پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت

عبدالرحمن هنری

تعداد سوال: ۴

حشره زدن بونسای ویژه

تعداد بازدید ۱۱۱

سلام بونسای من یه مدت هست که پشه میزنه و روی برگ هاش هم همه یه ماده ی سفیدی هست داخل خاکش هم هزارپا زده باید چکار کنم کود از بین برنده حشرات هم استفاده کردم ولی نمردن

۱۴۰۳-۰۸-۰۲ ۱۵:۴۲:۲۹

کارشناس شماره ۱

تعداد سوال: ۰

سلام وقت بخیر لطفا عکس گیاه را ارسال کنید

۱۴۰۳-۰۸-۰۲ ۱۸:۳۴:۱۳

عبدالرحمن هنری

عکس

تصاویر ارسالی
۱۴۰۳-۰۸-۰۲ ۱۹:۱۲:۱۵

کارشناس شماره ۱

رطوبت بالا و تهویه ی نامناسب محیط باعث بروز این مشکلات شده است . نحوه ی آبیاری به چه صورت و چه مقدار است ؟ از چه سمی برای از بین بردن حشرات استفاده کردید ؟ آیا آفت سفیدرنگِ روی گیاه ، حالت پنبه ای و کشدار دارد یا اینکه حالت پودر (سفیدرنگ) بر روی برگهاست ؟

۱۴۰۳-۰۸-۰۲ ۲۱:۲۶:۱۷

عبدالرحمن هنری

تقریبا دو روز در میان آب میدم و طوری که کاملا مرطوب باشه خاک چون برگ هاش میریخت این کارو کردم از گلخونه گفتن انجام دادم الان داره برگ جدید میزنه با این کار سفید رنگ ها کشدار و پنبه ای هستند کود کارباریل سوین دادم بهش

۱۴۰۳-۰۸-۰۲ ۲۱:۳۹:۰۰

کارشناس شماره ۱

فاصله ی بین دو آبیاری را بیشتر کنید . اجازه دهید حداقل یک سوم از خاک گلدان نسبتا خشک شود و بعد آبیاری را انجام دهید میتوانید برای تست خشکی خاک از سيخ چوبی استفاده کنید . اگر به گیاه کود میدهید، کوددهی را متوقف کنید. سعی کنید گلدان در محیطی با تهویه ی عالی قرار داشته باشد . دو بار از سم کنفیدور، با فاصله ی دو هفته، بصورت آبیاری استفاده کنید . سمپاشی را در داخل منزل انجام ندهید. سعی کنید قبل از استفاده از سم ، تا جایی که میتوانید افات سفیدرنگ که شپشک آردآلود است را از روی گیاه پاک کنید . تهویه و رطوبت را کنترل کنید زیرا در غیر اینصورت سمپاشی موثر نخواهد بود.

محصولات پیشنهادی برای مشکل این گیاه
حشره کش ایمیداکلوپراید (سم کنفیدور)
۱۴۰۳-۰۸-۰۲ ۲۲:۱۲:۲۳

عبدالرحمن هنری

سلام مجدد این گیاه بابا آدمم هم برگ هاش همه خشک شدن تنه اش ولی سبزه هنوز قابل رشد هست یا نه دیگه؟

تصاویر ارسالی
۱۴۰۳-۰۸-۰۴ ۱۴:۲۴:۲۷

کارشناس شماره ۱

این تالار مربوط به پرسش و پاسخ گیاه بونسای است . لطفا سوال خود در مورد بابا ادم را در تالار مربوطه مطرح نمایید .

۱۴۰۳-۰۸-۰۴ ۱۷:۳۳:۱۳
کافه گلدون

کافه گلدون از سال 96 با نام گلدوناریوم فعالیت خود را  آغاز کرد و در سال 97  کافه گلدان ، با تیم جوانی متشکل از متخصصین حوزه های مدیریت کسب و کار، کشاورزی، بازاریابی، روانشناسی و معماری، به راه اندازی وبسایت کافه گلدون پرداخت تا منبعی جامع برای تمامی دوست داران گل و گیاه باشد.
درباره ما

تلفن ثابت: ۰۲۱۷۱۰۵۳۱۹۳

کانال تلگرام و پیج اینستاگرام:
cafegoldoon_com@