پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت

محبوبه حاجی یی

تعداد سوال: ۹

سلام زرد شدن گل ویژه

تعداد بازدید ۹۵

سلام روزتون خوش من اسم این گل را نمیدونم در اداره آب دهی نسبتا خوبه ولی برگ هاش را دست میزنی خشک شده و از پنجره و نور هم دور میباشد لطفا راهنمایی ام کنید

۱۴۰۳-۰۸-۱۳ ۱۴:۱۱:۳۷

کارشناس شماره ۱

تعداد سوال: ۰

سلام وقت بخیر لطفا عکس گیاه را ارسال کنید

۱۴۰۳-۰۸-۱۳ ۱۵:۵۸:۳۵

کارشناس شماره ۱

نخل شامادورا تقریبا گیاهی سایه دوست است و به محیطی با نور ملایم نیاز دارد . اگر شدت نور زیاد باشد یا آبیاری درست انجام نشود و یا تهویه ی محیط مناسب نبوده و محیط نوسان دما داشته باشد برگها دچار آسیب میشوند . خاک گلدان به نظر خاک با کیفیتی نیست بهتر است خاک را تعویض و از خاکبرگ استفاده کنید . گلدان را نیز کمی کوچکتر کنید . گیاه را در محیطی سایه اما با تهویه ی خوب قرار دهید . آیا روی گیاه آب نیز اسپری میکنید؟

تصاویر ارسالی
۱۴۰۳-۰۸-۱۳ ۲۰:۲۵:۴۸

محبوبه حاجی یی

سلام ممنونم بله خیلی کم ولی از امروز جاش را عوض کردم و شروع کردم به اسپری آیا الان زمان مناسبی برای تعویض خاک گلدان است آسیب نمیبیند؟

۱۴۰۳-۰۸-۱۳ ۲۰:۳۲:۳۹

کارشناس شماره ۱

این فصل زمان مناسبی برای تعویض خاک گلدان نیست اما در مواقع اورژانسی باید اینکار انجام شود و چون وضعیت خاک گلدان شما اصلا مناسب نیست ناچار هستید خاک را تعویض کنید بعد از تعویض خاک از هیچ نوع کود و یا مواد تقویت کننده ای استفاده نکنید و فقط گیاه را آبیاری کنید و در محیطی مناسب ( طبق موارد بیان شده در کامنت قبلی) قرار دهید . اکثر برگهای آسیب دیده ( غیر از یکی دو برگ بالایی) را حذف کنید تا گیاه زودتر برگدهی را آغاز کند .

۱۴۰۳-۰۸-۱۳ ۲۱:۱۹:۴۶

محبوبه حاجی یی

سلام جناب اسم این گل را نمیدونم چیست چند تا از این گل قلمه زدند برای تکثیر که اولش حال خوبی نداشت و پژمرده شده بود ولی الان بهتر شده ولی به نظرم کمی پشت برگااش آفت زده به نظرتون چکار اش کنم و آیا نحوه قلمه زدن آن درست میباشد ممنونم

۱۴۰۳-۰۸-۱۴ ۰۸:۳۸:۵۱

کارشناس شماره ۱

سلام در هر پنل فقط راجع به یک گیاه میتوانید پرسش کنید . لطفا برای طرح سوال راجع به گیاه دیگر، ، سوال جدید ثبت نمایید . عکس گیاه مورد نظر را نیز به همراه طرحِ سوال ، ارسال نمایید .

۱۴۰۳-۰۸-۱۴ ۰۹:۵۴:۱۲

محبوبه حاجی یی

سلام جناب ممنونم چشم لطف می‌کردید اسم اون را بهم میگفتید عکس را در وات ساپ‌ارسال کردم

۱۴۰۳-۰۸-۱۴ ۱۰:۳۲:۴۹

محبوبه حاجی یی

جناب سلام روزتون خوش پیرو سوال دفعه قبل بنده این گل را خاک اش را عوض کردم و هرس اش هم کردم و فقط آبیاری کردم به نظرتون کافی است؟

تصاویر ارسالی
۱۴۰۳-۰۸-۲۱ ۱۱:۱۱:۵۷

کارشناس شماره ۱

سلام . بله محیط گیاه نیز از نظر تهویه شرایط مناسبی داشته باشد تا گیاه دچار مشکل نشود . آبیاری را طبق موارد بیان شده انجام دهید و فعلا از کوددهی خودداری کنید .

۱۴۰۳-۰۸-۲۱ ۱۲:۱۹:۴۷
کافه گلدون

کافه گلدون از سال 96 با نام گلدوناریوم فعالیت خود را  آغاز کرد و در سال 97  کافه گلدان ، با تیم جوانی متشکل از متخصصین حوزه های مدیریت کسب و کار، کشاورزی، بازاریابی، روانشناسی و معماری، به راه اندازی وبسایت کافه گلدون پرداخت تا منبعی جامع برای تمامی دوست داران گل و گیاه باشد.
درباره ما

تلفن ثابت: ۰۲۱۷۱۰۵۳۱۹۳

کانال تلگرام و پیج اینستاگرام:
cafegoldoon_com@