر قرار نداشته باشد.اگر گیاه را غبارپاشی میکنید اینکار را متوقف کنید .
س.شاهی
گیاه پشت پنجره هست ومدام پرده روبازمیکنم نوربخوره ولی متاسفانه بالکن پرازآفتاب هست ومناسب نیست.نمیدونم چکارکنم
کارشناس شماره ۱
متاسفانه تهویه ی محیطی که دارید برای این گیاه کافی نیست ، بنت قنسول در محیط ی که تهویه برایش مناسب نباشد فورا واکنش نشان داده و دچار آسیب یا شیوع آفاتی مانند شپشک آردآلود و یا بیماری های قارچی میشود .
س.شاهی
داخل اتاق که خنک ترهست بگذارم؟امتحان کنم؟البته نورش کمتره ولی ممکنه خنکی کمکش کنه؟؟
کارشناس شماره ۱
منظور از تهویه ، خنک بودنِ محیط ، نیست . منظور از تهویه رساندن هوای تازه ی کافی ، به گیاه است . محیط کمنور باعث ریزش برگها میشود . ایا حیاط خلوت دارید ؟
س.شاهی
بالکن دارم گلام روبالکن هستن.ولی خوب چون میگن گرما ونورشدید اذیتش میکنه نذاشتم چون تایمی که افتاب میادخیلیی افتابش شدیده.اگه میشه تایمی که افتاب نیست بذارم اوکیه.مثلا الان سایست.حدود ۱ ساعت ۲ساعتی افتاب هست بعدمیره وسایه میشه ونور فقط هست افتاب نیس
کارشناس شماره ۱
افتاب در این شرایط باعث سوختگی گیاه میشود . باید مکانش کاملا سایه باشد . جا به جا کردن مداوم گیاه نیز میتواند به گیاه آسیب برساند .