پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت

نرگس خدایی

تعداد سوال: ۱

نجات بابا آدم ویژه

تعداد بازدید ۱۵۹

با سلام من این گیاه بابا آدم رو به مدت یک سال توی همین نور با جزیره و کود سه بیست و اهن کنار پنجره جنوبی نگهداری میکردم، تعداد ۶-۷ عدد برگ های بسیار درشت و قشنگی داشت. ناگهان از عید تا الان برگ های جدید کم کم کوچک شدند و بعد برگ های قدیمی تر به ترتیب زرد میشوند.الان فقط دوتا برگ داره، الان که دیگه برگ جدیدی هم نمیده🥹 چک کردم اصلا آفت نداره، قارچ کش زدم فایده نداشت، کود هم میدم فایده نداره . سوالم اینه آیا این گلم قابل احیا هست؟ میتونم براش کاری کنم؟ تنها تغییری که ایجاد شده اینه که دسته پنجره شکسته چند ماهه پنجره کنارشو باز نمیکنم ممکنه دلیلش این باشه؟ ممنون میشم کمکم کنید.

تصویر ارسالی
۱۴۰۳-۰۵-۲۰ ۰۱:۴۴:۲۴

نرگس خدایی

خاک گلدان نسبتا سبک هستش. ترکیب خاک اماده کاشت و کمی پیت ماس.

تصاویر ارسالی
۱۴۰۳-۰۵-۲۰ ۰۱:۵۳:۳۰

کارشناس شماره ۱

تعداد سوال: ۰

سلام وقت بخیر . نوری که گیاه دریافت میکند برایش کافی نیست. این گیاه به نور زیاد نیاز دارد . کمبود نور و تهویه ی نامناسب محیط و افراط و تفریط در آبیاری باعث کوچک شدن برگها و زرد شدن برگهای زیرین و از بین رفتن برگها میشود . برای اینکه گیاهتان برگهای درشت داشته باشد باید نور زیاد و طبیعی دریافت کند . گلدان را در فصل رشد ( بهار و تابستان) در فضای آزاد و نیمسایه قرار دهید . در پاییز و زمستان چون رشد کند و یا متوقف میشود میتوانید آنرا به داخل و محلی پرنور منتقل کنید . آبیاری را زمانی انجام دهید که خاک گلدان نسبتا خشک شده باشد.

۱۴۰۳-۰۵-۲۰ ۲۳:۵۳:۴۲

نرگس خدایی

من ابیاری درست انجام میدم ، اینجایی که گیاه رو گذاشتم روزی چند ساعت از پشت پنجره بهش افتاب میخوره. یعنی میگین گیاه رو بیرون از خانه ببرم؟ اینا شبا هوا ۲۵ درجه هست.

۱۴۰۳-۰۵-۲۱ ۰۰:۰۲:۵۴

نرگس خدایی

الان این گیاه قابل احیا هست؟ کود یا هیچی لازم نیست؟

۱۴۰۳-۰۵-۲۱ ۰۰:۰۴:۳۶

کارشناس شماره ۱

تعداد سوال: ۰

۲۵ درجه دمای متعادل و مناسبی برای این گیاه است . بله گلدان را در بهار و تابستان در هوای آزاد قرار دهید و در فصول سرد به داخل منتقل کنید. روزی چند ساعت نور غیر مستقیم برای این گیاه کافی نیست. اگر خاک گلدان حاوی کوکوپیت و پرلیت است انرا اصلاح کنید. از ترکیب خاک برگ و خاکباغچه به نسبت سه به یک استفاده کنید. خیر نیازی به کود ندارد . خاک اصلاح شود و گیاه در هوای آزاد نگهداری شود و نور کافی دریافت کند به خوبی رشد خواهد کرد.

۱۴۰۳-۰۵-۲۱ ۰۱:۲۴:۴۸
کافه گلدون

کافه گلدون از سال 96 با نام گلدوناریوم فعالیت خود را  آغاز کرد و در سال 97  کافه گلدان ، با تیم جوانی متشکل از متخصصین حوزه های مدیریت کسب و کار، کشاورزی، بازاریابی، روانشناسی و معماری، به راه اندازی وبسایت کافه گلدون پرداخت تا منبعی جامع برای تمامی دوست داران گل و گیاه باشد.
درباره ما

تلفن ثابت: ۰۲۱۷۱۰۵۳۱۹۳

کانال تلگرام و پیج اینستاگرام:
cafegoldoon_com@