پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت
فاطمه ترک زاده
تعداد سوال: ۱
تعداد بازدید ۱۰۵
سلام وقت بخیر حدود یک ماه پیش یک گلدون شفلرا با مدل تقریا ریشه بنسای هدیه اوردن و سرکارم حالش خوب بود تو این یک ماه اما از زمانی که اوردمش خونه توی اتاقم پژمرده شده بهش ضد قارچ زدم و کود تقویتی هم دادم همه برگاش زردو قهوه ای میشن میریزن و امروز ساقشم چروک شده،تو اتاق یکم هواش گرمه پنکه رو روشن میکنم یک تایمایی و گلدون کنار پنجرس،پنجره هم بازه نور مستقیم و باد مستقیم هم نمیخوره،میشه بگین چیکار کنم بهتر بشه چون خیلی پژمرده شده.
کارشناس شماره ۱
تعداد سوال: ۰
سلام وقت بخیر کدام شهر تشریف دارید؟
فاطمه ترک زاده
خراسان جنوبی شهرستان قائنات
کارشناس شماره ۱
شفلرا گیاهی نوردوست است و به محیطی با تهویه ی عالی نیاز دارد . قسمتهای آسیب دیده ساقه را حذف کنید . اگر خاک گلدان سبک است آنرا تعویض کرده و از خاکی با بافت متوسط استفاده کنید. گلدان را در تراس و در محیطی سایه قرار دهید . بعد از تعويض گلدان گیاه را سیراب کنید . البته در زمان تعویض وضعیت ریشه را نیز چک کنید و اگر ریشه آسیب دیده بود قسمتهای آسیب دیده را حذف کنید. آبیاری باید در زمانی انجام شود که خاک گلدان نسبتا خشک شده باشد. اگر آوند و بافت ساقه ی گیاه آسیب ندیده باشد با قرار گرفتن در محیط مناسب و آبیاری درست و کافی ، گیاه دوباره سبز خواهد شد .
فاطمه ترک زاده
بردم خاکش و گلدون رو عوض کنم گفتن عوض نمیکنیم چون الان وقتش نیست خشک میشه،میشه راهنماییم کنین که چه کاری انجام بدم الان که حال گلم بهتر بشه؟
کارشناس شماره ۱
بهرحال اگر وضعیت گیاه از نظر شرایط محیطی و نگهداری تغییری نکند متاسفانه گیاه از بین خواهد رفت . آیا خاک گلدان سبک است ؟
فاطمه ترک زاده
بله متوجه صحبتتون هستم، نه خاکش سبک نیست
کارشناس شماره ۱
آیا بین دو آبیاری خاک نسبتا خشک میشود ؟
فاطمه ترک زاده
بله هوا گرمه خاکش زودتر خشک میشه و زمانی که به اندازه دو بند انگشت دست میبرم زیر خاکش،اگر خشک باشه،بهش اب میدم.
کارشناس شماره ۱
اگر ریشه حالت پوسیدگی داشته باشد بله ، هم آبیاری زیاد و هم تهویه ی نامناسب محیط که باعث بالارفتن رطوبت خاک شده ، میتواند باعث بروز این آسیب باشد .
فاطمه ترک زاده
الان براش راهی هست؟ مثلا کمتر ابش بدم ممکنه بهتر بشه؟
کارشناس شماره ۱
بستگی به سلامت ریشه دارد . اگر ریشه در حال پوسیده شدن باشد ناچارید از قسمتهای سالم و سبز گیاه قلمه بگیرید و آنرا دوباره ( در آب یا خاک ) ریشه دار کنید .
فاطمه ترک زاده
ممنون از تایمی که گذاشتین?
کارشناس شماره ۱
موفق باشید