پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت
محمد خدابخش
تعداد سوال: ۱
تعداد بازدید ۲۰۰
سلام من نهال موز دارم ک از روزی ک خریدمش برگ هاش زرد و خشک شده بود الان رشد نداره و تمام برگاش پاجوش خاش داره زرد میشه بعد خشک هرچند وقت یبارم قارچ کش بهش میدم ولی بی فایدس
کارشناس شماره ۱
تعداد سوال: ۰
سلام وقت بخیر لطفا عکس گیاه را ارسال کنید
محمد خدابخش
ببین او برگ جدیدم ک میخواد در بیادهم سرش سوخته
محمد خدابخش
بنظرتون از پایینه اون قسمتی از ساقه ک سیاه شده ببرمش بعد دوباره رشد نمیکنه ک خوب بشه اخه تمام برگا حتی ساقه هم اینجوری داره می خشکه
کارشناس شماره ۱
ابتدا باید گلدان را از نظر نور و تهویه در محیط مناسبتری قرار دهید. موز گیاهی نوردوست است و به محیطی با نور زیاد و تهویه ی عالی نیاز دارد. عدم تهویه ی مناسب محیط باعث بروز بیماری و آسیب میشود . بعد از انتقال گیاه به محیطی با شرایط فوق ، میتوانید قسمت های آسیب دیده را حذف کنید . آبیاری را زمانی انجام دهید که خاک گلدان نسبتا خشک شده باشد. فعلا از هیچ نوع کود و یا ماده تقویتی استفاده نکنید. سمپاشی با قارچ کش هم تا زمانی که شرایط محیطی بهبود نیابد موثر نخواهد بود و موقتی است . کدام شهر تشریف دارید ؟
محمد خدابخش
اخه تا ساقه هم سیاه شده من فقط برگاشو جدا کنم ساقه طوری نیس ک سیاه شده من اصفهانم
محمد خدابخش
جای گلدانو عوض کردم ک نورش خیلی خیلی بهتر شده اما اگ ت عکس توجه کنین پیداس ک ساقه هم سیاه شده
کارشناس شماره ۱
قسمتهای سیاه ساقه را نیز باید حذف کنید .
محمد خدابخش
اها با بعد ک جاش رو درست کردم منظورم نو کامله با ابدهیش بعد چی بهش بدم چیکار کنم؟
کارشناس شماره ۱
وقتی گیاه را در محیطی با تهویه ی عالی و نور زیاد ،قرار دادید و زمانی که وضعیت گیاه به ثبات رسید میتوانید با کود پتاس و فسفر بالا ماهی یکبار گیاه را تغذیه کنید. در زمستان کوددهی را قطع کنید . آبیاری را تنها زمانی انجام دهید که خاک گلدان نسبتا خشک شده باشد. میتوانید برای تست خشکی خاک از سيخ چوبی استفاده کنید و زمانی که حدودا یک سوم از خاک گلدان نسبتا خشک شده بود آبیاری را انجام دهید. زرد شدن سطح خاک گلدانتان نشان دهنده ی اینست که اب حاوی املاح زیاد است یا بعلت افراط در استفاده از کودها و سم ها ، سطح خاک زرد شده ایت البته تهویه هم در این امر دخیل است ، و این میتواند به گیاه آسیب برساند ، بهر حال بهتر است هر چند وقت یکبار سطح خاک را سیخک بزنید تا تهویه ی خاک نیز به خوبی انجام شود. یا اینکه یک لایه از سطح خاک را بردارید و به جایش خاک تازه جایگزین کنید . خاک تازه باید از نظر بافت و ترکیبات مانندِ خاک قبلی باشد .