پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت
راضیه رمضانیان
تعداد سوال: ۵
تعداد بازدید ۲۴۱
سلام من یه هفتهدمسافرت بودم اومدم خونه با این صحنه مواجه شدم باید چیکار کنم ممنون میشم راهنمایی کنید. هفته ای یک بار اب میدم خاک گلدونم پارسال شهریور عوض کردم. هیچ حشره و افتی هم دیده نشده.
کارشناس شماره ۱
تعداد سوال: ۰
سلام وقت بخیر . گیاه در اثر دمای بالا و رطوبت کم دچار کنه شده است . ابتدا آثار تارعنکبوت را از روی گیاه پاک کنید و بعد یکبار گیاه را با سم ابامکتین سمپاشی کنید سمپاشی را در داخل منزل انجام ندهید. گلدان را در محیطی با تهویه ی عالی و نور زیاد قرار دهید و آبیاری را زمانی انجام دهید که خاک گلدان نسبتا خشک شده باشد و بعد گیاه را در این فصل سیراب کنید. هر چند باری که گیاه را آبیاری مینمایید یکبار اب را از بالا روی گیاه بریزید تا هم گیاه شسته و تمیز شود و هم رطوبترسانی انجام شود تا گیاه در این فصل گرم دچار آفاتی مانند کنه نشود .
کارشناس شماره ۱
اگر ریشه از زیر گلدان بیرون زده میتوانید انها را قیچی کنید چون به تازگی گلدان را تعویض کرده اید بهتر است تعویض مجدد گلدان را در بهار انجام دهید اما سوختگی برگها ناشی از بیرون زدن ریشه نیست آیا گلدان نزدیک پنجره نورگیر قرار دارد ؟
راضیه رمضانیان
تعداد سوال: ۵
اها پس ریشه رو میبرم ممنون. نه نزدیک نیست، با فاصله هست. جای همیشگیشه. اصلا جاش عوض نشده ولی قبلا اینجوری نمیشد اصلا
کارشناس شماره ۱
اگر محیط زیاد گرم است دما را کنترل کنید . مراقب باشید که اب در زیرگلدانی باقی نماند .