پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت

سامان شاکر

تعداد سوال: ۱

زرد شدن برگ بابا آدم ویژه

تعداد بازدید ۱۲۷

با سلام من ۳ روزه گیاه بابا ادم خریدم. فردای روزی که گلدانو عوض کردم ۲ تا از برگاش شروع کزد به زرد شدن بعد از تعویض گلدان قارچ کش و کود هیومیک اسید هم به ان دادم دستگاه بخور هم براش گذاشتم لطفا راهنماییم کنید

تصویر ارسالی
۱۴۰۳-۰۶-۱۳ ۱۸:۲۶:۱۷

کارشناس شماره ۱

تعداد سوال: ۰

سلام وقت بخیر ایا در نزدیک گیاه پنجره ی نورگیر قرار دارد ؟ آیا خاک گلدان سبک است؟

۱۴۰۳-۰۶-۱۳ ۲۱:۴۹:۳۳

سامان شاکر

تعداد سوال: ۱

نور دارد و خاک هم از جایی که گرفتم عوض کرد نور رشد گیاه هم روش روشنه امکان داره بخاطر عوض کردن گلدون باشه؟ ایا برگ زرد هارو حتما باید جدا کنم؟

۱۴۰۳-۰۶-۱۳ ۲۳:۲۰:۴۱

کارشناس شماره ۱

تعداد سوال: ۰

اگر خاک گلدان سبک باشد مشکل از خاک نیز میتواند باشد اما با توجه به تصویری که مشاهده میشود مخیطی که گیاه را در آن قرار داده اید اصلا مناسب نیست باباآدم گیاهی نوردوست ( نور طبیعی ) ، است و به محیطی با تهویه ی عالی نیاز دارد. عدم وجود شرایط مناسب محیطی ، باعث واکنش نشان دادن گیاه و به مرور از بین رفتن گیاه میشود . خاک نامناسب ، آبیاری نادرست و نور نامناسب و تهویه ی نامناسب محیط از مهمترین عوامل بروز این مشکل هستند.

۱۴۰۳-۰۶-۱۴ ۱۲:۱۶:۳۳
کافه گلدون

کافه گلدون از سال 96 با نام گلدوناریوم فعالیت خود را  آغاز کرد و در سال 97  کافه گلدان ، با تیم جوانی متشکل از متخصصین حوزه های مدیریت کسب و کار، کشاورزی، بازاریابی، روانشناسی و معماری، به راه اندازی وبسایت کافه گلدون پرداخت تا منبعی جامع برای تمامی دوست داران گل و گیاه باشد.
درباره ما

تلفن ثابت: ۰۲۱۷۱۰۵۳۱۹۳

کانال تلگرام و پیج اینستاگرام:
cafegoldoon_com@