پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت

نوراحسینی

تعداد سوال: ۱

گیاه فیلندرون ویژه

تعداد بازدید ۱۳۵

سلام خاک گیاه فیلندرون من خاک برگ هستش زمان آبیاری رو بمن فروشنده گفتن هرهفته نصف لیوان آب و تابستون هر روز که البته من‌گاهی هر روز یادم میره آب بدم.گیاهو همزمان با دوستم خریدیم گل ایشون بشدت رشد قدی داشته و باقلمه گیری جلو رشدشو گرفتن.وبرگهای جدیدشم انتقال میدن به گلدون جدید.اما گل من رشد متوسطی داره.بجز آب و گرین بمب و سم که خودفروشنده دادن چیزی بهش ندادم.نوک برگهاش هم زرده و هر هفته یک برگش از پایین زرد میشه و قطع میکنم.

تصویر ارسالی
۱۴۰۳-۰۶-۰۵ ۰۹:۲۰:۳۵

کارشناس شماره ۱

تعداد سوال: ۰

سلام وقت بخیر لطفا بفرمایید در تابستان در هر نوبت آبیاری چقدر آب در گلدان میریزید؟

۱۴۰۳-۰۶-۰۵ ۰۹:۳۲:۴۷

نوراحسینی

با این آبپاش این گلدون و گلدون کوچبک دیگه ای که دارمو آب میدم که بیشترشو تو همین گلدون فیبندرون میریزم بنظرم از یک لیوانم بیشتره

تصاویر ارسالی
۱۴۰۳-۰۶-۰۵ ۰۹:۴۳:۴۱

نوراحسینی

همین الان گلدونو تکون دادم و کف گلدونو نگاه کردم و حشرات ریزی به اندازه یک نقطه سفید رنگ که خیلیم تند راه میرن اومدن رو دستم.سعی میکنم عکسشو بفرستم ولی تو عکس دیده نمیشه

۱۴۰۳-۰۶-۰۵ ۰۹:۴۸:۳۵

نوراحسینی

همین الان گلدونو تکون دادم و کف گلدونو نگاه کردم و حشرات ریزی به اندازه یک نقطه سفید رنگ که خیلیم تند راه میرن اومدن رو دستم.سعی میکنم عکسشو بفرستم ولی تو عکس دیده نمیشه

۱۴۰۳-۰۶-۰۵ ۰۹:۵۲:۳۲

کارشناس شماره ۱

تعداد سوال: ۰

از سم دیازینون برای از بین بردن حشرات استفاده کنید. سمپاشی را در داخل منزل انجام ندهید. آبیاری را زمانی انجام دهید که خاک گلدان نسبتا خشک شده باشد و بعد گیاه را در این فصل سیراب کنید برای تست خشکی خاک از سيخ چوبی استفاده کنید و زمانی که حدودا یک سوم از خاک گلدان خشک شده بود آبیاری را انجام دهید. اما قیم خزه ای را همواره مرطوب نگه دارید تا گیاه رشد سریعتری پیدا کند . گلدان را در محیطی با تهویه ی خوب و نور متوسط قرار دهید. سعی کنید محیط نگهداری گیاه نوسان دما نداشته باشد و گرم نباشد . گرما و رطوبت و تهویه ی نامناسب باعث فعالیت حشرات در خاک میشود .

محصولات پیشنهادی برای مشکل این گیاه
سم دیازینون (Diazinon)
۱۴۰۳-۰۶-۰۵ ۱۴:۱۹:۱۸
کافه گلدون

کافه گلدون از سال 96 با نام گلدوناریوم فعالیت خود را  آغاز کرد و در سال 97  کافه گلدان ، با تیم جوانی متشکل از متخصصین حوزه های مدیریت کسب و کار، کشاورزی، بازاریابی، روانشناسی و معماری، به راه اندازی وبسایت کافه گلدون پرداخت تا منبعی جامع برای تمامی دوست داران گل و گیاه باشد.
درباره ما

تلفن ثابت: ۰۲۱۷۱۰۵۳۱۹۳

کانال تلگرام و پیج اینستاگرام:
cafegoldoon_com@