پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت
کاربر
تعداد سوال: ۳
تعداد بازدید ۴۹
سلام وخسته نباشید یه گلدان گیاه اناناس دو هفته پیش خریدم. تازه اناناس داده بود بعد دو هفته. پشت پنجره. افتاب. هم هست ولی برگای پایینه زرد شده و اناناسش کج شده چیکار باید کرد. هروقت خاک گدان. سطش خشک بود ابیاری کردم هر پنج روزز خیلی ناراحت شدم داره خراب میشه میشه راهنمایی کنید باید چیکار کنم
کارشناس شماره ۱
تعداد سوال: ۰
سلام وقت بخیر. قرار دادن گلدان در ارتفاع باعث کج شدن میوه ی گیاه شده است . در هر نوبت آبیاری چقدر آب در گلدان میریزید؟ آیا خاک گلدان حاوی کوکوپیت و پرلیت است؟
کاربر
بار اول اونقدر که اب خارج بشه و بار دوم سطح خاک خشک بود .نیم لیتر. فروشنده گلدانو عوض کرد خاک غنی شده سبکه رنگ اناناس طبیعیع یا خراب شده هذچند روز و چقدر باید اب بدم
کارشناس شماره ۱
اناناس به آبیاری متوسط نیاز دارد و تا حدودی میتواند خشکی را تحمل کند ، با توجه به بزرگ بودن گلدان ، این مقدار آبیاری ، گیاه را دچار پوسیدگی میکند . اجازه دهید حداقل یک سوم از خاک گلدان در عمق نسبتا خشک شود و بعد آبیاری را انجام دهید، نیازی نیست به اندازه ای آب در گلدان بریزید که از ته آن خارج شود . انانلس گیاهی پر ریشه و سریع الرشد نیست و همین که احساس کنید که مقداری آب به ریشه ها رسیده برایش کافیست .
کارشناس شماره ۱
رنگ اناناس در تصویر طبیعی نیست البته ممکنست به خاطر رنگ تصویر و نور باشد . اگر احساس میکنید که رنگ میوه طبیعی نیست انرا جدا کنید . میتوانید قسمت بالای میوه را نیز جدا کنید و در آب قرار دهید تا ریشه دار شود و در گلدان جداگانه بکارید .
کاربر
بنظر من هم رنگش طبیعی نیس نارنجی رنگه البته. فروشنده گفت دوماه دیگه میرسهو زیاد بزرگ نمیشه اگه خودش کنده بشه بازم میشه از. قسمت بالای میوه رو تو اب ریشه دار کرد یا نه باید جداکنم اگه میوهش جدا بشه دوباره اناناس میده؟
کارشناس شماره ۱
بله قسمت بالای میوه را میتوانید در آب ریشه دار کنید. تا زمانی که قسمت بالای میوه سبز و سالم است ، در اب ریشه دار میشود . هر بوته فقط یکبار میوه میدهد . بعد از باردهی ، گیاه شروع به پاجوش دهی میکند که هر کدام از آنها نیز فقط یکبار میوه میدهند .