پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت

الیکا کریمی

تعداد سوال: ۲

زرد شدن نوک برگه و کناره ها، پاره شدن برگها از وسط ویژه

تعداد بازدید ۷۸

۲ ماه پیش دراسنا بلالی خریدم و همون موقع تعویض گلدان شد با فاصله ۲ متر از پنجره جنوبی هست و نور مناسبه. دما محیط با کولر آبی نهایتا تا ۳۰ درجه بوده. رطوبت محیط مناسبه، برنامه آبیاری هفته ای یکبار هست ۳ هفته اول آب لوله کشی دادم متوجه شدم به کلر حساسه و نوک برگها زرد شد بعد از اون آب تصفیه شده میدم. ولی هنوز کناره ها و‌نوک برگها زرد میشن البته کمتر، داخل کلاف گیاه جایی که برگهای جدید لوله میشن بالا میان پشت برگها پنبه های سفید دیدم ، با اسفنج آغشته به جوش شیرین پاک کردم. بعد باز دیدم هستن با دونه های سیاه ، اینبار با پد الکلی پاک کردم. چند روز بعد باز دیدم هستند با اسفنج آغشته به قارچ کش پاکشون کردم. قارچ کش به گیاه هم دادم ولی الان دیدم داخل کلاف برگها از قسمت انتهایی سیاه و پاره شدن

تصویر ارسالی
۱۴۰۳-۰۵-۲۸ ۱۲:۴۶:۳۷

الیکا کریمی

تو عکس زیر زردی نوک و کناره برگ ها

تصاویر ارسالی
۱۴۰۳-۰۵-۲۸ ۱۶:۳۰:۵۲

الیکا کریمی

در این عکس هم خالهای سفید روی برگهایی بالایی

تصاویر ارسالی
۱۴۰۳-۰۵-۲۸ ۱۶:۳۳:۱۳

الیکا کریمی

در این عکس هم از وسط برگها پارگی دارم

تصاویر ارسالی
۱۴۰۳-۰۵-۲۸ ۱۶:۳۴:۴۷

الیکا کریمی

یک عکس کلی از ظاهر گیاه

تصاویر ارسالی
۱۴۰۳-۰۵-۲۸ ۱۶:۴۰:۱۹

الیکا کریمی

عکس از داخل کلاف گیاه جاییکه در حال جوانه زدن برگهای جدید هست پارگی و سیاهی انتهای برگهای جدید

تصاویر ارسالی
۱۴۰۳-۰۵-۲۸ ۱۶:۴۳:۳۱

کارشناس شماره ۱

تعداد سوال: ۰

سلام وقت بخیر . گیاه دچار بیماری قارچی شده است . رطوبت بالا تهویه ی نامناسب محیط باعث بروز این آسیب شده است . اگر تهویه بهبود نیابد و رطوبت کاهش پیدا نکند , استفاده از قارچ کش موثر نخواهد بود . گلدان را به محیطی مناسبتر قرار دهید . سعی کنید از تمام جهات حداقل 40 سانت , اطراف گیاه فضای خالی وجود داشته باشد . برگهای آسیب دیده را جدا کنید چون دیگر ترمیم نمیشود . بعد از بهبود شرایط محیطی و تغییر محل نگهداری گیاه , یکبار گیاه را با قارچ کش آبیاری کنید . سمپاشی را در داخل منزل انجام ندهید. حتما بین دو آبیاری خاک گلدان را از نظر خشکی تست کنید . برای اینکه متوجه شوید خاک گلدان در عمق خشک است یا هنوز رطوبت دارد میتوانید یک سیخ چوبی در خاک فرو کرده و چند ثانیه نگه دارید بعد سیخ را بیرون بیاورید اگر ذرات خاک به سیخ چسبیده باشد نشان دهنده ی اینست که خاک هنوز رطوبت دارد و نیازی به آبیاری نیست .در غیر اینصورت و در صورتی که سیخ چوبی خشک و بدون ذرات خاک باشد ، میتوانید گلدان را آبیاری کنید . گلدان رو به روی کولر و در معرض جریان مستقیم هوای کولر قرار نداشته باشد .

محصولات پیشنهادی برای مشکل این گیاه
قارچ کش پنکونازول
۱۴۰۳-۰۵-۲۸ ۲۱:۲۳:۱۹

الیکا کریمی

گلدانخیلی سنگین هست و نمیتونم ببرم خارج از آپارتمان. چاره ای ندارم جز اینکه کنار پنجره ببرمش برای سمپاشی اشکالی نداره ؟ ۲- در مورد زردی نوک برگها و‌کناره ها چیکار کنم ؟

۱۴۰۳-۰۵-۲۸ ۲۱:۴۴:۰۷

کارشناس شماره ۱

سمپاشی در داخل منزل علاوه بر اینکه برای سلامتی اعضاء خانواده مضر است ممکنست باعث واکنش نشان دادن گیاه بصورت لکه برگی شود . بهتر است که سمپاشی در محیطی انجام شود که از نظر تهویه عالی باشد و هوای ازاد جریان داشته باشد .

۱۴۰۳-۰۵-۲۸ ۲۲:۰۹:۰۴

کارشناس شماره ۱

زردی حاشیه ی برگها هم ناشی از قارچ است . برگهایی که اسیب دیده اند ترمیم نمیشوند و ناچار هستید آنها را جدا کنید اما با بهبود تهویه و کنترل رطوبت و آبیاری ، از سرایت بیماری به برگهای سالم و آسیب دیدن آنها جلوگیری میکنید .

۱۴۰۳-۰۵-۲۸ ۲۲:۱۱:۲۰

الیکا کریمی

با توجه به اینکه گلدان در آپارتمان هست و فضای باز ندارم و نمیتونم بیرون ببرم. خیلی هم بزرگ و سنگین هست آیا سم قارچ کشی مناسب دارید که پیشنهاد بدید بهم که نیاز به محیط فضای باز نداشته باشه ؟

۱۴۰۳-۰۵-۲۸ ۲۲:۱۹:۴۴

کارشناس شماره ۱

متاسفانه اکثر سموم موجود در بازار شیمیایی هستند و بهتر است در فضای باز استفاده شوند .

۱۴۰۳-۰۵-۲۹ ۰۰:۴۴:۵۲
کافه گلدون

کافه گلدون از سال 96 با نام گلدوناریوم فعالیت خود را  آغاز کرد و در سال 97  کافه گلدان ، با تیم جوانی متشکل از متخصصین حوزه های مدیریت کسب و کار، کشاورزی، بازاریابی، روانشناسی و معماری، به راه اندازی وبسایت کافه گلدون پرداخت تا منبعی جامع برای تمامی دوست داران گل و گیاه باشد.
درباره ما

تلفن ثابت: ۰۲۱۷۱۰۵۳۱۹۳

کانال تلگرام و پیج اینستاگرام:
cafegoldoon_com@