پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت

پریسا سلطانی

تعداد سوال: ۱

کاج مطبق ویژه

تعداد بازدید ۱۳۳

با سلام و احترام من آذرماه پارسال کاج مطبق خریداری کردم و تا یکماه پیش حالش خوب بود و بعد یکدفعه برگ هایش سفید و خشک شد و برخی قهوه ای و خشک شد الان فقط قسمت بالای آن سبز مانده، دیروز کود سه بیست دادم، نمیدونم چیکار کنم برام خیلی مهمه نجاتش بدم چون در سخت ترین شرایط کنارم بود رفیقمه. ممنون میشوم کمکم کنید.

۱۴۰۳-۰۷-۱۳ ۱۴:۴۴:۴۰

پریسا سلطانی

تصاویر ارسالی
۱۴۰۳-۰۷-۱۳ ۱۴:۴۷:۵۷

پریسا سلطانی

تصاویر ارسالی
۱۴۰۳-۰۷-۱۳ ۱۴:۴۸:۲۲

کارشناس شماره ۱

تعداد سوال: ۰

سلام وقت بخیر لطفا بفرمایید محیط گیاه از نظر نور و تهویه چه وضعیتی دارد و نحوه ی آبیاری به چه صورت است؟

۱۴۰۳-۰۷-۱۳ ۱۷:۲۹:۱۴

پریسا سلطانی

با سلام مجدد خدمت شما، گیاه کنار پنجره هست و نور مناسب بوده و پنجره هم صبح ها باز میکردم که هوا بخوره، تا همین یکماه پیش عالی بود سرحال بود، یه مدت خورشید مستقیم رویش بود که یکم فاصله دادم با پنجره. آبیاری هم هفته ای یکبار انجام دادم و هر روز یا یک روز درمیان اسپری آب برای برگ ها انجام دادم. الان حدود سه هفته است که دیدم اینجوری شده و خاکش خشک نمیشه گذاشتم خاکش خشک بشه و آبیاری نکردم و دیشب دیدم خاکش یکم خشک شده سه بیست دادم.

۱۴۰۳-۰۷-۱۳ ۱۹:۳۲:۰۷

پریسا سلطانی

تصاویر ارسالی
۱۴۰۳-۰۷-۱۳ ۱۹:۳۳:۵۴

کارشناس شماره ۱

اگر خاک گلدان دیر خشک میشود احتمال دارد زهکش گلدان خوب عمل نکرده و خاک ته گلدان در حال غرقآبی شدن باشد . کوددهی را متوقف کنید . کاج مطبق گیاهیست که محیط خنک را بیشتر میپسندد و گرما ان هم در محیط سرپوشیده باعث بیحالی و خشکی برگها و افتادگی گیاه میشود . اگر گیاه آفت نداشته باشد و از سالم بودن ریشه مطمئن هستید ممکنست مشکل از آبیاری و یا زهکش گلدان باشد . اما اگر در این مدت ریشه آسیب دیده باشد باید گیاه را از خاک خارج کرده و وضعیت ریشه را چک کنید. خاک گلدان چه ترکیبی دارد ؟ سبک است یا بافتی متوسط دارد ؟

۱۴۰۳-۰۷-۱۳ ۱۹:۵۰:۴۳

پریسا سلطانی

خاک بافتی متوسط داره، من با یک قاشق یه ذره جابجا کردم برای اینکه خشک بشه دیدم خاک سبک نیست. از سالم بودن ریشه و داشتن آفت مطمئن نیستم. ممنون میشوم بفرمایید چه اقداماتی انجام دهم.

۱۴۰۳-۰۷-۱۳ ۲۰:۱۰:۴۵

پریسا سلطانی

تصاویر ارسالی
۱۴۰۳-۰۷-۱۳ ۲۰:۱۳:۱۴

کارشناس شماره ۱

برای چک کردن آفت : برگها و ساقه و تنه ی گیاه را به دقت چک کنید و ببینید مورد غیر طبیعی ( مانند لکه های سیاه یا قهوه ای یا زوائد سفیدرنگ پنبه ای مانند ) مشاهده می‌کنید یا خیر . برای چک کردن ریشه هم باید گیاه را خاک گلدان( بصورت قالبی ) خارج کنید و انتهای انرا چک کنید و ببینید که ریشه سیاه و پوسیده یا خشک شده است یا خیر البته کاج مطبق گیاهیست که اگر شرایط محیطی اش مناسب نباشد بسیار مستعد بیماری قارچی است و در صورت بروز بیماری قارچی میتوان با کنترل رطوبت و دما و تهویه و آبیاری و استفاده از قارچ کش ( با کنترل مواردی که بیان شد ) از پیشرفت آن جلوگیری کرد .

۱۴۰۳-۰۷-۱۳ ۲۰:۳۰:۲۰

پریسا سلطانی

بی نهایت ممنونم چشم چک میکنم مجدد مزاحمتان میشوم پاینده و سرسبز باشید.

۱۴۰۳-۰۷-۱۳ ۲۰:۴۲:۲۰

پریسا سلطانی

برگ ها سفیدک دارند، تنه برگهای کوچک رویش قهوه ای شده اند .

۱۴۰۳-۰۷-۱۳ ۲۰:۴۳:۳۴

پریسا سلطانی

تصاویر ارسالی
۱۴۰۳-۰۷-۱۳ ۲۰:۴۵:۴۱

پریسا سلطانی

تصاویر ارسالی
۱۴۰۳-۰۷-۱۳ ۲۰:۴۶:۱۴

کارشناس شماره ۱

سفیدکها در بافت برگ هستند یا اینکه رسوب مانند و سطحی اند و با ناخن پاک میشوند ؟

۱۴۰۳-۰۷-۱۳ ۲۱:۴۴:۳۲
کافه گلدون

کافه گلدون از سال 96 با نام گلدوناریوم فعالیت خود را  آغاز کرد و در سال 97  کافه گلدان ، با تیم جوانی متشکل از متخصصین حوزه های مدیریت کسب و کار، کشاورزی، بازاریابی، روانشناسی و معماری، به راه اندازی وبسایت کافه گلدون پرداخت تا منبعی جامع برای تمامی دوست داران گل و گیاه باشد.
درباره ما

تلفن ثابت: ۰۲۱۷۱۰۵۳۱۹۳

کانال تلگرام و پیج اینستاگرام:
cafegoldoon_com@