پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت
فاطمه قاسمی
تعداد سوال: ۱
تعداد بازدید ۱۵۴
سلام من گیاه یوکا دارم ۲ تا گیاه در یک گلد بزرگ هستند برگای زیری گیاه زرد شده و پژمرده شده و برگ ها دارن لوله میشن و اینکه بالا سر گیاه لامپ های هالوژن هستند و من تقریبا هفته ای یه بار تا ۱۰ روز بهش آب میدم اول که خریداری کردم رشد برگاش رشد کرد و شرایطش اوکی بود ولی الان یک ماهه که اینطوری شده
کارشناس شماره ۱
تعداد سوال: ۰
سلام وقت بخیر لطفا عکس گیاه را ارسال کنید
کارشناس شماره ۱
محیط گیاه از نظر نور بسیار نامناسب است . یوکا گیاهی است که به نور زیاد ، نیاز دارد و نور هالوژن و نمیتواند نیاز نوری این گیاه را تامین کند . همچنین این گیاه مناسب فضای آزاد است و به تهویه ی بسیار عالی نیاز دارد اگر محیط تهویه ی مناسب نداشته باشد گیاه به مرور ضعیف شده و از بین خواهد رفت . بهتر است گلدان را به تراس و فعلا محیطی سایه منتقل کنید .آبیاری را زمانی انجام دهید که خاک گلدان نسبتا خشک شده باشد و در هر نوبت آبیاری ( مخصوصا در فصول گرم ) گیاه را کاملا سیراب کنید . آیا خاک گلدان سبک است ؟
فاطمه قاسمی
سبک یعنی چی نمیدونم چه خاکی هست و اینکه هفته ای یکبار آب بدم ۱و نیم لیتر اوکی هست؟
کارشناس شماره ۱
زمانی که خاک گلدان نسبتا خشک شده بود گیاه را آبیاری نمایید و به اندازه ای آب در گلدان بریزید که چند قطره از ته گلدان خارج شود. اگر آب خیلی زود در بافت خاک نفوذکرده و سریع از ته گلدان خارج شود یعنی خاک گلدان بیش از حد سبک است و باید آنرا اصلاح کنید و از خاکی با بافت متوسط استفاده کنید. علاوه بر اینکه آبیاری را باید درست و کافی انجام دهید ، محیط را نیز باید تغییر دهید چون گیاه در محیط فعلی ، به مرور دچار آسیب خواهد شد .
فاطمه قاسمی
ممنونم
کارشناس شماره ۱
موفق باشید