پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت

پریسا

تعداد سوال: ۲

شفلرا ویژه

تعداد بازدید ۱۷۶

سلام من قبل عید یه قلمه شفلرا ازمحل کارم آوردم توآب گذاشتم ریشه که زد کاشتمش حالش خوب بود اما یه هفته ایه داره خشک میشه گذاشتمش تو ژرف آب هرروزغبار پاشی میکنم نورمصنوعی گذاشتم برا اصلا فایده نداشت به نظر شما مرده یاامکان سرحال شدنش هست..تنهاکاری که کزدم روی یه میزکوچولو بود میزو برداشتم جاش گذاشتمش تو استند گل

تصویر ارسالی
۱۴۰۳-۰۷-۱۶ ۲۱:۲۰:۴۳

کارشناس شماره ۱

تعداد سوال: ۰

سلام وقت بخیر . قلمه اسیب شدید دیده است . بزرگ بودن گلدان و خاک نامناسب از مهمترین عوامل بروز این آسیب است . قلمه را از خاک خارج کرده و وضعیت ریشه را چک کنید اگر ریشه سالم باشد و ساقه نیز بافت زنده و سبز داشته باشد گیاه احیا میشود . اما به نظر میرسد ساقه نیز تغییر رنگ داده است . شفلرا ها به محیطی با نور زیاد و تهویه ی عالی نیاز دارند و اگر شرایط محیطی مناسب نباشد به مرور از بین می‌روند.

۱۴۰۳-۰۷-۱۶ ۲۱:۳۷:۱۳

پریسا

گلدون من یه شبه اینجوری شد..گل رو دربیارم اگر سالم بود ریشش چیکارش کنم..بزارم توی خاک یاآب

۱۴۰۳-۰۷-۱۶ ۲۱:۴۲:۰۲

پریسا

یه سوال دیگه تمام گلدونای من یکی دارن ازبین میرن..اول پژمرده میشن بعد برگاشون میریزه بعد میمیرن کامل..واینم بگم بعضی گلدونام مال۶یا۷ساله دلیلش چیه...

۱۴۰۳-۰۷-۱۶ ۲۱:۴۶:۵۵

کارشناس شماره ۱

آیا این اواخر تغییری در شرایط نگهداری ایجاد شده ؟ یا ( به دلیل مسافرت یا ....) گیاهان در محیط کاملا بسته قرار داشتند ؟ آیا از ماده تقویتی خاصی استفاده کردید؟

۱۴۰۳-۰۷-۱۶ ۲۲:۵۹:۳۷

پریسا

نه کاملا یهویی شروع کردن به خشک شدن..حالام هرچی جدیدمیخرم همینه اولم بیحال میشن وبرگهاشون شروع میکنه ریختن

۱۴۰۳-۰۷-۱۶ ۲۳:۲۵:۳۳

کارشناس شماره ۱

اسیب دیدن گیاهان در یک محیط هرگز بدون دلیل نیست . علت اینکه تمام گیاهان در یک محیط دچار مشکل میشوند میتواند این باشد که محیط از نظر دما و تهویه یا محل قرار گرفتن گلدانها مشکل دارد . لطفا یک عکس کامل از محل قرار گیری گلدانها ارسال کنید .

۱۴۰۳-۰۷-۱۷ ۱۴:۱۵:۳۶

پریسا

چشم..خدمت شما

۱۴۰۳-۰۷-۱۷ ۱۴:۲۵:۲۷

کارشناس شماره ۱

تصویر ارسال نشده لطفا دوباره ارسال کنید یا عکس را به همراه نام کاربری از طریق واتس اپ به شماره ۰۹۹۰۱۱۶۸۲۳۶ ارسال کنید تا در سایت بارگزاری کنیم

۱۴۰۳-۰۷-۱۷ ۱۷:۰۲:۲۶

کارشناس شماره ۱

تصاویر ارسالی
۱۴۰۳-۰۷-۱۹ ۱۱:۲۹:۳۴

کارشناس شماره ۱

انتخاب نوع گیاهان و فضا و محیطی که به انها اختصاص داده اید اصلا مناسب نیست . ساکولنتها و کاکتوسها به نور بیشتری نیاز دارند و باید در هوای ازاد و مکانی روباز و محیطی خشک نگهداری شوند . پرده برای تامین نور باید تمام روز باز باشد تا گیاهان نور کافی دریافت کنند و پنجره هم چند ساعتی برای تامین هوای ازاد و تعویض هوای محیط ، باز باشد .نسبت به محیطی که دارید ، گیاهانی که میتوانید انتخاب و در این محیط نگهداری کنید محدود هستند . همچنین استند ارتفاع زیادی دارد و تین خود مانعی برای کم شدن نور و گردش هوا بین گیاهان میشوند .

۱۴۰۳-۰۷-۱۹ ۱۱:۳۶:۱۰

پریسا

پرده که حریر هست وآفتار ازش ردمیشه..برای اونایی هم که نورندارن نورمصنوعی گذاشتم..پنجره روروزی چن ساعت باز بزارم..خوبه واینکه لطف کنید چن تاگل که برای حیاط مناسب باشه بهم معرفی کنید

۱۴۰۳-۰۷-۱۹ ۱۱:۴۴:۳۶

کارشناس شماره ۱

شیشه خودش یک مانع است و پرده ( هر چند حریر و یا تور و نازک باشد )باز هم مانع است و نمیتواند نور ِ موردِ نیاز گیاهانتان را تامین کنید مگر اینکه از گیاهانی مانند برگ عبایی سبز یا پتوس و یا فیلو دندرون سبز استفاده کنید . پنجره اگر جنوبی باشد حداقل نیمی از روز ( برای گیاهان آپارتمانی ای که نور زیاد نیاز دارند ) باید باز باشد . اگر هم جنوبی نباشد که اصلا نور مورد نیاز برای گیاهان پرنور تامین نمیشود . نور مصنوعی هم کافی نیست مگر اینکه از پرژکتور های پرنور آفتابی ، استفاده کنید.

۱۴۰۳-۰۷-۱۹ ۱۵:۲۱:۲۱

کارشناس شماره ۱

برای حیاط ، کدام شهر تشریف دارید؟

۱۴۰۳-۰۷-۱۹ ۱۵:۲۲:۰۵

پریسا

شیراز

۱۴۰۳-۰۷-۱۹ ۱۵:۳۵:۵۰

کارشناس شماره ۱

اگر باغچه کاملا آفتابگیر است میتوانید از گیاهان دائمی مانند گل کاغذی ، انواع یاس، محبوبه شب ، و انواع رزهای رونده یا پاکوتاه و پیچ گلیسین و سایر گیاهان باغچه ای گلدار استفاده کنید.

۱۴۰۳-۰۷-۱۹ ۲۱:۴۳:۱۸

پریسا

بله آفتابگیره...من گل ناز..برگ بیدی بنفش..قاشقی..آلووراهم‌نگه میدارم بعد میتونم گلدون خرفه ای دیفن باخیا ویسری چیز های این مدلیم نگه دارم چون یکی از آشناهامون اینا روهم تو باقچه کاشته..ما چون باقچه نداریم گلدون میزارم

۱۴۰۳-۰۷-۱۹ ۲۳:۵۳:۰۰

کارشناس شماره ۱

بله اما باید از گزند سرمای زمستان و تابش نورِ شدید خورشید محافظت شوند .

۱۴۰۳-۰۷-۲۰ ۲۲:۱۷:۰۰
کافه گلدون

کافه گلدون از سال 96 با نام گلدوناریوم فعالیت خود را  آغاز کرد و در سال 97  کافه گلدان ، با تیم جوانی متشکل از متخصصین حوزه های مدیریت کسب و کار، کشاورزی، بازاریابی، روانشناسی و معماری، به راه اندازی وبسایت کافه گلدون پرداخت تا منبعی جامع برای تمامی دوست داران گل و گیاه باشد.
درباره ما

تلفن ثابت: ۰۲۱۷۱۰۵۳۱۹۳

کانال تلگرام و پیج اینستاگرام:
cafegoldoon_com@