پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت

امیر مسعود عطایی

تعداد سوال: ۱

قارچ پدیلانتوس ویژه

تعداد بازدید ۴۳

سلام. بعد از آنکه خاک گلدون بزرگ پدیلانتوس‌م نشست کرده بود، خاک‌برگ گرفتم و به آن اضافه کردم. بعد از یک هفته پودر سفید نرمی روی بعضی برگها ظاهر شده. یکبار ضد قارچ (یک هفته پیش) روی برگها اسپری کردم. افاقه نکرده. چه‌کار کنم؟

تصویر ارسالی
۱۴۰۳-۰۷-۳۰ ۲۱:۰۷:۰۵

کارشناس شماره ۱

تعداد سوال: ۰

سلام وقت بخیر محیط گیاه از نظر تهویه چه وضعیتی دارد؟ آیا خاک زیرین هم خاکبرگ است؟

۱۴۰۳-۰۷-۳۰ ۲۲:۲۶:۲۵

امیر مسعود عطایی

جریان هوا مثل چند سال قبل‌ش که قارچی نداشت. خاک‌برگ بود ولی به مرور زمان فشرده شده است.

۱۴۰۳-۰۷-۳۰ ۲۲:۳۷:۰۶

کارشناس شماره ۱

سفیدک معمولا بعلت نوسان دما و رطوبت زیاد و تهویه ی نامناسب و خاک الوده ایجاد میشود .لطفا یک عکس کامل از گیاه و محل نگهداری ارسال کنید

۱۴۰۳-۰۸-۰۱ ۰۷:۵۱:۱۱

امیر مسعود عطایی

تمام سال گذشته در همین موقعیت بوده و دو هفته است سفیدک زده. آبیاری هم از یکماه پیش هفته‌ای یک لیتر آب میدم. قبل از آن در تابستان هفته‌ای دو بار. این گلدان ۸ سالی هست در خانه من است. و تا حالا رشدش خوب بوده و مشکلی نداشته

۱۴۰۳-۰۸-۰۱ ۱۵:۳۳:۱۶

امیر مسعود عطایی

تصاویر ارسالی
۱۴۰۳-۰۸-۰۱ ۱۵:۳۵:۲۸

کارشناس شماره ۱

علاوه بر اینکه خاک برگی که استفاده کردید میتواند عامل بروز سفیدک باشد ، انبوه بودن گیاه و عدم تاویه ی مناسب و رطوبت بالا نیز میتواند باعث بروز سفیدک شود . علت اینکه استفاده از قارچ کش موثر نمیباشد اینست که گیاه از نظر تهویه و رطوبت در شرایط مساعدی قرار ندارد . بهتر است گلدان را در محیطی با دمای یکنواخت و تهویه ی عالی قرار دهید . گلدان در محیط کاملا بسته قرار نداشته باشد . آبیاری را کاهش دهید و اگر زهکش گلدان درست عمل نمیکند و یا اینکه آب دیر در خاک نفوذ میکند بهتر است وضعیت خاک و زهکش را بهبود دهید . آبیاری را با توجه به ورود به فصل سرد ، کمتر کنید و حتما بین دو آبیاری اجازه دهید خاک گلدان خشک شود و بعد آبیاری را انجام دهید. وقتی روند سفیدک روی برگها کند شد ، نشان دهنده‌ ی اینست که محیط از نظر تهویه و دما و رطوبت ، مناسبِ گیاه شده است . در ان زمان یکبار از سموم قارچکش سیستمیک مثل کاربندازیم یا پنکونازول که بصورت آبیاری به گیاه داده میشود استفاده کنید. قبل از استفاده از سم، سرشاخه ها و برگهای آلوده را حذف کنید

محصولات پیشنهادی برای مشکل این گیاه
قارچ کش پنکونازول
۱۴۰۳-۰۸-۰۱ ۱۶:۴۲:۲۱
کافه گلدون

کافه گلدون از سال 96 با نام گلدوناریوم فعالیت خود را  آغاز کرد و در سال 97  کافه گلدان ، با تیم جوانی متشکل از متخصصین حوزه های مدیریت کسب و کار، کشاورزی، بازاریابی، روانشناسی و معماری، به راه اندازی وبسایت کافه گلدون پرداخت تا منبعی جامع برای تمامی دوست داران گل و گیاه باشد.
درباره ما

تلفن ثابت: ۰۲۱۷۱۰۵۳۱۹۳

کانال تلگرام و پیج اینستاگرام:
cafegoldoon_com@