پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت

mazi

تعداد سوال: ۱

باز نشدن برگ جدید ویژه

تعداد بازدید ۱۱۲

درود چند تا از گیاهانم مثل فیلودندرون برکین برگهای جدیدش درست باز نمیشه و حالت چروک باقی میمونه و بعدش هم کل گیاه از بین میره الان یه گیاه جدید خریدم اونم دچار همین مشکل شده نمیدونم ایرادش از چیه؟

تصویر ارسالی
۱۴۰۳-۰۸-۰۴ ۱۴:۳۷:۲۴

کارشناس شماره ۱

تعداد سوال: ۰

سلام وقت بخیر لطفا بفرمایید نحوه ی آبیاری به چه صورت است؟ و در ۶ر نوبت آبیاری چقدر آب در گلدان میریزید؟

۱۴۰۳-۰۸-۰۴ ۱۷:۱۶:۲۳

mazi

هفته ای دوبار آبیاری میکنم و هر بار سیراب میکنم گل قبلی تا چندین ماه خوب بود با همون آبیاری ولی بعدش برگ جدیدش چروک شد و باز نشد و بعد هم کلا خراب شد میترسم اینم اونجوری بشه گفتن گیاه خاکش جون نداره و بهش امینو اسید اسپری کردم البته تازه بهش کود دادم

۱۴۰۳-۰۸-۰۴ ۱۸:۲۳:۵۶

کارشناس شماره ۱

بین دو ابیاری اجازه دهید خاک نسبتا خشک شود و بعد آبیاری را انجام دهید میتوانید برای تست خشکی خاک از سيخ چوبی استفاده کنید. به این نکته دقت داشته باشید که کوددهی نادرست و در زمانی که گیاه نیازی به کوددهی ندارد نه تنها باعث اختلال در رشد گیاه میشود بلکه باعث شیوع افات نیز میشود . کوددهی را متوقف کنید و فعلا از هیچ نوع ماده تقویتی ای استفاده نکنید. برگهای جوان و آسیب دیده را حذف کنید . گیاه را در محیطی با تهویه ی عالی قرار دهید . اگر خاک گلدان کوکوپیت و پرلیت است آنرا تعویض کرده و از خاکبرگ سالم و ضدعفونی شده استفاده کنید . اگر از دستگاه بخور استفاده میکنید استفاده از آنرا متوقف کنید . اگر بعد از انجام موترد بیان شده باز هم برگهای جوان دچار پیچش شدند یکبار با سم دیازینون سمپاشی انجام دهید . سمپاشی را در داخل منزل انجام ندهید.

محصولات پیشنهادی برای مشکل این گیاه
سم دیازینون (Diazinon)
۱۴۰۳-۰۸-۰۴ ۲۰:۲۹:۰۰

mazi

برگهای جدید و نو رو حذف کنم گیاه طوریش نمیشه؟ کلا علت این مشکل چیه؟ چون چند تا از گیاهام اینجوری شدنواقعا دوست دارم علتش رو بدونم

۱۴۰۳-۰۸-۰۵ ۱۹:۴۳:۱۱

کارشناس شماره ۱

رطوبت بالا و تهویه ی نامناسب محیط که باعث شیوع افت میشود از مهمترین عوامل بروز این مشکل هستند . بله برگهای جدید اگر آسیب دیده هستند حذف شوند .

۱۴۰۳-۰۸-۰۵ ۲۱:۲۶:۴۵

mazi

ممنون از راهنمایی شما من یه گیاه شامادورا دارم اونم برگهاش همش دچار لکه میشه علت اونم میشه بگین اگه اگه امکانش هست چون من نمیدونم دو تا سوال میشه پرسید یا نه؟

تصاویر ارسالی
۱۴۰۳-۰۸-۰۵ ۲۱:۵۱:۵۰

کارشناس شماره ۱

در هر پنل فقط راجع به یک گیاه میتوانید سوال بپرسید . لطفا سوال مربوط به شامادورا را در تالار نخل ها مطرح نمایید

۱۴۰۳-۰۸-۰۶ ۰۰:۱۵:۳۷

mazi

باشه ممنون

۱۴۰۳-۰۸-۰۶ ۰۰:۲۱:۱۱
کافه گلدون

کافه گلدون از سال 96 با نام گلدوناریوم فعالیت خود را  آغاز کرد و در سال 97  کافه گلدان ، با تیم جوانی متشکل از متخصصین حوزه های مدیریت کسب و کار، کشاورزی، بازاریابی، روانشناسی و معماری، به راه اندازی وبسایت کافه گلدون پرداخت تا منبعی جامع برای تمامی دوست داران گل و گیاه باشد.
درباره ما

تلفن ثابت: ۰۲۱۷۱۰۵۳۱۹۳

کانال تلگرام و پیج اینستاگرام:
cafegoldoon_com@