پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت

romina

تعداد سوال: ۱

زرد شدن برگ و سوختگی برگ‌ها ویژه

تعداد بازدید ۱۰۶

سلام وقتتون به خیر، من یک گیاهی رو هدیه گرفتم، سرچ کردم پیدم نور متوسط میخواد و رطوبت بالا، الان یه چند روزه به شدت حالش بده و داره به سرعت خشک‌میشه، من چی کارش کنم حالش بهتر بشه؟

تصویر ارسالی
۱۴۰۳-۰۵-۱۱ ۱۰:۵۹:۵۷

کارشناس شماره ۱

تعداد سوال: ۰

سلام وقت بخیر لطفا بفرمایید نحوه ی آبیاری به چه صورت و چه مقدار بوده است ؟

۱۴۰۳-۰۵-۱۱ ۱۶:۵۵:۰۷

romina

والا هررموقع که خاکش خشک شده بهش اب دادم، تقریبا هر روز

۱۴۰۳-۰۵-۱۱ ۱۷:۰۶:۲۸

کارشناس شماره ۱

چقدر اب در گلدان میریزید ؟

۱۴۰۳-۰۵-۱۱ ۲۰:۲۶:۰۹

romina

یک لیوان حدودا، اونقدری که یه ذره اب از زیرش خارج بشه

۱۴۰۳-۰۵-۱۱ ۲۰:۳۱:۳۹

کارشناس شماره ۱

برگهای زرد شده را جدا کنید و گلدان را به مدت یک ساعت در ظرف اب قرار دهید به گونه ای که تا نیمی از گلدان در آب قرار داشته باشد . نتیجه ی کار را اطلاع دهید .

۱۴۰۳-۰۵-۱۱ ۲۰:۵۰:۵۱

romina

مرسی واقعا گلم جون گرفت قشنگ، حالا یکمم بردمش بالا که نورم بیشتر بهش بخوره، اگر فکر میکنین جاش خوب بود بزارمش زمین؟ یک سوال دیگه هم داشتم، من یک ارکیده هم دارم، که الان دو ساله دارمش، با وجود کود هایی که مرتب بهش میدم گل نمیده، الانم باز برگش زرد شده، نظری دارین که چی کارش کنم؟

تصاویر ارسالی
۱۴۰۳-۰۵-۱۲ ۱۱:۴۷:۳۳

کارشناس شماره ۱

در هر پنل میتوانید راجع به یک گیاه سوال بفرمایید . برای پرسش و پاسخ در مورد ارکیده سوال جدید در تالار مربوطه ثبت نمایید .

۱۴۰۳-۰۵-۱۲ ۱۶:۵۰:۳۲

کارشناس شماره ۱

محیطِ قبلی اسپاتی اگر از نظر تهویه مشکلی ندارد بهتر است در همان محیط قبلی باقس بماند این گیاه سایه دوست است و دوست ندارد نوری که از پنجره عبور میکند روی برگها بتابد .

۱۴۰۳-۰۵-۱۲ ۱۶:۵۲:۲۱
کافه گلدون

کافه گلدون از سال 96 با نام گلدوناریوم فعالیت خود را  آغاز کرد و در سال 97  کافه گلدان ، با تیم جوانی متشکل از متخصصین حوزه های مدیریت کسب و کار، کشاورزی، بازاریابی، روانشناسی و معماری، به راه اندازی وبسایت کافه گلدون پرداخت تا منبعی جامع برای تمامی دوست داران گل و گیاه باشد.
درباره ما

تلفن ثابت: ۰۲۱۷۱۰۵۳۱۹۳

کانال تلگرام و پیج اینستاگرام:
cafegoldoon_com@