پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت
غزال سلمانی
تعداد سوال: ۱
تعداد بازدید ۹۳
سلام. من یک گلدان لاله ی تابستان دارم. بدون اینکه شرایطش دما و نور و آبیاری اون تغییر کنه تقریبا ۲ هفته هست که شروع کرده به زرد شدن برگ هاش و نهایتا ریختن برگ ها. ضمنا وقتی گلدان رو خریداری کردم ۲ تا غنچه گل داشت که اصلا باز نشدن. یکی از غنچه ها خراب شد و اون یکی هم اصلا باز نشد. چیکار میتونم براش انجام بدم؟ گلدان پشت پنجره هست، جاش پرنور هست اما آفتاب مستقیم بهش نمیخوره، آبیاری هم قبل اینکه کاملا خاکش خشک بشه (تقریبا ۴_۵ روز یبار)انجام میشد. جایی که من زندگی میکنم آب و هوا تقریبا گرم و مرطوب هست و داخل خونه کولر گازی اغلب روشن هست. اما باد مستقیم به گلدان نمیخوره.
کارشناس شماره ۱
تعداد سوال: ۰
سلام وقت بخیر این گیاه به نور زیاد و محیطی با تهویه ی عالی نیاز دارد و بهتر است در فضای ازاد نگهداری شود . این گیاه یک دوره ی استراحت دارد و وقتی وارد دوره ی استراحت خود میشود برگها را کاملا از دست میدهد و خزان میکند . میتوانیددر زمانی که گیاه کاملا وارد فاز استراحت شد و برگهایش خشک شدند گلدان را در تراس قرار دهید و ابیاری را متوقف کنید . از کوددهی در زمان استراحت پرهیز کنید . این گیاه گیاهی رطوبت دوست است و نباید اجازه دهید بین دو آبیاری خاک زیاد خشکی ببیند . افراط و تفریط در آبیاری و نور کم باعث باز نشدن یا از بین رفتن غنچه ها میشود . این گیاه یک گیاه گرمسیری است و نباید در محیطی که از کولر گازی استفاده میشود ، قرار بگیرد .
غزال سلمانی
تعداد سوال: ۱
زمان خزان باید جای گلدان توی سایه و خنکی باشه؟ توی تراس بهش افتاب بخوره و جاش گرم باشه ایرادی نداره؟ از کی باید دوباره آبیاری رو شروع کنم؟