پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت

ندا ابراهیمی

تعداد سوال: ۱

علت گندیدگی و پلاسیدن در آفوربیا ویژه

تعداد بازدید ۲۷

من فروردین یه گلدان بزرگ تشکیل شده از آفوربیا قرمز و سبز خریدم، نورذخونه زیاد نیست حالش خوب بود و از پایین و بدنه پا جوش داده ولی امروز دیدم ۲تا پاجوش از پایین نرم و آبکی شده و پلاسیده

تصویر ارسالی
۱۴۰۳-۰۸-۰۶ ۱۱:۱۳:۴۴

کارشناس شماره ۱

تعداد سوال: ۰

سلام وقت بخیر. افوربیا ها گیاهانی هستند که به محیطی پرنور با تهویه ی عالی نیاز دارند . اگر شرایط محیطی مناسب نباشد دچار بیماری های قارچی و پوسیدگی میشوند . ایا خاک گلدان ، خاکِ مخصوص ساکولنت و کاکتوس است؟ نحوه ی آبیاری به چه صورت است؟

۱۴۰۳-۰۸-۰۶ ۱۲:۳۱:۱۰

ندا ابراهیمی

تعداد سوال: ۱

به من گفتن ماهی یکبار و یه محلول سیاه رنگ بهم دادن که هر آبیاری اندازه یک درب قوطی در یک لیتر آب اضافه کنم و آبیاری کنم، خاک گلدان هم از همون شهید محلاتی خود گل فروش برام گلدان رو آمادخ کرد، خودش تخصصی کاکتوس داشت

تصاویر ارسالی
۱۴۰۳-۰۸-۰۶ ۱۴:۴۴:۰۳

کارشناس شماره ۱

تعداد سوال: ۰

خاک گلدان حاوی پرلیت است و این ماده اصلا برای کاکتوسها و ساکولنتها مناسب نیست . باید از ترکیب خاکی استفاده کنید که حاوی شن و مقدار بسیار کمی خاکبرگ و کمی زغال باشد . خاک را تعویض و گلدان را به کنار پنجره ی جنوبی با نور فراوان منتقل کنید. حداقل نیمی از روز پنجره را باز بگزارید تا هوای تازه به گیاه برسد . قسمتهای آسیب دیده را جدا کنید تا آسیب به قسمتهای سالم گیاه سرایت نکند . با توجه به بزرگ و عمیق بودن گلدان، حتما یک سوم از ته گلدان را لایه ی زهکش بریزید تا آب در ته گلدان جمع نشود و ریشه آسیب نبیند. این گیاه در پاییز و زمستان به هیچ نوع ماده تقویتی نیاز ندارد چون رشدش در این فصول به تدریج کند و یا متوقف شده و گیاه وارد فاز استراحت میشود . برای تقویت این گیاه میتوانید در بهار و تابستان ماهی یکبار از کودهای پتاس و فسفر بالا به تناوب استفاده کنید.

محصولات پیشنهادی برای مشکل این گیاه
کود NPK 10-52-10 کود NPK 12-12-36
۱۴۰۳-۰۸-۰۶ ۱۵:۵۴:۵۰
کافه گلدون

کافه گلدون از سال 96 با نام گلدوناریوم فعالیت خود را  آغاز کرد و در سال 97  کافه گلدان ، با تیم جوانی متشکل از متخصصین حوزه های مدیریت کسب و کار، کشاورزی، بازاریابی، روانشناسی و معماری، به راه اندازی وبسایت کافه گلدون پرداخت تا منبعی جامع برای تمامی دوست داران گل و گیاه باشد.
درباره ما

تلفن ثابت: ۰۲۱۷۱۰۵۳۱۹۳

کانال تلگرام و پیج اینستاگرام:
cafegoldoon_com@