پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت
قیصری
تعداد سوال: ۴
تعداد بازدید ۵۸
درود برشما.وقت بخیر.نخل اریکایی دارم که متاسفانه تقریبایک ماه هست که علیرغم رویش برگهای جدید،نوک برگهای مسن و جوان حالت سوختگی داره و به نظرم پیشرفت زیادی هم داشته و مجبورم مدام نوک گیری کنم.اسپری آب هر روز انجام میشه،زیرگدانی دارد،هفته ای یکبار آبیاری میکنم و آب اضافی از گلدان خارج میشه،کود مخصوص گیاهان آپارتمانی هم تقریبا ماهی یکبار بهش میدم. ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
کارشناس شماره ۱
تعداد سوال: ۰
سلام وقت بخیر لطفا عکس گیاه را ارسال کنید.
کارشناس شماره ۱
فضایی که برای قرار دادن گیاه انتخاب کرده اید اصلا مناسب نیست . گیاه بیش از اندازه به دیوار نزدیک است . برگهای آسیب دیده را جدا کنید چون دیگر ترمیم نمیشوند. گلدان را با فاصله از دیوار ( حداقل ۳۰ سانت ) قرار دهید . البته هر چه فاصله بیشتر باشد بهتر است . گیاه باید به اندازه ای فاصله داشته باشد که فاصله ی بین برگ و دیوار حداقل ۳۰ سانت باشد و در اطراف گیاه فضای خالی وجود داشته باشد و برگها کاملا ازاد باشند . اگر گیاه در محیط کاملا بسته قرار داشته باشد دچار مشکل میشود پس بهتر است گلدان را در محیطی قرار دهید که تهویه ی عالی داشته باشد . برای مکان فعلی باید گیاهی که سایز کوچکتری دارد انتخاب میکردید . آیا نور خورشید از پنجره عبور کرده و روی گیاه میافتد ؟ و ایا بین دو آبیاری خاک گلدان نسبتا خشک میشود ؟
قیصری
درود و عرض ادب،یک دنیاسپاس بابت پاسخگویی. شیشه پنجره دارای روکش فیلتر نور هست.خاک گلدان تقریبا خشک میشه و آبیاری میکنم.هر روز اسپری برگها را انجام میدم و زیر گلدانی هم سنگریزه داره و آب میریزم،البته آب زیر گلدان با کف گلدان در تماس نیست.هفته ای یکبار آب میدم به نحویکه آب اضافی خارج بشه
قیصری
برگهای جوان هم یکدفعه رشدشون متوقف شده.
قیصری
ضمنا چندهفته ای هست که رشد گیاه و برگهای جوان متوقف شده
کارشناس شماره ۱
کوددهی را متوقف کنید . محیط گیاه از نظر تهویه چه وضعیتی دارد؟
قیصری
شبها پنجره دیگری که در همان اتاق و به فاصله ۳متر از گلدان قرار دارد به صورت نیمه باز هست(پنجره دوجداره هست) و روزها که میرم دفتر پنجره کنار خود گل که تصویرش هم در عکس افتاده کاملا باز هست. البته این روند تقریبا از اوایل مهرماه هست.چون قبلا که تابستان بود و هوا گرمتر، شبها پنجره نیمه باز بود و روزها کولر گازی روشن بود.
کارشناس شماره ۱
پس در اینصورت موضوع تهویه در حال حاضر برای گیاه تامین است . مدتی از گیاه با رعایت نکاتی که بیان شد مراقبت کنید و وضعیتش را اطلاع دهید .
قیصری
سپاسگزارم
کارشناس شماره ۱
موفق باشید