پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت

غزاله زجاجی

تعداد سوال: ۲

ریزش برگ گیاه یشم ویژه

تعداد بازدید ۴۹

سلام. وقت بخیر. چند ماهه که گیاه بشم رو دارم‌. تا کمی پیش حالش خوب بود و فقط هرازگاهی یه برگش میریخت. ولی یکدفعه ریزش برگهاش زیاد شد. چند ماه پیش روی دو سه تا از برگهاش یه لکه هایی دیدم. نمیدونستم قارچ هست یا نه. ولی به نظرم بیشتر نشد. ۴ روز پیش دیدم ریزش برگهاش زیاد شده، و متوجه شدم گه انگار گیاه توی خاک شله. یعنی راحت تکون میخوره. نزدیک پنجره شمالی گذاشتمش که چند ساعتی نورش خوبه. (قبلا با فاصله زیاد از پنجره بود) ولی ریزش برگهاش بهتر نشد. چون فکر میکردم تازگی بهش آب دادم فقط جلوی نور گذاشتمش و بهش آب ندادم. دیشب که دیدم حالش خوب نشده چک کردم و دیدم خاکش کامل خشکه. برای بار اول با قارچ کش آبیاریش کردم و روی برگهاش هم قارچ کش اسپری کردم. (نصف قاشق چایخوری سم در ۲ لیوان اب). امروز دیدم ۳ تا برگ دیگش هم ریخته. برگهایی که قبلا میافتد، معمولا یه رنگ خاصی میشد. (مثل رنگ نقره ای اکلیلی) ولی الان که ریزش برگهاش یکدفعه زیاد شد، بیشتر برگهایی که میریزه، ظاهرش به نظرم طبیعیه و فقط گاهی برگهایی به رنگ نقره ای اکلیلی میشه و میریزه.

تصویر ارسالی
۱۴۰۳-۰۶-۰۸ ۱۴:۳۳:۰۳

کارشناس شماره ۱

تعداد سوال: ۰

سلام وقت بخیر. کراسولا ها گیاهانی هستند که باید در هوای ازاد نگهداری شوند. در داخل منزل به مرور ضعیف شده و دچار آسیب میشوند و از بین خواهد رفت. گلدان را در تراس و در محیطی کاملا سایه قرار دهید. آبیا ی را زمانی انجام دهید که خاک گلدان نسبتا خشک شده باشد. خاک گلدان باید خاک مخصوص ساکولنت باشد و بیش از حد سبک نباشد. آبیاری را در فصول گرم به اوقات خنکتر مانند عصر یا صبح زود ، موکول کنید . اگر گیاه لق شده احتمال پوسیدگی ریشه وجود دارد بهتر است گیاه را از خاک خارج کرده و وضعیت ریشه را چک کنید.

۱۴۰۳-۰۶-۰۸ ۲۲:۳۳:۵۷

غزاله زجاجی

تعداد سوال: ۲

یعنی نمیشه چند ساعتی در روز جلوی پنجره باز بذارمش؟ کلا بیرون بذارم یعنی کل روز؟ حتی در زمستون؟ من الان چند روزه که موقع آفتاب میذاشتمش جلوی پنجره شمالی. فکر میکردم آفتاب دوسته‌. یعنی افتاب اصلا نیاید روش بیفته؟ این عکس که فرستادم و دور قسمتیش یه دایره ای کشیدم، قارچه؟ گفتم که یه بار چند روز پیش قارچ کش زدم. بازم تکرار بکنم؟ اگه بله، چند روز دیگه؟ البته انگار زیاد نشده. بیشتر چون دیدم یهو ریزش برگهاش زیاد شد، گفتم شاید قارچ بوده. تا یه هفته پیش، گیاه تمام مدت توی پذیرایی روی یه میز (با فاصله حدود ۲/۵ متر از پنجره شمالی) بود که عصرها چند ساعتی آفتاب ملایمی میخورد. گفتم شاید نورش کمه، یه هفته است که موقع آفتاب میذارمش روی زمین جلوی پنجره شمالی. امروز خدا رو شکر برگی ازش نریخته.

۱۴۰۳-۰۶-۰۹ ۱۹:۲۴:۴۱

کارشناس شماره ۱

تعداد سوال: ۰

بله این گیاه کلا باید در هوای ازاد قرار داشته باشد. فقط در زمستان باید در مقابل برف و یخبندان محافظت شود . میتوانید شبهای برفی و یخبندان گیاه را در داخل منزل نگهدارید و بعد از اتمام برف و یخبندان گیاه را دوباره به هوای آزاد منتقل کنید. کراسولا افتابدوست است اما باید در مقابل نور شدید خورشید مخصوصا در ظهر تابستان ، محافظت شود . علاوه بر این چون گیاه شما در داخل منزل نگهداری میشده اگر به یکباره در معرض نور خورشید قرار بگیرد دچار سوختگی برگ میشود . باید گیاه را کم کم به نور خورشید عادت دهید برای همین ابتدا باید گیاه را در سایه قرار داده و بعد کم کم به گیاه نور برسانید . برگ اسیب دیده را جدا کنید ، نیازی به استفاده مجدد از قارچکش نیست ‌ .

۱۴۰۳-۰۶-۰۹ ۲۲:۲۶:۳۱
کافه گلدون

کافه گلدون از سال 96 با نام گلدوناریوم فعالیت خود را  آغاز کرد و در سال 97  کافه گلدان ، با تیم جوانی متشکل از متخصصین حوزه های مدیریت کسب و کار، کشاورزی، بازاریابی، روانشناسی و معماری، به راه اندازی وبسایت کافه گلدون پرداخت تا منبعی جامع برای تمامی دوست داران گل و گیاه باشد.
درباره ما

تلفن ثابت: ۰۲۱۷۱۰۵۳۱۹۳

کانال تلگرام و پیج اینستاگرام:
cafegoldoon_com@