پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت
مرجان تاجیک
تعداد سوال: ۱
تعداد بازدید ۱۴۴
سه هفته هست باباادم خریدم و گلدان عوض شده ، و فعلا هیچ مکملی نریختم براش ، و تازه دو هفته هست نور مصنوعی خریدم ولی برگ جدید داد و به محض اینکه باز شد ، یه برگ خم شد و یکی شل شد ولی دوباره اونی که شل شده بود خم شده تو فیلم توضیح بیشتر دادم ممنونم
کارشناس شماره ۱
تعداد سوال: ۰
سلام وقت بخیر لطفا عکس گیاه را ارسال کنید
کارشناس شماره ۱
فضایی که گیاه را در ان قرار دادید کوچک است . گیاهی با این سایز باید در فضای بزرگتر با نور فراوان و تهویه ی عالی قرار داشته باشد . آیا خاک گلدان کوکوپیت و پرلیت و سبک است؟
مرجان تاجیک
موقع تعویض گلدان خود فروشنده خاک رو عوض کرد و من نمیدونم چه خاکی هست
مرجان تاجیک
خونه نورگیر نیست و بهم گفت نور غیر مستقیم ، و من وقتی متوجه شدم نور زیاد میخواد نور مصنوعی ۱۸ وات خریدم و ۸ ساعت روشنه و دستگاه بخور هم همینطور ۸ ساعت روشنه به فاصله ۱ متری و برای تهویه پنجره اتاق خواب ها و در ورودی رو باز میزارم
کارشناس شماره ۱
اتفاقا این گونه از باباادم (جاینت) به نور خیلی زیاد نیاز دارد در حد نور فضای ازاد و نور مصنوعی ۱۸ وات نیاز نوری این گیاه را تامین نمیکند . اگر خاک گلدان خیلی سبک و حاوی کوکوپیت و پرلیت باشد گیاه به زودی دچار پوسیدگی و بیماری میشود . برای این نوع بابا ادم باید از ترکیب خاکباغچه بعلاوه مقداری خاکبرگ و کمی ماسه است. همچنین مساله تهویه در مورد بابا ادم موضوع مهمی است که باید حتما مورد توجه قرار بگیرد در غیر اینصورت گیاه متاسفانه از بین خواهد رفت . استفاده از دستگاه بخور را متوقف کنید. کدام شهر تشریف دارید ؟
مرجان تاجیک
تهران هستم پس فک کنم باید بفروشمش ، چون تهویه هم فقط پنجره اتاق خواب ها هست و اشپزخانه که تقریبا ۲۰ متر دورتر هست
کارشناس شماره ۱
بله فاصله ی پنجره هم بسیار زیاد است . و با توجه به فاصله ی پنجره ها تا این محلی که گلدان را قرار داده اید ، تقریبا هیچ گیاهی ( حتی گیاهانی که مقاوم به نور کم معرفی میشوند ) دوام نخواهند داشت . اما اگر به نگهداری از گیاهان طبیعی علاقه مند هستید ، برای کنار پنجره ( اگر نور کافی دارد ) میتوانید گیاهان مناسب تهیه کرده و از آنها مراقبت کنید . مثلا اگر پنجره جنوبی باشد میتوانید از زامیفولیا یا سانسوریا ابلق و یا سبز ، یا انواع پتوس ابلق و اسکاندس ابلق ، بونسای جینسینگ و گیاهانی که نوردوست هستند نگهداری کنید که گیاهان مقاومی نیز هستند و اگر پنجره شمالی باشد نیز میتوانید گیاهانی مانند زامیفولیا و دراسنا کامپکت و سانسوریا سبز و برگ عبایی و فیلودندرون ها و مانند اینها را خریداری نمایید . انواع فیکوس ، یوکا ، شفلرا ، پرنده بهشتی ، و باباآدم و بونسای میخک هندی و انواع کاکتوس و ساکولنت و امثالهم برای محیط شما مناسب نیستند و بهتر است خریداری نشوند. پیشنهاد میکنیم اگر میخواهید گیاهی طبیعی را برای قسمتی از منزل تهیه کنید قبل از خرید ، حتما مشاوره دریافت کنید تا هم گیاهانتان همواره سلامت و شاداب بمانند و هم احتمال از بین رفتن انها کمتر شود .