پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت
الیکا کریمی
تعداد سوال: ۲
تعداد بازدید ۶۷
گیاه دراسنا بلالی من قارچی شده بود، آوردم دم پنجره و رطوبت کم کردم و سمپاشی سیستمی کردم دو مرحله تا الان ، به نظرم خوب شده ، البته فردا نویت سمپاشی مرتبه سوم هست. امروز خاک گلدان را با یه چنکگ کمی زیر و رو کردم همون ۱۰-۱۵ سانت سطحی رو ، چند کرم خاکی نسبتا بزرگ دیدم این نگران کننده هست ؟
کارشناس شماره ۱
تعداد سوال: ۰
سلام وقت بخیر. کرم های خاکی نه تنها برای گیاه و خاک مضر نیستند بلکه با حرکت و نفوذ در خاک باعث تهویه ی بهتر خاک شده و بسیار مفید هستند و این مسئله ی نگران کننده ای نیست . اگر با کاهش رطوبت و تهویه ی مناسب ، آثار بیماری قارچی برطرف شده دیگر نیازی به سمپاشی نیست .
الیکا کریمی
تعداد سوال: ۲
در همین پیج کافه گلدان جایی نوشته بودند که کرمهای خاکی برای باغچه و فضای باز مفید هستن چون به اندازه کافی منابع غذایی در خاک دارند. اما در گلدان چون منابع کافی ندارن به ریشه گیاه حمله میکنند و بهمین دلیل خطرناک هستن نمیدونم کدوم درسته ؟
کارشناس شماره ۱
تعداد سوال: ۰
در باغچه و باغ تعداد کرمها بسیار بیشتر از گلدان است و طبیعتا به مواد غذایی بیشتری نیاز است . وجود یک تا دو عدد کرم خاکی در گلدان ، مشکلی برای گیاه ایجاد نمیکند . آنها از بقایای ریشه های پوسیده و سایر مواد پوسیده ی خاک تغذیه میکنند .