پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت
محبوبه حاجی یی
تعداد سوال: ۹
تعداد بازدید ۹۵
سلام روزتون خوش من اسم این گل را نمیدونم در اداره آب دهی نسبتا خوبه ولی برگ هاش را دست میزنی خشک شده و از پنجره و نور هم دور میباشد لطفا راهنمایی ام کنید
کارشناس شماره ۱
تعداد سوال: ۰
سلام وقت بخیر لطفا عکس گیاه را ارسال کنید
کارشناس شماره ۱
نخل شامادورا تقریبا گیاهی سایه دوست است و به محیطی با نور ملایم نیاز دارد . اگر شدت نور زیاد باشد یا آبیاری درست انجام نشود و یا تهویه ی محیط مناسب نبوده و محیط نوسان دما داشته باشد برگها دچار آسیب میشوند . خاک گلدان به نظر خاک با کیفیتی نیست بهتر است خاک را تعویض و از خاکبرگ استفاده کنید . گلدان را نیز کمی کوچکتر کنید . گیاه را در محیطی سایه اما با تهویه ی خوب قرار دهید . آیا روی گیاه آب نیز اسپری میکنید؟
محبوبه حاجی یی
سلام ممنونم بله خیلی کم ولی از امروز جاش را عوض کردم و شروع کردم به اسپری آیا الان زمان مناسبی برای تعویض خاک گلدان است آسیب نمیبیند؟
کارشناس شماره ۱
این فصل زمان مناسبی برای تعویض خاک گلدان نیست اما در مواقع اورژانسی باید اینکار انجام شود و چون وضعیت خاک گلدان شما اصلا مناسب نیست ناچار هستید خاک را تعویض کنید بعد از تعویض خاک از هیچ نوع کود و یا مواد تقویت کننده ای استفاده نکنید و فقط گیاه را آبیاری کنید و در محیطی مناسب ( طبق موارد بیان شده در کامنت قبلی) قرار دهید . اکثر برگهای آسیب دیده ( غیر از یکی دو برگ بالایی) را حذف کنید تا گیاه زودتر برگدهی را آغاز کند .
محبوبه حاجی یی
سلام جناب اسم این گل را نمیدونم چیست چند تا از این گل قلمه زدند برای تکثیر که اولش حال خوبی نداشت و پژمرده شده بود ولی الان بهتر شده ولی به نظرم کمی پشت برگااش آفت زده به نظرتون چکار اش کنم و آیا نحوه قلمه زدن آن درست میباشد ممنونم
کارشناس شماره ۱
سلام در هر پنل فقط راجع به یک گیاه میتوانید پرسش کنید . لطفا برای طرح سوال راجع به گیاه دیگر، ، سوال جدید ثبت نمایید . عکس گیاه مورد نظر را نیز به همراه طرحِ سوال ، ارسال نمایید .
محبوبه حاجی یی
سلام جناب ممنونم چشم لطف میکردید اسم اون را بهم میگفتید عکس را در وات ساپارسال کردم
کارشناس شماره ۱
سلام . بله محیط گیاه نیز از نظر تهویه شرایط مناسبی داشته باشد تا گیاه دچار مشکل نشود . آبیاری را طبق موارد بیان شده انجام دهید و فعلا از کوددهی خودداری کنید .