پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت
نفیسه چرخچی
تعداد سوال: ۱
تعداد بازدید ۸۴
سلام یک ماه پیش یه گیاه سم اسبی (که فکر کنم جزو کاکتوس ها باشه) هدیه گرفتم .به شدت دوسش دارم ولی داره چروک میشه و کمی زرد شده. نور گیری آفتاب مستقیم نیست ولی نور خوبی دریافت میکنه. ابیاریش هر هفته یکباره البته سعی میکنم توجه کنم که سطح خاک خشک شده باشه. از نوع و مرغوبیت خاکش اطلاعی ندارم. یکبار فقط به مدت دو الی سه ساعتی توی افتاب مستقیم گذاشتمش که بعد فهمیدم گویا اشتباه کردم. ممنون میشم راهنماییم کنید
کارشناس شماره ۱
تعداد سوال: ۰
سلام وقت بخیر. بله این گیاه از خانواده ی کراسولا است و به کراسولا سم اسبی معروف است . کراسولا ها گیاهانی هستند که به نور نسبتا زیاد و آبیاری متوسط نیاز دارند و از نظر تهویه بسیار پرتوقع هستند بنابراین بهتر است در فضای آزاد و محلی نیمسایه نگهداری شوند . بهترین مکان برای نگهداری انها تراس نیمسایه است . آبیاری را زمانی انجام دهید که خاک گلدان نسبتا خشک شده باشد و خاک باید خاک مخصوص ساکولنت باشد و زهکشی خوبی داشته باشد . میتوانید برای تست خشکی خاک از سيخ چوبی استفاده کنید و زمانی که حدودا یک سوم از خاک گلدان نسبتا خشک بود آبیاری را انجام دهید. آبیاری را در فصول سرد به شدت کاهش دهید . سنگریزه ها را از روی سطح خاک بردارید زیرا گیاه را دچار آسیب میکند .
نفیسه چرخچی
تعداد سوال: ۱
از اونجایی که تراس و شرایط مشابه رو ندارم، کنار پنجره(که توی عکس مشخصه) با نور بسیار خوب گذاشتم که حتی همونجا میتونم آفتاب مستقیم برای چند ساعتی داشته باشم ولی گلدان رو در آفتاب مستقیم قرار ندادم. زهکشی آب بنظرم خوبه چون هروقت که آبیاری شده کامل از زیر گلدان خارج شده. خاکش الان که خیس هست شبیه گِل هست، و مانند خاک برگ و امثال ان نیست. سنگ ریزه ها رو برداشتم که عمق ۳ تا ۴ میلی متر از سطح گلدان رو گرفته بود. ممنون میشم در صورت امکان راهنمایی بیشتر کنید و راهکاری دیگه ای اگر هست ارایه بدید
کارشناس شماره ۱
تعداد سوال: ۰
روزی چند ساعت حتما به گیاه هوای تازه برسانید . رطوبت بالا و دمای بالا و تهویه ی نامناسب محیط باعث میشود گیاه فورا به شپشک آردآلود دچار شود و همچنین افراط در ابیاری باعث شیوع بیماری های قارچی و پوسیدگی گیاه میشود که با رعایت و کنترل موارد فوق میتوانید از بروز آسیب به گیاه جلوگیری نمایید . اگر نوری که از پنجره عبور میکند باعث گرم شدن گلدان میشود بهتر است که گلدان را در موقعیتی قرار دهید که نور کافی به گیاه برسد اما گلدان در اثر تابش نور گرم نشود زیرا گیاه دچار پختگی میشود یا برگها دچار سوختگی شده و یا زرد میشوند . میتوانید در بهار و تابستان ماهی یکبار از کودهای پتاس و فسفر بالا استفاده کنید و گیاهتان را با آن تغذیه کنید.