پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت

نازلی رسولی

تعداد سوال: ۱

زرد شدن برگ بابا آدم ویژه

تعداد بازدید ۱۵۱

سلام وقت بخیر من بابا آدمی خریدم که از همون هفته اول برگش زرد شد ولی تو هفته بعد ۴ تا جوونه زد ولی الان مجدد ۳ تا از برگای بزرگش باز زرد شد مرتب آب دهی رو چک می کنم و متوجه شدم افت داره آفت کش استفاده کردم و بهش کود آمینو اسید و کلات آهن دادم ولی باز اوکی نیست

۱۴۰۳-۰۶-۱۰ ۱۳:۴۳:۴۱

کارشناس شماره ۱

تعداد سوال: ۰

سلام وقت بخیر لطفا عکس کامل گیاه را ارسال کنید

۱۴۰۳-۰۶-۱۰ ۱۶:۴۷:۳۳

نازلی رسولی

تصاویر ارسالی
۱۴۰۳-۰۶-۱۰ ۱۶:۵۶:۲۶

کارشناس شماره ۱

محیط گیاه از نظر نور خوب و مناسب است اما فضای اطراف گلدان ، بسته و کم است . گیاهان پهن برگ و گیاهانی با این سایز نباید به دیوار نزدیک باشد و در اطرافشان باید فضای خالی زیاد وجود داشته باشد . آیا خاک گلدان سبک است؟ چه آفتی را بر روی گیاه مشاهده کردید و از چه آفت کشی استفاده کردید ؟

۱۴۰۳-۰۶-۱۰ ۲۱:۳۶:۲۳

نازلی رسولی

آفت خیلی ریز سیاه رنگ که حرکت می کردند ولی تمامشون مردن ی سریم سفیدک داشت قارچ کش زدم خاکشو رو اونجا که خریدم ریختن و گفتن سبکه دونه های سفید داره توش آفت کش پالیزین که گفتن ارگانیک و قارچ کش

تصاویر ارسالی
۱۴۰۳-۰۶-۱۰ ۲۱:۴۷:۰۲

نازلی رسولی

این اولش بود بعد جاشو عوض کردم احساس کردم نور کمه

۱۴۰۳-۰۶-۱۰ ۲۱:۵۲:۲۳

نازلی رسولی

تصاویر ارسالی
۱۴۰۳-۰۶-۱۰ ۲۱:۵۴:۴۳

کارشناس شماره ۱

تصویر ارسال نشده است . لطفا دوباره ارسال کنید . اگر خاک گلدان سبک باشد باید آنرا اصلاح گرده و از خاکی با بافت متوسط استفاده کنید . خاک این گیاه نباید حاوی کوکوپیت و پرلیت باشد. میتوانید از ترکیب خاک باغچه و کمی خاکبرگ استفاده کنید. برگهای آسیب دیده و لکه دار را جدا کنید . زیر و روی برگها را همواره تمیز کنید تا دچار افات مخصوصا آفاتی مثل کنه ، نشود . گلدان را در محیطی با فضای کافی و نور و تهویه ی مناسب انجام دهید و آبیاری را زمانی انجام دهید که خاک گلدان نسبتا خشک شده باشد.

۱۴۰۳-۰۶-۱۰ ۲۳:۰۴:۳۶

نازلی رسولی

تصاویر ارسالی
۱۴۰۳-۰۶-۱۰ ۲۳:۴۵:۴۳

نازلی رسولی

تصاویر ارسالی
۱۴۰۳-۰۶-۱۰ ۲۳:۴۶:۱۸

کارشناس شماره ۱

بله ، نور و مکان محل قبلی مناسب نبوده است . رطوبت بالا و تهویه ی نامناسب علت بروز لکه ها است . که با رعایت نکات بیان شده از پیشرفت این آسیب جلوگیری خواهد شد.

۱۴۰۳-۰۶-۱۰ ۲۳:۵۰:۲۹
کافه گلدون

کافه گلدون از سال 96 با نام گلدوناریوم فعالیت خود را  آغاز کرد و در سال 97  کافه گلدان ، با تیم جوانی متشکل از متخصصین حوزه های مدیریت کسب و کار، کشاورزی، بازاریابی، روانشناسی و معماری، به راه اندازی وبسایت کافه گلدون پرداخت تا منبعی جامع برای تمامی دوست داران گل و گیاه باشد.
درباره ما

تلفن ثابت: ۰۲۱۷۱۰۵۳۱۹۳

کانال تلگرام و پیج اینستاگرام:
cafegoldoon_com@