پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت
ندا خیری
تعداد سوال: ۶
تعداد بازدید ۱۶۵
سلام وقت به خیر گل قاشقی ابلق دارم با اینکه جاش پر نور هست ولی برگ هاش سبز شده و یک ماه هست که برگهاش شروع به ریختن کرده و برگ از محل اتصال به شاخه سیاه میشه و میوفته کلی برگ جدید داده بود که همه سیاه شدن و ریختن . خواستم راهنمایی کنید چکار کنم. ممنون از شما عکسی که براتون فرستادم معلوم هست که چقدر خالی شده گلدون کاملا پر بود .
ندا خیری
خواستم بدونم سم قارچ کش نوردکس برای گیاهان آپارتمانی هم مفید هست ؟ و اگه هست چطور استفاده کنم ؟
کارشناس شماره ۱
تعداد سوال: ۰
سلام وقت بخیر. در گیاهان ابلق ، وقتی میزان نور دریافتی برای گیاه کافی نباشد برگها سبز میشوند . نحوه ی آبیاری به چه صورت است و آیا خاک گلدان سبک و حاوی کوکوپیت است؟
ندا خیری
سلام وقت به خیر آبیاری ۲ هفته یکبار هست و از خاک هلندی استفاده کردم .
کارشناس شماره ۱
اگر خاک گلدان بیش از حد سبک باشد و حاوی کوکوپیت باشد گیاه آسیب میبیند . از خاکبرگ نیمه سبک استفاده کنید و سایز گلدان را ( با توجه به حجم ریشه )کوچکتر کنید . حین تعویض خاک و گلدان وضعیت ریشه را چک کنید و اگر ریشه آسیب دیده بود قسمتهای آسیب دیده را جدا کنید و بعد گیاه را در گلدان بکارید. آبیاری را زمانی انجام دهید که خاک گلدان نسبتا خشک شده باشد میتوانید برای تست خشکی خاک از سيخ چوبی استفاده کنید. در این فصل به اندازه ای آب در گلدان بریزید که چند قطره از ته گلدان خارج شود.
ندا خیری
ممنون از راهنمایی تون برای قارچ کش نوردکس چی ازش برای گلهای آپارتمانی استفاده کنم . می خوام گل ها رو سم پاشی کنم یا از دیازنون استفاده کنم .
کارشناس شماره ۱
اگر گیاهان بیمار نیستند و افتی بر روی آنها مشاهده نمیکنید نیازی به سمپاشی نیست زیرا اینکار مضرات خودش را دارد .
ندا خیری
روی بعضی از گل هام مثل نخل شامادورا و ماداگاسکار و کراسولا لکه های قهو های رنگ دیدم همراه با ریزش برگ فکر کردم ممکن قارچ باشه . البته گیاهان همه همه توی پنجره جنوبی هستن و روبروی آفتاب . سم نوردکس خوبه ؟
کارشناس شماره ۱
عکسی واضح از لکه ها ارسال کنید
کارشناس شماره ۱
بله ، کنه قابل سرایت است .