پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت
mazi
تعداد سوال: ۱
کارشناس شماره ۱
تعداد سوال: ۰
سلام وقت بخیر لطفا بفرمایید نحوه ی آبیاری به چه صورت است؟ و در ۶ر نوبت آبیاری چقدر آب در گلدان میریزید؟
mazi
هفته ای دوبار آبیاری میکنم و هر بار سیراب میکنم گل قبلی تا چندین ماه خوب بود با همون آبیاری ولی بعدش برگ جدیدش چروک شد و باز نشد و بعد هم کلا خراب شد میترسم اینم اونجوری بشه گفتن گیاه خاکش جون نداره و بهش امینو اسید اسپری کردم البته تازه بهش کود دادم
کارشناس شماره ۱
بین دو ابیاری اجازه دهید خاک نسبتا خشک شود و بعد آبیاری را انجام دهید میتوانید برای تست خشکی خاک از سيخ چوبی استفاده کنید. به این نکته دقت داشته باشید که کوددهی نادرست و در زمانی که گیاه نیازی به کوددهی ندارد نه تنها باعث اختلال در رشد گیاه میشود بلکه باعث شیوع افات نیز میشود . کوددهی را متوقف کنید و فعلا از هیچ نوع ماده تقویتی ای استفاده نکنید. برگهای جوان و آسیب دیده را حذف کنید . گیاه را در محیطی با تهویه ی عالی قرار دهید . اگر خاک گلدان کوکوپیت و پرلیت است آنرا تعویض کرده و از خاکبرگ سالم و ضدعفونی شده استفاده کنید . اگر از دستگاه بخور استفاده میکنید استفاده از آنرا متوقف کنید . اگر بعد از انجام موترد بیان شده باز هم برگهای جوان دچار پیچش شدند یکبار با سم دیازینون سمپاشی انجام دهید . سمپاشی را در داخل منزل انجام ندهید.
mazi
برگهای جدید و نو رو حذف کنم گیاه طوریش نمیشه؟ کلا علت این مشکل چیه؟ چون چند تا از گیاهام اینجوری شدنواقعا دوست دارم علتش رو بدونم
کارشناس شماره ۱
رطوبت بالا و تهویه ی نامناسب محیط که باعث شیوع افت میشود از مهمترین عوامل بروز این مشکل هستند . بله برگهای جدید اگر آسیب دیده هستند حذف شوند .
کارشناس شماره ۱
در هر پنل فقط راجع به یک گیاه میتوانید سوال بپرسید . لطفا سوال مربوط به شامادورا را در تالار نخل ها مطرح نمایید
mazi
باشه ممنون