پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت
نازلی رسولی
تعداد سوال: ۱
تعداد بازدید ۱۵۱
سلام وقت بخیر من بابا آدمی خریدم که از همون هفته اول برگش زرد شد ولی تو هفته بعد ۴ تا جوونه زد ولی الان مجدد ۳ تا از برگای بزرگش باز زرد شد مرتب آب دهی رو چک می کنم و متوجه شدم افت داره آفت کش استفاده کردم و بهش کود آمینو اسید و کلات آهن دادم ولی باز اوکی نیست
کارشناس شماره ۱
تعداد سوال: ۰
سلام وقت بخیر لطفا عکس کامل گیاه را ارسال کنید
کارشناس شماره ۱
محیط گیاه از نظر نور خوب و مناسب است اما فضای اطراف گلدان ، بسته و کم است . گیاهان پهن برگ و گیاهانی با این سایز نباید به دیوار نزدیک باشد و در اطرافشان باید فضای خالی زیاد وجود داشته باشد . آیا خاک گلدان سبک است؟ چه آفتی را بر روی گیاه مشاهده کردید و از چه آفت کشی استفاده کردید ؟
نازلی رسولی
تعداد سوال: ۱
این اولش بود بعد جاشو عوض کردم احساس کردم نور کمه
کارشناس شماره ۱
تصویر ارسال نشده است . لطفا دوباره ارسال کنید . اگر خاک گلدان سبک باشد باید آنرا اصلاح گرده و از خاکی با بافت متوسط استفاده کنید . خاک این گیاه نباید حاوی کوکوپیت و پرلیت باشد. میتوانید از ترکیب خاک باغچه و کمی خاکبرگ استفاده کنید. برگهای آسیب دیده و لکه دار را جدا کنید . زیر و روی برگها را همواره تمیز کنید تا دچار افات مخصوصا آفاتی مثل کنه ، نشود . گلدان را در محیطی با فضای کافی و نور و تهویه ی مناسب انجام دهید و آبیاری را زمانی انجام دهید که خاک گلدان نسبتا خشک شده باشد.
کارشناس شماره ۱
بله ، نور و مکان محل قبلی مناسب نبوده است . رطوبت بالا و تهویه ی نامناسب علت بروز لکه ها است . که با رعایت نکات بیان شده از پیشرفت این آسیب جلوگیری خواهد شد.