پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت
نفیسه سلیمانی
تعداد سوال: ۶
تعداد بازدید ۴۰
سلام وقت بخیر حدود چهار ماهه من زاموفیلیا خریدم و پنج شاخه بود که اول یه پاجوش داشت که کامل برگهاش باز نشد و متوجه شدم از ساقه شل شده و یه ساقه دیگه سمت زرد شدن میرفت که ریشه های پوسیده رو جدا کردم و بعد گذاشتم خاک که خشک شد دوبار محلول قارچ کش طی دو هفته دادم و بعد از هفته بعد به مقدار کمتر کود ریشه زا دادم اما باز دیدم یه شاخه زرد شده ولی شل نشده و الان که مامل برگ ها زرد و خشک شدن برگ پایین ساقه بعد داره زرد میشه باید چیکار کنم
کارشناس شماره ۱
تعداد سوال: ۰
سلام وقت بخیر گیاه را از خاک خارج کنید و ریشه ها را بشویید و تصویر ریشه را ارسال کنید
کارشناس شماره ۱
تعداد سوال: ۰
اگر قسمتهایی از ریزوم یا ریشه نرم یا آبکی شده آن قسمتها را جدا کرده و و بعد از اینکه کمی رطوبت ریشه کم شد ، انرا دوباره در خاک تازه بکارید . چون گیاه کم ریشه دارد گلدان را کوچکتر کنید تا خطر پوسیدگی کاهش یابد . حدودا ۵ الی ۶ سانت از ته گلدان را لایه ی زهکش بریزید میتوانید برای زهکش ته گلدان از پوکه درشت و تکه های زغال استفاده کنید. و بعد از کاشت اگر خاک رطوبت دارد ، آبیاری را انجام ندهید و تا زمانی که خاک نسبتا خشک نشده از آبیاری پرهیز کنید . گلدان را در محیطی دور از آشپزخانه و یا سرویس بهداشتی و یا سیستمهای صوتی و تصویری قرار دهید. گلدان را در محیطی با تهویه ی عالی و نور متوسط قرار دهید. سعی کنید در اطراف گلدان و گیاه فضای خالی به اندازه ی کافی وجود داشته باشد تا نیاز گیاه از نظر تهویه تأمین شود .فعلا از هیچ نوع کود و یا سم و یا ماده تقویتی ای استفاده نکنید. آبیاری را زمانی انجام دهید که خاک گلدان نسبتا خشک شده باشد.