پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت

اعظم صدر

تعداد سوال: ۱

باسلام گیاه یوکا دارم مدتیه برگهاش برفکی و کمی زرد شدند هفته ای یکبار آبیاری میکنم و نور جنوبی از پشت پنجره دریافت میکنه ممنون میشم راهنماییم بفرمایید سپاس ویژه

تعداد بازدید ۷۴

برای بهتر شدن وضعیتش هرکاری لازمه بفرمایید لطفا سپاسگذارم

۱۴۰۳-۰۵-۲۰ ۰۸:۴۵:۵۲

کارشناس شماره ۱

تعداد سوال: ۰

سلام وقت بخیر . لطفا عکس گیاه را ارسال کنید

۱۴۰۳-۰۵-۲۰ ۲۳:۵۴:۱۳

اعظم صدر

تصاویر ارسالی
۱۴۰۳-۰۵-۲۱ ۰۰:۲۰:۴۴

کارشناس شماره ۱

تعداد سوال: ۰

یوکا گياهي است که باید در فضای آزاد نگهداری شود. مخیطی که در تصویر مشاهده میشود اصلا مناسب این گیاه نیست. هم از نظر تهویه و هم از نظر نور، نیاز گیاه تامین نمیشود. به همین دلیل گیاه دچار آسیب و بیماری قارچی شده است. گیاه را در تراس و فعلا مکانی سایه ، قرار دهید و برگها ی آسیب دیده را حذف کنید. آبیاری را زمانی انجام دهید که خاک گلدان نسبتا خشک شده باشد . اگر خاک گلدان بیش از حد سبک است و یا حاوی کوکوپیت و پرلیت است انرا اصلاح کنید و از خاکی با بافت متوسط استفاده کنید. فعلا نیازی به قارچ کش نیست.

۱۴۰۳-۰۵-۲۱ ۰۱:۲۰:۵۹

اعظم صدر

سپاس از توجهتون?

۱۴۰۳-۰۵-۲۱ ۰۸:۴۵:۰۵

اعظم صدر

راهروی منزل ما نورمناسب و پنجره بزرگ دارد امروز به آن مکان منتقل میکنم و عکس مکان جدید گیاه رو‌خدمتتون ارسال میکنم سپاس

۱۴۰۳-۰۵-۲۱ ۰۸:۴۷:۳۶
کافه گلدون

کافه گلدون از سال 96 با نام گلدوناریوم فعالیت خود را  آغاز کرد و در سال 97  کافه گلدان ، با تیم جوانی متشکل از متخصصین حوزه های مدیریت کسب و کار، کشاورزی، بازاریابی، روانشناسی و معماری، به راه اندازی وبسایت کافه گلدون پرداخت تا منبعی جامع برای تمامی دوست داران گل و گیاه باشد.
درباره ما

تلفن ثابت: ۰۲۱۷۱۰۵۳۱۹۳

کانال تلگرام و پیج اینستاگرام:
cafegoldoon_com@